Sončna Vila 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Karta XVII-Zvezda in ciganska-izguba Malce se bojite, da bi se usoda poigrala za vami in da bi izgubili tisto, kar si zelo želite.Strah je popolnoma neutemeljen,rožnate perspektive se uresničujejo. Upanje na zadovoljitev vaših potreb bo izpolnjena,saj ste na pohodu k novim obalam. Pretekolost in sedanjost se močno prepletata, da pripravita tla za prihodnost.Zelo dobro znamenje za vas. Kljub dežju, je danes vaš dan,izkoristite ga! Contesa, ko bi le to bilo res... Tako kot si napisala je, le da se bo danes pokazalo, kaj je pravzaprav na tem... Pisano meni na kožo. Bomo videli. Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Karta VIIII-Puščavnik in ciganska-poroka Vaša previdnost je na višku, ne zaupate nikomur,še samemu sebi komaj.Dovolj ste bistri in obzirni, da veste, kdaj je čas za umik. Bojite se, da ste slabo precenili določeno situacijo, zanikate dejstva, ki se vam ponujajo sama od sebe. Poglobite se vase in odkrijte česa vas je strah, ne zanikajte čustev, ki se vam porajajo, saj vsak potrebuje nežnost.In še tole za danes... Res kot da bi opisovala moje dogajanje... Držim pesti... Hvala ti. Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 lahko tebi, ko si vodna, kaj pa mi ostali.... Vam\Nam(hm pa ne vem kam bi se štel, ne tč ne mš) pa tud kaj dost druzga ne ostane... hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 lahko tebi, ko si vodna, kaj pa mi ostali.... Tinka, saj se kaj najde! Včasih je dobro poslušati, kaj nam pravi srce, drugič pa moramo poslušati svoj notranji glas(ta se nikoli ne zmoti) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 kaj pa če si dvojčica in maš dva notranja glaska... ? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Tinka, saj se kaj najde! Vcˇasih je dobro poslusˇati, kaj nam pravi srce, drugicˇ pa moramo poslusˇati svoj notranji glas(ta se nikoli ne zmoti) ja saj v tem je problem....kdaj kaj narest! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Tinka, saj se kaj najde! Vcˇasih je dobro poslusˇati, kaj nam pravi srce, drugicˇ pa moramo poslusˇati svoj notranji glas(ta se nikoli ne zmoti) ja saj v tem je problem....kdaj kaj narest! Takrat, ko se ti zdi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 kaj pa če si dvojčica in maš dva notranja glaska... ?Potem je pa tukaj razdvojenost! (hecam se) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Karta XIIII-Zmernost in ciganska-Smrt Imeli boste veliko potrpljenja in časa za ukvarjanje z danimi okoliščinami.Odločili se boste in pretgali vezi s preteklostjo,ker želite začeti znova. Zmerni bodite v vseh rečeh,veliko boste razmišljali in bili zelo zadovoljni sami s seboj.Novo prijateljstvo ima na vas dober vpliv in želeli ga boste utrditi in poglobiti. Znate sprejeti realnost,čeprav vam ni zmeraj všeč in imate veliko sposobnost sprejemanja kompromisov! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Potem je pa tukaj razdvojenost! (hecam se)Pa saj ni s tem nic narobe...dvojna osebnost...se popust dobis pri psihijatru...na kolicino. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Da ne govorimo še o drugih olajševalnih okoliščinah! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 I'm not shizophrenic, and neither am I. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 vi stirje se kar hecajte.... fino tole, contesa Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Mujo in Haso gresta po cesti, mimo pa prideta dva cigana.Haso se obrne za njima in se glasno zasmeji.Mujo mu rece:"Haso nemoj, mi smo sami a oni su dvojica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Znate sprejeti realnost,čeprav vam ni zmeraj všeč in imate veliko sposobnost sprejemanja kompromisov!tole velja danes zame..... aja predvsem preteklosti se še oklepam, z enim prstkom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Karta IIII-Vladar in ciganska-stabilnost(božje oko) Vaš neupogljiv značaj bo danes prišel na svoj račun!Izpolnile in uresničile so bodo vaše želje in hotenja.Stanovitnost in avtoriteta bosta vaša zaveznika. Vaša vztrajnost in sposobnost vodenja bosta prišla lepo do izraza.Vsepovsod bo prevladoval moški vpliv,ki bo želel obvladovati vas in okolico. Česarkoli se boste danes lotili bo prineslo pozitivne rezultate, danes vam ne more spodleteti nobena stvar,saj vas spremlja pozitiven vpliv.Tudi neposreden pritisk kompetentne osebe vas ne bo vrgel s tira. Uživajte,kajti dan je kot nalašč za to! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Bo že držalo Contesa, če bom zdržala do konca delovnega dne. :xx!: Ja uresničenje želja, za eno sem 100 % za drugo bom pa še poskrbela, da bo res. :o|o: Zapravljanje denarja....hura ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Karta XIIII-Zmernost in ciganska-Smrt Imeli boste veliko potrpljenja in časa za ukvarjanje z danimi okoliščinami.Odločili se boste in pretgali vezi s preteklostjo,ker želite začeti znova. Zmerni bodite v vseh rečeh,veliko boste razmišljali in bili zelo zadovoljni sami s seboj.Novo prijateljstvo ima na vas dober vpliv in želeli ga boste utrditi in poglobiti. Znate sprejeti realnost,čeprav vam ni zmeraj všeč in imate veliko sposobnost sprejemanja kompromisov!Prva in tretja točka držita kot pribiti... Druga... moram še malce premislit, ampak je skoraj gotovo, da vem, na kaj se nanaša Contesa, hvala ti, kar naprej s tem čudovitim delom! Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Karta IIII-Vladar in ciganska-stabilnost(božje oko) Vaš neupogljiv značaj bo danes prišel na svoj račun!Izpolnile in uresničile so bodo vaše želje in hotenja.Stanovitnost in avtoriteta bosta vaša zaveznika. Vaša vztrajnost in sposobnost vodenja bosta prišla lepo do izraza.Vsepovsod bo prevladoval moški vpliv,ki bo želel obvladovati vas in okolico. Česarkoli se boste danes lotili bo prineslo pozitivne rezultate, danes vam ne more spodleteti nobena stvar,saj vas spremlja pozitiven vpliv.Tudi neposreden pritisk kompetentne osebe vas ne bo vrgel s tira. Uživajte,kajti dan je kot nalašč za to!... in spet si našla besede, ki se dobesedno uležejo na situacijo Hvala ti za spodbudo, srce! Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Se trudim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Hola, contes, tista to be scorpija, se je izkazalo da je tehtnica iste generacije kot jaz, s asc tehtnico in plutonom v prvi hiši..., kaj meniš? ne ustreza pogojom aneda, tko da recimo da ni prava..., je pa še vedno dobra, in jaz sem trenutno med zračnimi........ no pustmo to. upam da še nisi šla šibat po Viču.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Nisem Nino, ni bilo časa! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 dobr ker ni sco, in ker ni starejša.... celo mlajša... za par mescov, ampak dobr pa zgleda... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Potem pa ni prava,mislim, da jo ne boš našel, če jo boš iskal! Se bo pojavila kar sama in to iznenada, boš videl! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.