borism 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Contesa, hvala , pod tretjo točko pa ponovno borba Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 za koga pa to velja Mogoče zate! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Karta II-Duhovnica in ciganska-žalost Modrost in mirna čustva bosta vodila vaš današnji dan,suvereno znanje vam bo omogočalo sposobnost presoje in seveda hitra učljivost. Zdrava človeška pamet vam bo narekovala, da ne pokažete svojih pravih čustev, čeprav bi si to želeli in mogoče morali storiti. Brezčutnost, zadržanost in hlad, vas bodo navdajali z žalostjo, zato bo vaše počutje slabše kot običajno in do vseh boste nestrpni. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 ....uf contesa, mislim, da ravno nekaj takega rabim danes za moj javni nastop ...se kar malo bolje počutim Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 HVALA CONTESA! Tretje točke se bom pa izogibal .....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 MOJEMU ZADNJEMU IN NAJBOLJŠEMU UČITELJU Ni ga, ni ga, ni ga človeka, ki bi znal očarati zvezde bolje kot ti. V šopek si jih spel, da so ti poslušno služile. Veš kaj je za robom zvezd? Seveda veš.Tja grem, v dalj, ker se pika prelije čez rob. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 mislim da zame danes veljata 2 in 3 točka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 MOJEMU ZADNJEMU IN NAJBOLJŠEMU UČITELJU Ni ga, ni ga, ni ga človeka, ki bi znal očarati zvezde bolje kot ti. V šopek si jih spel, da so ti poslušno služile. Veš kaj je za robom zvezd? Seveda veš.Tja grem, v dalj, ker se pika prelije čez rob. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 o sedna dobrodošel/dobrodošla Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Uf Contesa, tale druga točka pretežek zalogaj zame, skrivanje čustev, to mi nekak ne gre, pa hlad :o|o: . Se bom pustila presenititi Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mateja-matejka 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 pozdravljena, contesa zanima me za koga veljajo te napovedi? zva vse zemljane "pod soncem" ali za katero določeno ciljno skupino ? Lep pozdrav. Matejka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Karta II-Duhovnica in ciganska-žalost Modrost in mirna čustva bosta vodila vaš današnji dan,suvereno znanje vam bo omogočalo sposobnost presoje in seveda hitra učljivost. Zdrava človeška pamet vam bo narekovala, da ne pokažete svojih pravih čustev, čeprav bi si to želeli in mogoče morali storiti. Brezčutnost, zadržanost in hlad, vas bodo navdajali z žalostjo, zato bo vaše počutje slabše kot običajno in do vseh boste nestrpni.jst bi bolj reku, da sem danes žalostennnnn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 A res? Zakaaaaj? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 bolj žalost je dons ja Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Ja, a ste sami mrtvački tukaj ali kaj! Jaz pa full energije! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 i'll be dancing on your grave.. se reče Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 To si pa ti rekel, ne jaz... Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Karta II-Duhovnica in ciganska-žalost Modrost in mirna čustva bosta vodila vaš današnji dan,suvereno znanje vam bo omogočalo sposobnost presoje in seveda hitra učljivost. Zdrava človeška pamet vam bo narekovala, da ne pokažete svojih pravih čustev, čeprav bi si to želeli in mogoče morali storiti. Brezčutnost, zadržanost in hlad, vas bodo navdajali z žalostjo, zato bo vaše počutje slabše kot običajno in do vseh boste nestrpni.Evo evo... prva zadeva... čist res. Hvalabogu za tole. Druga... Aham, je prišlo do tega, sicer zelo veselo vse skupaj, ampak še ni čas Tretja... veljala za prvo uro mojega dneva po prebujanju, sedaj pa imam energije na zalogi še za en teden naprej (upam vsaj, no ) Hvala ti Contess Keep this thing on going! Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Karta-Norček in ciganska- ljubica Vaše današnje vedenje bo skrajno nespametno in nedisciplinirano, pripravljeni boste na vsako neumnost, uživali boste v skrajnostih. Obljube, ki jih boste dali nekomu, ne boste držali, mislili boste samo nase in na nove pustolovščine. Vse kar je novo vas draži in vznemirja. Naredili boste nekaj novega za vas, predvsem norega, pa vas to ne bo posebno motilo. Nevarnost, da boste zdsnili, po bregu navzdol, vas samo zabava! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Skratka nor dan, poln kozlarij, navihanosti, šal, glih prav za petek Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Skratka nor dan, poln kozlarij, navihanosti, šal, glih prav za petek tko rekoch....SVINJSKO DOBER 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Skratka nor dan, poln kozlarij, navihanosti, šal, glih prav za petek tko rekoch....SVINJSKO DOBER 666 zlomkou...tralala sem misla da boš reku...HUDIČEVO DOBER Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 Kot sem obljubila, bom zdaj naredila napoved tudi vsak vikend! Karta VI-Ljubimca in ciganska-Sreča Danes bodo vaši sopotniki, ljubezen,lepota, privlačnost, popolnost in harmonija. Veseli boste, da so določeni preizkusi za vami. Zanesti bi se morali na občutke in določeni osebi malo bolj zaupati, saj vas ne bi nikoli izneverila. Izzkoristiti bi morali dan za zapeljevanje,romanco in strast in biti ravnodušni do posledic. Dovolite si svobodo čustev, boste videli kako prija! Želim vam lepo, sončno soboto! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 olala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 ...in glih mojga dons ne bo doma... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.