tashyka 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 hu hu...he..fina napoved... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 :xx!: kaki timming. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 Saj bo bolje,no! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 Huh, tale tretja točka je kar luštna, ampak kaj Nino, ko imava čisto isti problem Sem ti hotla napisat že v dnevnik, pa se tam še nisem javljala... Nikoli ti usode ne odloča nekdo drug, vedno si jo sam. Pika. Vedno imaš v sebi moč pozitivnega pogleda na svet Drži se, srce Contesa Ful dobro, da boš zdaj še ob vikendih pisala, keep on going! Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 no sončna seveda je to res, ampak usoda ti pomaga pri odločitvi aha contesa kaj bo pa danes? že uro pa mal čakam pa nč od nč... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Sorry vsem skupaj,spala kot ubita,do pol enajstih,zato toliko pozna! Karta II-Duhovnica in ciganska-Izguba Sprostite se, zadihajte,umirite misli in spočijte telo in duha za nov delovni teden. Vaša sposobnost presoje se vam bo globoko obrestovala,saj vas bo nekdo hotel poslovno izkoristiti. Zdrava človeška pamet vam bo narekovala, da se izognete nevarnemu tveganju,vendar se zanašate na svojo ostroumnost in sposobnost brzdanja čustev! Hitro postanete nestrpni,če vas nekdo zadane v vaše bistvo,pokažete se brezčutni,zadržani in hladni, čeprav to v resnici niste. Slabo razpoloženje in počutje je samo prehodnega značaja. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Hihi prva točka mi je vsekakor znana , za drugi dve bomo pa še videli Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Hja, vse troje danes ze sprobano Mojca xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Z Ninom sva se dogovorila, da bova vsak Četrtek in vsako Soboto od 21-22 ure, na Luninem chatu v sobi Duhovnost organizirala prerokovanje v živo! Vsak obiskovalec lahko zastavi eno vprašanje meni in enega El Ninu, tako, da vas bo prišlo na vrsto čim več!Če seveda ne bo pretirane gneče,pa odgovoriva še na kakšno dodatno vprašanje! To je v izogib velikemu številu os-ov, ki naprošajo vpogled v karte Vabljeni vsi, ki si želite odgovorov! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Karta VIIII-Puščavnik in ciganska-Misel Rahlo boste zaskrbljeni,glede službene situacije, vendar še vedno dovolj bistri,in previdni, da se boste pravočasno umaknili in obzirno molčali. Pazite, da ne bo vaše samotarstvo in zaprtost vase, pripeljalo do napačnega ravnanja in pomankanja čustev.Zamislite se in ne zanikajte dejstev! Koga vas je strah, samega sebe ali ljubljene osebe? Ne zatirajte svojih čustev, dajte jim prosto pot in naj vas ne bo strah tistega kar nosite v sebi! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Danes si pa zgodnja Contesa! Hvala za dnevne napotke, bom upošteval ....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 da vidimo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Karta XV-Hudič in ciganska-Potovanje Čaka vas potovanje, od katerega si marsikaj obetate.Če boste nasilni in za seboj pustili opustošenje, se vas ne tiče, saj želite doseči, vdanost, podrejanje in padec na kolena. Misliti vam dajo nenavadne izkušnje,neka oseba v poslu izredno slabo vpliva na vas in vam svetuje stvari, katere sam zase ne bi nikoli uporabil. V vaši bližini dela tudi oseba,na pogled mirna in uravnovešena, ki pa je daleč od tega.Možno je ukvarjanje s črno magijo. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 ohja se mi je kar zdelo da bo cel hudič Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Potovanje ja, čeprav tako bolj kratko , pa moram pogledat, kdo se tule z uroki ukvarja . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 jaz ne častna .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 naša šefica Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ICElady 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Karta XV-Hudič in ciganska-Potovanje Čaka vas potovanje, od katerega si marsikaj obetate.Če boste nasilni in za seboj pustili opustošenje, se vas ne tiče, saj želite doseči, vdanost, podrejanje in padec na kolena. Misliti vam dajo nenavadne izkušnje,neka oseba v poslu izredno slabo vpliva na vas in vam svetuje stvari, katere sam zase ne bi nikoli uporabil. V vaši bližini dela tudi oseba,na pogled mirna in uravnovešena, ki pa je daleč od tega.Možno je ukvarjanje s črno magijo.Kako pa veš, če se kdo s črno magijo ukvarja? Naj poslušamo svoje občutke, npr. da nam je ob tisti osebi neprijetno, nelagodno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Lahko temu tako rečeš! Taka oseba je ponavadi tudi bolj vase zaprta, mračnjaška, s čudnim smislom za humor in sumljivo vljudna! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Contesa full mi je všeč tvoj (novi) podpis. Mega Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 eh, malo sem narobe gledala - mislila sem na podpis Ice lady , ta o sprejemanju dogodkov in o puščanju stvari da grejo svojo pot mal zmedena ratala, kaj češ Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Kwa, črna magija... :o|o: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Kwa, črna magija... :o|o: S črno magijo se ni za špilat, dobiš vse nazaj podvojeno. :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Saj se ne , imam pa vseeno raje belo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 misliš da ta nima posledic? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.