Ksenia 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Glede na prvo točko Contesa, je čas da jaz izrazim svoje želje glede provizije Zlata si, ko tkole skrbiš za nas naredi si lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Ja,čas je Selene! Če pa nisi še prepričana, se lahko pogovoriva zvečer na chatu! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 hvala, bom videla od situacije v službi, ker sedajle je moja šefica ful pod stresom in mislim, da bi mi odgovorila v stilu, ki meni ne bi bil všeč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Dobro jutro in hvala Contesa! Sprejmem vse, no drugo točko pa nikakor ne, ni mi dolgčas, no ne bo mi, bom že tako poskrbel ....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Sprejmem vse, no drugo točko pa nikakor ne, ni mi dolgčas, no ne bo mi, bom že tako poskrbel ....lep dan [/color] Poglej boris, kolk imaš še za pobarvat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Oho, kok so pa dons spet fajn karte , a si ta manj ugodne za nas v predal skrila ? Cool Contesa... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 mene tud mal skrbi da je contesa manj ugodne karte v predal skrila al pa nehote izgubila pa to ampak dobrega dneva se ne bom branil... tista skrb ja mal me skrbi tole na cestah.... vidu prometno up close... pismu ej kako se razsuje avto pr 30 pa 60 /kmh jebemu .. .brrrr Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Oho, kok so pa dons spet fajn karte , a si ta manj ugodne za nas v predal skrila ? Cool Contesa...Janja, ne kliči sam še prehitro pride! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Sprejmem vse, no drugo točko pa nikakor ne, ni mi dolgčas, no ne bo mi, bom že tako poskrbel ....lep dan [/color] Poglej boris, kolk imaš še za pobarvat. ......potem pa še izračunati Lunca (glej moj podpis!), pa res imaš še kakšne voščenke odveč , ker mi jih bo vsak moment zmanjkalo Lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Karta II-Duhovnica in ciganska-neiskrenost Modrost, mirna čustva in suvereno znanje vam bodo pomagali premagati neiskreno osebo v vaši bližini, saj je sposobnost presoje na vaši strani. Zdrava človeška pamet vam narekuje, da so napake, ki jih naredimo tudi neke vrste učenje, ki vam pomaga, da jih ne naredite naslednjič. Potisnite nestrpnost in slabo počutje v kot, ne kažite vaših čustev,saj bo okolica veliko bolj iritirana, če ji boste kazali veder in nasmejan obraz. Uspešen in lep petek vam želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Pozdarv Contesa! Vse drži, se moram sam odločiti, saj bom, ker dan je še dolg ....lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 o glej glej prva točka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Tole je pa lahko recept za vsak dan . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 ko bi se vsaj prijela ta napoved na tiste,ki bi to morali ....... meni je dala iskrico dobre volje v tem jutru.....kakšen pa bo še dan..? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 tele napovedi pa bi lahko držale za naprej in za nazaj....posebej tista taprva..... pa tadruga se tud dogaja...za tretjo se bo pa treba mal potrudit :o|o: Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Karta IIII-Vladar in ciganska-obisk Uresničilo se bo, kar ste si zastavili in izpolnili boste več, kot ste mislili.Bogastvo in stanovitnost vas ne bosta obšla, samo malo potrpite! Vaš neupogljiv značaj in videz avtoritete marsikomu naženejo strah v kosti, ampak samo tistim,ki vas ne poznajo. Vaša vztrajnost se bo kmalu pokazala v sposobnosti vodenja. V današnjem dnevu bo povdarek na moških okrog vas,očetu,bratu ali partnerju.Obvladovali boste sceno,čeprav ste pod neposrednim pritiskom nekoga iz vaše družine. Lepo soboto vsem skupaj! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 ...tudi tebi Contesa, čeprav je spet bolj novembrsko, kot pa junijsko vreme Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Karta XV-Hudič in ciganska-veselje V vas divjata nasilje in upostošenje,želite si, da vas nekdo čustveno prizadane,želite mu biti vdani,podrejeni in pasti pred njim na kolena. Nenavadne izkušnje in slab vpliv nekoga porajajo v vas čudne občutke, ki pa vam prijajo, ne da bi vedeli zakaj. Od nekoga ste čustveno odvisni, ni vam mar kaj si drugi mislijo o tem, za vas je važno, da se dobro počutite in da ste veseli in zadovoljni. Kljub lepim kartam vam želim sproščeno nedeljo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Pozdrav v novem dnevu Contesa in hvala! Prva dva ne držita zame, sem jih ignoriral ...tretji pa drži, pa ga tudi zato sprejemam ...lepo nedeljo tebi in tvojim, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Karta XVIIII-Sonce in ciganska-misli Doživeli boste zmagoslavje, srečo in uspeh.Izpolnile se vam bodo določene želje, prevevala vas bo toplota, zadovoljstvo in naklonjenost do ljubljene osebe. Spoznali boste nekoga, ki vam bo velikokrat v pomoč.Pokončnost, predanost in zaupanje bodo vaše današnje vodilo. Do izraza bo prišla vaša umetniška nadarjenost,osvobodili se boste določenih zadržkov, ki so vas utesnjevali.O nekom boste mislili s toploto v srcu.Priznane vam bodo usluge, na katere ste sami že skoraj pozabili. Lep,sončen,ponedeljek vam želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Super, Contesa Prave karte za polepšati ponedeljek Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Contesa Lep dan tudi tebi Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Ja js sem čist lepo reku v temi noč, včeraj da bo danes odličen dan.. "jutri se rodi ljubezen"... so ble moje besede... ja good so far.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 lepa napoved.....upam,da bo dan tudi lep...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Karta XIIII-Zmernost in ciganska-ljubica Ukvarjanje z danimi okoliščinami zahteva od vas kar nekaj potrpljenja in zmernosti, a vse to se vam bo dolgoročno obrestovalo.Razmišljanje vas navdaja z zadovoljstvom. Nek vaš prijatelj ima na vas dober vpliv, zato se ga kar držite in utrdite to vezo, saj nikoli ne veste, kdaj vam pride prav.Naučil vas je tudi, da je sposobnost sprejemanja kompromisov vrlina in ne napaka. Nimate težav s sprejemanjem realnosti, pa vseeno se vam velikokrat zgodi, da ne vidite tistega, kar je tako očitno. Ljubljena oseba vas ima v mislih! Veliko sončka in ljubezni v tem lepem torku vam želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.