borism 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Hvala Contesa, a veš, da je vse res , sprejemam ...tebi pa lep torek Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 contesa Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Ljubljena oseba vas ima v mislih! Veliko sončka in ljubezni v tem lepem torku vam želim! Vse je super fajn, tegale sem pa še posebej vesela . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Karta VI-Ljubimca in ciganska-obisk Današnji dan bo v duhu ljubezni, lepote in privlačnosti. Opravljeni preiskusi vas bodo osrečevali, saj ste dosegli popolnost in harmonijo. Veseli ste, ker se sodelavci in prijatelji lahko zanesejo na vas, saj vas označujeta dve besedi:zanesljivost in zaupanje. Pred vami je zapeljivost, romanca in strast.Ravnodušni ste do posledic, saj dajete prednost ljubezni in svobodi čustev! Lepo sredo vsem skupaj (točko tri, si pa tudi jaz želim ) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 se bomo potrudili biti lepi, zapeljivi in ravnodušni. mah itak je vse res kakšen lep dan!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Bomo videli kaj bo danes zvečer, itak sem že zdej dobre volje..... na obisk grem na tortice... ljubimec bom pa zvečer če mam kaj hm "sreče" hjaja, dobr tole, res lepe karte... more bit tale venera vmes... ;D Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Vsak dan kaj novega, ni slabo....hvala Contesa! lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Karta II-Duhovnica in ciganska-sodnik Modrost, mirna čustva in suvereno znanje vam bodo pomagali, da se boste pravilno odločili v neki poslovni in zasebni zadevi. Vaša sposobnost presoje in zdrava človeška pamet,ter učljivost, vas tudi tokrat ne bojo pustili na cedilu.Ostroumnost raje malo skrijte,saj se okolica boji takšnih ljudi. Zaradi zadrževanja čustev se velikokrat slabo počutite in to pokažete kot zadržanost, hlad in nestrpnost.Čustva pokažite pravi osebi in slabo počutje bo naenkrat izginilo! Lep četrtek vam želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Karta II-Duhovnica in ciganska-sodnik Modrost, mirna cˇustva in suvereno znanje vam bodo pomagali, da se boste pravilno odlocˇili v neki poslovni in zasebni zadevi. Vasˇa sposobnost presoje in zdrava cˇlovesˇka pamet,ter ucˇljivost, vas tudi tokrat ne bojo pustili na cedilu.Ostroumnost raje malo skrijte,saj se okolica boji taksˇnih ljudi. Zaradi zadrzˇevanja cˇustev se velikokrat slabo pocˇutite in to pokazˇete kot zadrzˇanost, hlad in nestrpnost.Cˇustva pokazˇite pravi osebi in slabo pocˇutje bo naenkrat izginilo! Lep cˇetrtek vam zˇelim! tole je zelo res zame...trenutno sem tocno v taki situaciji Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Pozdrav! 1.....sem že , 2.....bom skril, O.K., 3.....to bom pa tudi pokazal .......hvala Contesa, lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Karta II-Duhovnica in ciganska-sodnik:xx!: če je slab dan so vsaj karte vredu huhjej pišuka... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Nino, meni se je dan tudi bolj slabo začel, pa saj bo bolje! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 prav maš dan je bil boljši in boljši :xx!: ampak hm ja, kaj bo pa zdej, danes ? :D komej čakam Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Karta I-Čarovnik in ciganska-obisk Danes vam bo prav prišlo vaše samozaupanje, premorete voljo in spretnost, da so tega deležni tudi drugi okoli vas, ki tega sami nekako niso sposobni. Dali boste pobudo za uresničitev nekega načrta, ki bo toplo sprejet pri vaših prijateljih ali nadrejenih. Vaša izvirnost in ustvarjalnost vam bosta v veliko pomoč. Vaš umetniški čut bo danes močno izražen,kombinacija z vašim znanjem in prilagodljivostjo, mu bo dala pravi pečat. Če v nekaj niste 100% se radi poslužite trikov,pazite samo, da vas ne spregledajo! Želim vam prijeten petek in za tiste, ki ste prosti čez vikend lep zaključek delovnega tedna! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Ni najbolj moj dan ! :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Dan je kar super, prva in točka že v redu, pri drugi bomo počakali skozi dan ....lep dan vsem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Karta XVI-Stolp in ciganska-bolezen Pred vami je sprememba in prekinitev dolgoletnega prijateljstva,naleteli boste na nasprotovanje,boste v stiski in razočarani,ker vas bo nekdo od domačih potisnil v kot. Dokončali boste nekaj, kar ste že dolgo želeli, pa iz takšnih ali drugačnih razlogov niste mogli! Minuli dogodki bodo pripeljali do propada starih prepričanj. Notranja ločitev od starih prijateljev in poznanstev, ki vam velikokrat povzročajo slabe občutke in nelagodje. Pazite na svoje zdravje, zdajle ste najbolj občutljivi. Lepo soboto vam želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 :xx!: uhfak :xx!: Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Pozdrav! Pri prvi tega nikakor ne bom dovolil .....pri drugi je O.K ......pri tretji točki....saj me res nekaj hrbet muči :xx!: , pa ker vem, da mine, ni težav ....hvala in lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 !......pri tretji točki....saj me res nekaj hrbet muči :xx!: , pa ker vem, da mine, ni težav ....hvala in lep dan, B. [/color] a tebe tudi Je kakšna veza s Saturnom,mislim je on vzrok.Si že kaj pogledal? Recimo Saturn kvadrat Saturn ali kaj podobnega. Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Čveka pozdrav! Imaš ti kar prav, Saturn mi čez 14 stopinj prihaja v opozicijo z natalnim , je pa tudi 2 stopnji do kvadrata z natalno luno in 3 stopinje v kvardratu z ASC...lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Karta Norček in ciganska-ljubica Danes je vaše počutje nespametno, radi bi živeli v skrajnosti in počeli same nore in nedisciplinirane reči. Pazite, da ne dajete obljub, ki jih kasneje ne morete izpolniti. Želite si pustolovščin, pred vami je nov začetek. Vznemirjajo vas vse novosti, radi bi poskusili tudi tisto, kar si drugi ne upajo, saj vas napeto stanje nad prepadom, ko ne veste kaj se bo zgodilo in kakšen bo rezultat izredno zabava! Želim vam mirno nedeljo,veliko počitka in sanjarjenja,prepustite se pomirjajočim zvokom dežja in se ne dajte motiti! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 tole bo še noro Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.