Skoči na vsebino

Sporočilo za danes

Marsa

Recommended Posts

A potem okrog skačeš ko drugi še spijo, al kaj Nino? x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

Čveka pozdrav!

Imaš ti kar prav, Saturn mi čez 14 stopinj prihaja v opozicijo z natalnim , je pa tudi 2 stopnji do kvadrata z natalno luno in 3 stopinje v kvardratu z ASC...lp, B. x;)x  :palec:

:palec: x:Dx :palec: :inocent:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

x;)x Vznemirjajo vas vse novosti, radi bi poskusili tudi tisto, kar si drugi ne upajo, saj vas napeto stanje nad prepadom, ko ne veste kaj se bo zgodilo in kakšen bo rezultat izredno zabava!

a tukaj,tisti tam zgoraj,ki govore preko tebe oz.tvojih kart...mislijo na VOLITVE x?x :palec:

danes skrajno disciplinirana...do sedaj (opravljeno vse, kar je bilo na spisku x:Dx ) x^x

novi začetki in akcija...bi bilo kar uredu x:Dx

ja, če je pa res zabavno...........pa dobro deluje na nadledvične žleze x:Dx x:Dx x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Čveka pozdrav!

Imaš ti kar prav, Saturn mi čez 14 stopinj prihaja v opozicijo z natalnim , je pa tudi 2 stopnji do kvadrata z natalno luno in 3 stopinje v kvardratu z ASC...lp, B. x;)x  :palec:

:palec: x:Dx :palec: :inocent:

Boris,

Saturn je en star,namrščen in dlakocepsko natančen gospod ,ki želi od nas tisto česar mi ne maramo(govorim v svojem imenu)...red in disciplino.To je to...če se pregrešimo udari enkrat tukaj,drugič tam in tile kvadrati ...nek nauk moramo potegniti iz vsega.Tudi bolečine v kosteh.

Enako je pri meni....samo bolj ko iščem,manj najdem čeprav vem,da obstaja in ga bom morala izluščiti iz vse šare,sicer mi bo Saturn zadevo osvetlil in razsvetlil ko pride v mojo hišo zdravja.Tudi to bo kmalu.

Lep pozdrav :palec:

Karta XVIIII-Sonce in ciganska-zvestoba

x;)x Doživeli boste zmagoslavje in uspeh,sreča vam bo pokazala svoj najlepši obraz.Izpolnile se bodo reči, nad katerimi ste že obupali.

x;)x Na delovnem mestu vas obdajajo toplota,zadovoljstvo in naklonjenost, kar dobro vpliva na vaše razpoloženje in počutje.

x;)x Pokončnost, predanost in zaupanje so vaši močni aduti, ki jih morate izkoristiti do konca.Umetniška nadarjenost in osvoboditev nekaterih spon, vam bosta pomagala do priznanja majhnih uslug.

Želim vam,lep,uspešen in od sončka obsijan ponedeljek! x:Xx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Pozdrav Contesi in Čveki!

Prva točka se je že zgodila klub zgodnji uri, no saj sem že 3, 5h pokonci x^x ......druga je v teku, tudi lepo laufa x^x .....tretja pa tudi lep namig, pa saj takšen sem tudi, se ne bo treba nič pretvarjati x:Ix .....hvala Contesa, povsem druge karte, pa tudi drugi dan kot včerajšnji ali predvčerajšnji x;)x .

Čveka, saj nekatere stvari moram in želim razčistiti, saj kar se tiče tega reda in discipline, priznam, da sem manj kot včasih, ampak sem kontroliram, brez skrbi moram še kaj zboljšati na marsikaterem področju, počasi pa sigurno. x^x

Lep dan obema, oziroma kar vsem x:)x :palec:

Karta VII-Voz in ciganska-jeza

x;)x Danes je vaše potrpljenje na hudi preizkušnji.Naleteli boste na odpor in težave, ljudje okoli vas bodo maščevalno razpoloženi in bodo samo čakali, da se obesijo na kakšen majhen spodrsljaj!

x;)x Ker pa ste pripravljeni na nasprotovanja,bo njihov trud zagreniti vam dan, samo udarec v prazno, vi pa boste, kot ste se namenili poželi vse zmagoslavje.Osvojitev je vaše geslo,nasprotnike pa čaka poraz.

x;)x Možno je potovanje.Zaradi nečesa ste zmedeni, ne veste, če je bila vaša odločitev pravilna. Čas bo pokazal svoje.

Želim vam lep,sončen torek,čeprav boste rahlo borbeno razpoloženi! x;)x x:Dx

HONORE DE BALZAC

Oj Contesa!

zanimiv dan , vse kar vzamem v roke oz. želin storiti propade, tako sem rajši šla poiskat tolažbo na

forum.

No, dneva še ni konec. Pri nas sonček, grem na kolo inmalce denarce služit, če bo kaj folka.

Lep dan!

Karta VI-Ljubimca in ciganska-zaupanje

x;)x Ljubezen,lepota in privlačnost vas bodo danes spremljali. Veseli boste, ker so za vami določene preizkušnje,ki so bile popolno opravljene.

x;)x Veseli ste, da imate nekoga na katerega se lahko zanesete in mu zaupate, saj si želite harmonije in zapeljivosti med vama.

x;)x Romanca in strast sta del vas, vaše bistvo, ki pa mnogim ostaja skrito(pa saj to ni za vsakogar-ampak samo za izbranca) Čustvom želite dati prosto pot, posledice pa vas ne zanimajo.

Veliko sončka in ljubezni vam želim! x:Xx

HONORE DE BALZAC

A tako dober dan da je bil.. hja saj I could have anything but the thing i want..., kar kul ja dve zračni bejbi tehtnica pa dvojčica... manjka sam še tretja za zračni dan... hehja, ampak kot pravim can't always have what you want,...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Uživam Vanja! x:Dx Danes nisem imela treninga in ker sem na dopustu,sem si priviščila daljši spanec, jutri pa bom spet zgodnja,prav? x:Dx

Karta XXI-Svet in ciganska-veselje

x;)x Pred vami je dokončna sprememba, drugače pa je idealen dan za dobro sporazumevanje,dopolnitev in združenje.

x;)x Pomemben vpliv, bo vaše zagotovilo za uspeh. nadoblast, kompetenca in izpolnitev vaših ambicij.

x;)x Zelo ugodna karta, ki kaže na uspeh pri vseh akcijah.V kombinaciji z drugo karto pa je pred vami dober rezultat.

Prekrasen četrtek,dobra napoved,sonček,kaj še hočete? x;)x Jaz bi še nekaj v popoldansko-večernem času,če bosta le čas in situacija dopuščala! x:Xx

HONORE DE BALZAC

x;)x Ljubezen,lepota in privlačnost vas bodo danes spremljali. Veseli boste, ker so za vami določene preizkušnje,ki so bile popolno opravljene.

x;)x Veseli ste, da imate nekoga na katerega se lahko zanesete in mu zaupate, saj si želite harmonije in zapeljivosti med vama.

x;)x Romanca in strast sta del vas, vaše bistvo, ki pa mnogim ostaja skrito(pa saj to ni za vsakogar-ampak samo za izbranca) Čustvom želite dati prosto pot, posledice pa vas ne zanimajo.

Veliko sončka in ljubezni vam želim! x:Xx

Pod prvo točko se popolnoma podpišem, druga je tudi delovala v popolnosti včeraj, tretja pa... hmmm? Prvi del drži, drugi pa nekak ne tolk... x;)x

Contesa čudovita si! x:Xx xsrcx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Hmmm tole s sporazumevanjem se ni glih najbolj realiziralo pri meni danes, ampak saj... sto ljudi, sto čudi x;)x Drugače pa tole o dokončnih spremembah bi kar držalo, upam, da se res stvari premikajo v pravo smer x:)x

x:Xx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Karta II-Duhovnica in ciganska-ljubimec

x;)x Modrost, mirna čustva in sposobnost presoje, vam rahlo zatajijo kadar je v vprašanju vaša ljubezen, saj težko ustvarite ravnovesje med vašim srcem in glavo.

x;)x Učljivost,zdrava človeška pamet in ostroumnost vam bodo pomagali, da boste prijetno presenetili svoje sodelavce in nadrejene in tudi sami sebe.

x;)x Zadrževanje čustev v sebi ni nikoli dobro, saj vam to lahko povzroči slabo počutje in nestrpnost.Sami ne boste vedeli kaj bi radi, čeprav globoko v sebi veste odgovor.

Lep in uspešen zaključek tedna vam želim! x:Xx

HONORE DE BALZAC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...