contesa 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Karta X-Kolo sreče in ciganska-veselje Doživeli boste vrsto prijetnih naključij, čeprav je bilo dogajanje že vnaprej določeno, zato bo tudi razplet neizogiben. napolnjevala vas bosta sreča in blaženost. Pred vami je sprememba, ki jo boste pozdravili z razširjenimi rokami, sicer pa je tako določala že vaša usoda. Rešili boste nek problem. Dobili boste odgovor na neko vprašanje, ki vas je dolgo razjedalo in kar boste zvedeli vam bo všeč! Želim vam, da čim lepše preživite sobotni dan! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 jupiiii Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 juhuu Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Super Contesa Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Vau! Hvala za tako lepo napoved! Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 da prekinem monotonost! Contessa :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Contesa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Aira pri tebi pa je vaga res zelo izrazita! kar ne moreš se odločiti kako in kaj, ali ne? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Aira pri tebi pa je vaga res zelo izrazita! kar ne moreš se odločiti kako in kaj, ali ne? ja res al je dobr dan al ni odloč se že zaenkrat je bil kar vredu mal sicer pogrešam eno osebo ampak na tak pozitiven način Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Contesa angelček naš Hvala za tako luštno napoved Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Aira pri tebi pa je vaga res zelo izrazita! kar ne moreš se odločiti kako in kaj, ali ne? itak si pa res zadela z napovedjo- zdaj to lahko rečem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Me veseli, da sem Aira! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Contesa, danes se je moj dan "!!!!! LP! V! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Karta- Norček in ciganska-obisk Danes boste razigrani in pripravljeni početi neumnosti, nespametne reči in se zabavati popolnoma sproščeni in brez razmišljanja. Ne dajajte nikakršnih obljub, ker je vprašanje., če jih boste potem izpolnili. Obeta se vam srečanje,ki ga ne boste preveč veseli. Pustolovščine in nov začetek, vam večajo adrenalin in povzročajo vznemirjenje, saj vas novosti zelo privlačijo in zabavajo.Ne zanima vas, v kakšni nevarnosti ste, važno je, da dogaja. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 lahko drugo točko briševa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Ne dajajte nikakršnih obljub, ker je vprašanje., če jih boste potem izpolnili. Obeta se vam srečanje,ki ga ne boste preveč veseli.Kaj pa zdaj, sem že obljubil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Pa res, tudi meni ni druga točka všeč, če mi ne bo všeč, bom rekel naj se spelje , šalim se, saj po mojem to drži samo za ljubljanski okraj ...lepo deževno nedeljo, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Potem pa poskušaj izpolnit, ne! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Hmmmm vse je možno Mislim pa, da mi današnja napoved ni ravno najbolj pisana na kožo Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Men pa je tretja točka všeč..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Potem pa poskušaj izpolnit, ne! Sem že Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Priden Sstane! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Jaz se bom pa kar prve točke držala... Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Karta VIII-Pravica in ciganska-ljubosumje Pravičnost, razumnost in ravnotežje moči vam bodo pomagali pri delovnih uspehih, na žalost pa imate okoli sebe kar nekaj oseb, ki vam to zavidajo in vam skušajo na tak ali drugačen način škodovati. Čast je vaša vrlina zato vedno dobro premislite preden prizadanete nedolžno osebo, saj želite harmonijo ne prepire. Nekomu boste dali dober nasvet, saj so vaše želje in obeti pošteni od časa do časa pa vas zagrabi dobrodelnost, ki ji ne veste vzroka! Uspešen ponedeljek vam želim in čim manj slabe volje kljub vremenu! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Prva hvala za opozorilo, že nekaj časa čutim tole v službi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.