Buddha 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Čast je vaša vrlina zato vedno dobro premislite preden prizadanete nedolžno osebo, saj želite harmonijo ne prepire. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Karta XXI-Svet in ciganska-otrok Sporazumevanje bo danes na višku,dopolnili boste nekaj, kar ste že dolgo nameravali in združili vse skupaj v pozitivno spremembo in uspeh. Pomemben vpliv vam bo zagotovil, nadoblast, kompetenco in izpolnitev. Včasih je dobro izgledati nedolžen kot otrok, ker so potem rezultati še boljši. Ta karta je zelo ugodna in kaže na srečen konec in uspeh pri vseh akcijah, dosegli boste dober rezultat z neveliko vloženega truda! Lep in uspešen torek vam želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Contesa , dan se je začel tako, da mislim, da bo napoved prava ! LP! V! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Dobr je tale napoved k danes zvem razultat od kolokvija... hehja pismu cel hudič je s tem... ampak sonček je up, sanje sem meu lepe... zakaj pa ne.. dan bo lep tko al tko... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 contesa to rabim slisat! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Lep in uspešen torek vam želim! Contesa, pa kako naj bo drugačaen ob tako lepi napovedi! Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 če izvzamem čuden boj z lastnim telesom in budilko pri jutranjem vstajanju, je res prav lep dan... pravzaprav lep teden... v petek praznik, juhu... in dež :xx!:Mogoče pa dežja ne bo-bodi optimističen! I'm only happy when it rains.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 vauu, Contesa, ko bi se res vse tole uresničilo ...... kar lažje grem delovnim nalogam naproti.... ..... mogoče mi bo pa kdo ponudil ordinacijo.... Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 vauu, Contesa, ko bi se res vse tole uresničilo ...... kar lažje grem delovnim nalogam naproti.... ..... mogoče mi bo pa kdo ponudil ordinacijo.... Enodnevno ti odpremo na pikniku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Pomemben vpliv vam bo zagotovil, nadoblast, kompetenco in izpolnitev. Včasih je dobro izgledati nedolžen kot otrok, ker so potem rezultati še boljši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Karta III-Vladarica in ciganska-hiša Akcija, razvoj in napredek bodo vaš današnji moto, saj se ženete za uspehom, čeprav je to včasih pogojeno z vašim slabim počutjem in voljo. Ker so danes v ospredju ženske:mati,sestra,žena, prijateljica,sodelavka,storite najbolje, da se prepustite dogajanjem in toku, da vas nese s seboj. Kar ne bo šlo zlepa, bo šlo pa zgrda,zato se pazite preračunljivk na delovnem mestu, ki so pripravljene na kakrkoli, da dosežejo svoje.Pazite se zapravljanja, današnji dan ni primeren za te podvige! Lepo sredo vam želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Sedaj, ko je že dan pred večerom, lahko potrdim, da je kar držalo, še posebej tretja točka, hja včasih je treba tudi šefu kaj manj lepega povedati, tolk, da svoje oči odpre, žal mu včasih povem preveč, čeprav je resnično, če je dober bo že prenesel upravičeno kritiko... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Karta XVII-Zvezda in ciganska-hiša Vaše upanje se bo uresničilo. Zadovoljili boste svoje potrebe, rožnate perspektive, pa se bodo izkazale za zelo uresničljive,tako kot usoda. Pred vami je nek nov načrt, sicer pa vedno ustvarite novega, še predno zaključite prejšnega, ker ste radi v nenehnem gibanju-težko dolgo zdržite na istem mestu in pri isti stvari. Stvari iz preteklosti se bodo velikokrat pomešale s sedanjostjo, saj na ta način ustvarjate neko pot v prihodnost, ki ste si jo zadali. V svoj cilj ste prepričani, ne glede na težo izvedbe. Lep četrtek vsem skupaj! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Tudi tebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Hoj contesa pozitiva je na udaru Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 dajmo contesa! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Karta XI-Moč in ciganska-veselje Pogum,trdnost,moč in odločnost vam stojijo ob strani,saj ste trdno prepričani,da uspete narediti vse, kar si zastavite. Odločeni ste premagati vsak najmanjši odpor,saj vas vzpodbuja močna vnema in tudi telesna moč vam stoji ob strani. Duševno ste veliko močnejši in kdor se vam skuša zoperstaviti je lahko pripravljen,samo na tvegano prizadevanje in boj za osvoboditev. Lep praznični petek želim, tisti,pa, ki ne pridete na piknik,vam bo še žal! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Kaj moč veselje juhuhu ej pa js nikjer ne vidim teh vremenarskih oblakov haha sami sonček... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 U, Conteska, kaksna lepa napoved! Ko bi le držalo Lepo se imejte na pikniku! Upam, da vam ne bo nagajal dež kot nam tu v Lj! Lp CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Hmmm učit se je treba... oz. bom rekla raje "bi se bilo dobro učit" (tole sem nekak pobrala od Hayeve ) ... tako da mi je zelo všeč današnja napoved, Contesa Lupčke vsem na partiju! Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 sonckasta Soncna ... tudi pri meni "bi se bilo dobro učit" Lp-cke xrosex CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 neverjetno! hih, jaz ravno pišem Soncni, kako je sonckasta, zdaj je pa začelo skoz okno tako močno sonce svetit, da komaj na ekran vidim Prej pa tako kislo ... LP,CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Se piševa midve v ponedeljek imam izpit, tako da sem do takrat za zapiski, potem pa res greva mal Tivoli sprehajat Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Karta V-Hierofant in ciganska-sporočilo Sijali boste v prijaznosti,dobroti in milosti,svet se vam bo zdel prijazen in dober, v svoji inspiraciji boste našli dobrega zaveznika. Skromnost,predanost in uslužnost vam lahko pomagajo izpolniti določene cilje, čeprav niso ravno vaša najmočnejša točka. Malce ste neprepričljivi,strah vas je pogledati resnici v oči,določene stvari raje gledate s svojega zornega kota, kot, da bi si priznali neizpodbitna dejstva. Veliko sončka vam želim ob tej krasni soboti! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.