Ksenia 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Contesa, sem sedajle od 7 zjutraj premišljevala recimo o tvoji tretji točki uživaj v soboti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 komi čakam nedeljico.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Karta II-Duhovnica in ciganska-Upanje Pomagala vam bosta suvereno znanje in sposobnost presoje, da se boste pravilno in modro odločili v določeni situaciji. Mirna čustva vam bodo pomagala pri tem. Zdrava človeška pamet vam narekuje, da se morate še veliko naučiti in pridobiti potrebne izkušnje, čeprav je ostroumnost vaš dober zaveznik. Zasebno bodite malo bolj topli, ne tako brezčutni, zadržani in hladni, saj bo tako obnašanje pri vas zbudilo slabo počutje in nestrpnost. Zakaj,če vam tega ni treba? Sprostite se in se za trenutek prepustite ljubljeni osebi! Lepo se spočijte,da boste pripravljeni na nov teden in izzive, ki prihajajo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Hmm, hvala in lepo nedeljo... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Ob tej napovedi in takem sončku zunaj - življenje je lepo! Uživajte! :D :flower: Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Hvala, Conteska za tako lepo napoved Lep poletni dan vsem lunatkom xrosex Jaz sem že kar malo taka od bukvic bo treba malo na soncka CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 karta XII-Obešenec in ciganska-Denar Počutili se boste kot žrtev,da ste se morali vdati in odpovedati nečemu za kar še sami niste prepričani,vendar je to le prehod,prelomna situacija, katero morate prestati. Neodločeni ste, saj ne veste kaj vas čaka,pred vami je nekaj novega, zato je dobro, da sklenete premirje,saj bodo zunanji vplivi za vas velikega pomena. Odločanje za nove cilje v življenju vam bo prineslo kopico sprememb in napolnilo žepe, čemur pa se ne boste prav preveč upirali. Želim vam prijeten in uspešen začetek novega delovnega tedna! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Dobro jutro Contesa! Prvo....bom že moral; drugo....ne vem, kaj bi lahko bilo, če bo, bomo še videli; tretje.....se ne bom upiral, če bo res tako . Lep dan, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 karta XII-Obešenec in ciganska-Denar Počutili se boste kot žrtev,da ste se morali vdati in odpovedati nečemu za kar še sami niste prepričani,vendar je to le prehod,prelomna situacija, katero morate prestati. Neodločeni ste, saj ne veste kaj vas čaka,pred vami je nekaj novega, zato je dobro, da sklenete premirje,saj bodo zunanji vplivi za vas velikega pomena. Odločanje za nove cilje v življenju vam bo prineslo kopico sprememb in napolnilo žepe, čemur pa se ne boste prav preveč upirali. Želim vam prijeten in uspešen začetek novega delovnega tedna! Contesa, hm, uf, naporen dan mene čaka a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Odločanje za nove cilje v življenju vam bo prineslo kopico sprememb in napolnilo žepe, čemur pa se ne boste prav preveč upirali.That's the spirit.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Joj, Contesa, tole za danes je kar res. Uživajte dan ! Odvečen ponedeljek! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Karta XV-Hudič in ciganska-Ljubimec Izogibajte se nasilju,saj lahko povzroči opustošenje v vas in okoli vas.Do nadrejenih ne bodite kot majhen kužek, ki vsakič pomaha z repom,ko spregovorijo. Vdanost je že lepa lastnost, izogibajte pa se klečeplazenja po kolenih. Nekdo v službi slabo vpliva na vas, čeprav ne daje takega vtisa. Bodite previdni, kaj se dogaja, ko tej osebi obrnete hrbet. Ukvarja se tudi z mračnimi silami in uroki, zato se mu bolje ni zameriti, saj imate opravka s skrajno neuravnovešeno osebo. Pazite nase in veliko sončka vam želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Contesa, izgleda, da sta z Marso usklajeni , namam dajeta priložnosti za rast, še pa še. Ja prav no, upam, da tale z uroki ni Žaža, al pa da bi slabo name vplivala, za druge me pa itak ne zanima . Contesa, hvala ti, da nas takole s kartami vsak dan razvajaš . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Ni za kaj Janja čeprav imam rajši, da potegnem lepše karte! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 ej pri nas danes popolna štala v službi, sodelavke kr ni, nadrejeni odsotni... intuicija mi pravi, da se tole ne bo dobro končalo... čeprav, kaj pa je slabo? Za vsak začetek mora biti konec... Contesa, je tista oseba v nadrejenem položaju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Urokov je več kot si misliš-Bobnar in tam, kjer si najmanj misliš! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Ja,Selene v nadrejenem! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Ti se kar norčuj,dokler te ne napade, še ni nevarnosti! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Lucky you! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Karta XV-Hudič in ciganska-Ljubimec Pazite nase in veliko sončka vam želim! It's my life 15 pa love... bobnar... a ti pa sam za minicami gledaš ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Aha torej mal škiliš hehe mmm kje si že gor v mariboru praviš... aaa Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Potem je pa še dobro, da nisem v službi od takšni današnji napovedi... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Definitivno je nekaj v zraku, tukaj se tudi tipi sprehajajo pomankljivo oblečeni) Sicer pa se mi zdi vedno sexi jakna(usnje) pa spodaj gola koža! Auuuuuuuuuu! Pa še komad- Take off your clothes, real slow....you can leave your had on... Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Tale definitivno ni bil gay, so mu preveč učke žarele! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.