sanci_cat 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Mater contesa, kot da bi mi v glavo zlezla in odgovorila na vprašanje ter razjasnila dvome! Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Ne zanikajte dejstev in pustite čustvom, da planejo na površje, saj se boste takoj bolje počutili, čeprav vas je tega malce strah. Naj vas ne bo,ker je srce močnejše.To je pa v vsakem primeru zahteva svobodno izražanje čustev več poguna kot da se delamo kul in neprizadeti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Karta XX-Sodba in ciganska -Sreča Odločeni ste, da boste svoj projekt speljali do konca in odločitev je vsekakor dobra, saj je pred vami razvoj in pozitivni rezultati. Kesate se nečesa kar ste nekomu rekli,čeprav si s to osebo želite sprave,radi pa bi ji dokazali upravičenost svojega takratnega ravnanja. Vaša predanost se bo kmalu izkazala za izredno dobro in pozitivno, saj se vam bo ponudila izjemna priložnost, ki je ne smete zamuditi, pa če bo izgledala še tako nesigurna. Veliko sončka in pozitivnih rezultatov vam želim v tem sončnem torku! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 Oho Contesa, spet lepe karte... Obžalovala ne bom, še nikoli nisem nima smisla, vse se zgodi z namenom, za ostali dve si grem pa vseh 20 prstkov obliznit . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 iz tvojih besed, veš kam...sploh za tretjo točko Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Karta XVIII-Luna in ciganska-Denar Bodite skrajno previdni,saj vam preti velika nevarnost izgube večje količine denarje, zato danes ne vlagajte niti ne kupujte, pa naj izgleda priložnost še tako vabljiva. Zmota bi bila težko popravljiva. Ne bodite potrti, če nekdo izdelovnega okolja slabo vpliva na vas, oseba ima skrite motive, kako kar najhitreje napeljati vodo na svoj mlin.Prijaznost je le krinka s katero hoče utišati vašo čuječnost. Nekako ste raztreseni, zato bodite pozorni, da ne spregledate očitnega dejstva in seveda, da nekdo drug to vašo površnost ne obrne sebi v prid. Želim vam uspešno sredo Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Kaj praviš, Contesa, bo ta objava v korist komu ali škodo Če se pa malo pomisli, se je narodu z dvojino zgodilo le to, kar se mu je imelo zgoditi, računalniška racionalnost. Hvala bogu.Dobili smo republikance, druga polovica bodo demokrati in še sreča slučaja je ta, da imajo tudi Američani volitve na isti termin, Buša in Kerija. Bo bolj transparentno in ceneje, kot da si vsaka štiri leta izmišljujemo svoje junake. Pa tudi sprava odpade in grda imena, partizani in domobrani.Sedaj se bomo igrali republikance in demokrate.Pa ja, kaj bi s cehovskimi salatami od kmetov do penzionistov, gejev in kapitalistov, marxistov in ateistov, zelenih in rdečih, rumenih in črnih razumnikov vseh barv.Od sedaj se bomo igrali čisto igro, še večinski volilni sistem in ukinitev funkcije predsednika države ali vlade, pa DD in pravila igre so jasna.Dimitrij, volivci ti bomo hvaležni, izpelji načrt do konca, kajti prestopi bodo končani, prestopniki pa kaznovani poslej.Na demokratičnih volitvah : en človek - ena delnica - en glas. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Contesa, hvala za drugo in tretjo točko, ma kot da ne vem, ane... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Sstane ! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Ne vidim dobro, kaj praviš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Contesa, hvala za drugo in tretjo točko, ma kot da ne vem, ane... Selene, kaj ti pravi Pujsa ves čas, pa ne verjameš :o|o: . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Karta VII-Voz in ciganska-Pismo V vaši bližini je nekdo, ki vam je nevoščljiv vaših uspehov na vseh področjih. Pripravljen vam je nakopati težave, vendar ni pripravljen na vaš odpor,zmagoslavje bo vaše, ne njegovo. Najprej boste imeli občutek, da ste glede nečesa poraženi, da ste udarili v prazno in prijetno vas bo presenetilo nasprotno-osvojitev. Nekoliko ste zmedeni,da se prenagljeno odločate, vendar ne bojte se, ko bo prišel pravi čas, bo tudi vaša odločitev prava.Možno je potovanje. Lep sončen četrtek vam želim-še en dan,pa je za nami spet teden dni! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 ...živjo contesa... za tisto prvo ne vem kdo bi lahko bil in zakaj? za drugo bi rekla, da je to glede plače...ki bo do dopusta... zmedena sem pa itak....jap in potovanje se tudi obeta... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Žaža to so bile pa karte zate ja . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 hm kaj vidim, zmagoslavje, osvojitev,odločitev... kak e fajn bere vsaka 10 ali 20 beseda... torej drži Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Karta XVIIII-Sonce in ciganska-Obisk Doživeli boste zmagoslavje, srečo, uspeh in izpolnitev vaših želja in ciljev. Toplo vam bo pri srcu,zadovoljni boste in naklonjeni okolici. Spoznali boste zanimivo osebo s katero boste takoj na isti valovni dolžini. Predani ste svojim ciljem,pokončni ste in zaupate v svoj uspeh. Dober dan za razne umetniške aktivnosti ali kot gledalec ali kot ustvarjalec. Priznane vam bodo usluge na katere ste že skoraj pozabili. Želim vam sonček v srcih,kot je na nebu in lep zaključek tedna! V soboto in nedeljo bo za napoved poskrbel El Nino, ker bom jaz odsotna.Bodite pridni do ponedeljka! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Hehe, še dobr da sem zgodi ustav... da sem ujel sonce, zdaj so ga že zakrili oblaki.... ampak neki mi pravi da bo sijalo cel dolgi dan jaja lepa napoved.... bom mogu mal popazit da bodo tud moje take... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 prva točka mi je všeč lepo se imej za vikend Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Sedaj se bomo igrali republikance in demokrate.Hehe sam da pr nas majo demokrati ves dnar... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Contesa, hvala za lepe karte spet, cool, ti pa nadvse uživaj . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 ja prva točka je super upajmo da bo res...če pa ne bo prva je pa druga tud zakon lep vikend! Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 Dones vam bom pa js napovedal dan.... da bo lep... sicer pa sonček že sije contes najbrž uživa na (zasluženem) dopustu... eja... 2 karti za naš dan... The Star(XVII) & The Priestess(II) Danes je dan, ko se lahko zelo dobro poglobimo vase, se pripravimo na nova doživetja, razmišljamo, stvari se bodo zelo obrnile navzgor, prijeten vetrič v lase... Velika priložnost spoznati sebe, resnico in svet okrog sebe, razširiti svoje dojemanje sveta, uporabit svojo intuicijo... nekaj za vsakega. Res odličen dan za soboto, za si mal spočit, razmislit kaki je bil teden kaj smo se naučili, kaj se nismo, mrbit tud super dan za začet kako trajnejšo zvezo... Upam da sem vredu napisal, sicer pa dan bo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 ElNino heheh sem nekaj podobnega napisala zase v temi kaj bom danes naredila za lepši dan uživaj tudi ti v soboti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.