Skoči na vsebino

Sporočilo za danes

Marsa

Recommended Posts

Karta XIIII-Zmernost in ciganska-Smrt

x;)x Potrebovali boste veliko zmernosti in potrpljenja, saj je pred vami nenadna sprememba,izguba in udarec v prazno,mocˇno se boste posvecˇali premisˇljevanju.

x;)x Prijateljstvo vam pomeni veliko in prav zdaj vam bo tudi pomagalo lazˇje prebroditi dolocˇene trenutke,zato je zelo vazˇno utrjevanje le tega.

x;)x Sprejemanje realnosti vam bo prisˇlo sˇe kako prav,saj boste morali biti sposobni sprejeti marsikaksˇen kompromis,ki ga drugacˇe ne bi.

Uspesˇno sredo vam zˇelim! x:)x

:eek:

berem zdaj za nazaj...je bil vceraj en tak dan...tocno tole!!! xcivx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Deli na socialnih omrežjih

Pozdravljena Contesa,

doma mam neke tarot karte- izrezane iz časopisa. Bila včeraj žalostna, potegnila, bila je karta ZMERNOST. Ker nima razlage bi te prosila, če lahko kaj več poveš.

Hvala, lep dan.

Melisa

Melisa oglej si mojo včerajšnjo napoved! x;)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Karta VI-Ljubimca in ciganska-Upanje

x;)x Za vami so opravljeni preizkusi, ki ste jih srečno prestali, zdaj pa se lahko posvetite ljubezni in harmoniji. Privlači vas vse kar je lepo in popolno.

x;)x Zanesljivost in zaupanje sta izredno pomembni vrlini, ki jih ceni vsak, ne samo vi, zato bodite z njimi malce bolj darežljivi. Bodite zapeljivi.

x;)x Prepustite se romanci in strasti in bodite ravnodušni do posledic, saj si tudi vi lahko vsake toliko časa prepustite svobodi čustev.

Lep konec tedna vam želim! x:Xx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Karta XX-Sodba in ciganska-Ljubosumje

x;)x Vaša odločnost in odločitev speljati projekt do konca, se bo končno izkazala in kmalu boste lahko uživali ob rezultatih.

x;)x Zaradi dela in razvoja ste zamudili marsikaj, česar vam je žal in se kesate, zato si želite sprave in predanosti ter dokaz o upravičenosti svojega ravnanja.

x;)x Pokazala se vam bo nova priložnost za uresničitev nekega cilja, ki ga kar naprej odlagate na kasneje. Zdaj bo prišel pravi čas.

Lepo prosto soboto,vsem,ki ste doma in čimmanj težkega dela, vsem, ki delate. x:)x

HONORE DE BALZAC

Sorči za včeraj(ni bilo napovedi)me nekaj net zafrkava,danes sem komaj dobila povezavo.! x;)x

Karta VIII-Pravica in ciganska-Oficir

x;)x Pravičnost in razumnost vas bosta držala v pravem ravnotežju moči,okoli vas bo harmonija. Vaša nedolžnost vam bo pomagala prebroditi določeno situacijo brez posledic.

x;)x Pri sočloveku najbolj spoštujete njegove vrline,če pa je to poleg vsega čast, vas ima takorekoč že za zaveznika.

x;)x Dobro bi bilo, da poslušate nek nasvet, saj se vam obetajo lepi časi,pa tudi dobrodelnost se vam bo zazdela izredno privlačna. Vaše želje, pa so vedno poštene.

Lep začetek delovnega tedna želim! xsrcx

HONORE DE BALZAC

contesa a tist si spet ti na avtarju :D x:px hehe kdo bi si mislil da majo slikarji tolk lepe modele.... hm škoda da ne moreš ravno s kitaro risat :D al pa ... hehe
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Karta XVIIII-Sonce in ciganska-Hrepenenje

x;)x Danes vam bo šlo vse kot po maslu. Boste uspešni,srečni, v delu boste dosegli izpolnitev in zmagoslavje. Prevevala vas bo toplota in zadovoljstvo.

x;)x Svoje hrepenenje ne potiskajte v kot, temveč se mu prepustite.Če boste zaupali in boste predani, še vedno ne boste izgubili svoje pokončnosti.

x;)x Priznane vam bodo zasluge. Danes boste odprtega duha in dovzetni za vse lepe reči.

Obiščite muzej,razstavo ali pa se enostavno zazrite vase in pobrskajte po svoji umetniški žilici.

Lep in uspešen torek vam želim! :palec: x8Dx

HONORE DE BALZAC

Oho Contesa, ko tole prebiram se mi zdi, da mi obetaš še en dan tak kot je bil včerajšnji. In ker naključij ni x;)x sem malo prej v dnevnik opisovala včerajšnjega, zdaj pa tule preberem, da bo še en. x:)x :palec: .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Jebemu, ne s tem hrepenenjem... to me ubija, sonček je bil kul pa nice, hrepenenja pa me ubijajo, najprej morem musko ugasnit.... thats betterm,

No moja napoved je še lepša... Success pa the Sun :D med 78 kartami grem izbrat isto... kt contes 1:3042 not bad za začetnika :D heja očitn bo tale dan sončen, za contes hrepeneč, zame pa uspešen :D al pa obratno x;)x

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

x;)x Karta III-Vladarica in ciganska-Stabilnost(božje oko)

x;)x Akcija, razvoj in napredek sta danes na vaši strani, saj vam bo šlo vse po vaših željah in načrtih, kot ste si zaželeli in zamislili.

x;)x Fino je, da ste v dobrih odnosih s prijateljico, mamo,ženo ali sestro, saj je danes ženski vpliv na višku in vam zna povzročati nemalo preglavic, ki pa seveda vam ne dišijo.

x;)x Pazite se nerganja, nagajanja in prekomernega zapravljanja, saj vam tudi božje oko ne bo pomagalo, če ste se odločili izprazniti svoj račun!

Lepo in sončno sredo vam želim! x8Dx

HONORE DE BALZAC

Sstane se ni za bat. Nimam nič takega za kupit, pa še raje kupujem takrat, ko je bolj mirno, ne pa taka gneča! :xx!: x:Dx

HONORE DE BALZAC

No torej se bo dan odvil, kot si želim x:)x :palec: , bom pazila na dnarčka, nekaj malega si bom pa vseeno kupila. Že dolgo si želim en čajček, pa če le utegnem, ga grem nabavit x:px .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Karta XI-Moč in ciganska-Nepričakovana sreča

x;)x Dan bo potekal po vaših načrtih in pričakovanjih,saj vas vaša moč in trdno prepričanje vedno pripelje do zastavljenega cilja.

x;)x Zanesljivost in vnema vam bosta pomagala premagati še tak odpor, čeprav boste ravno na tem področju naleteli na zanimiv preobrat, ki ga boste veseli.

x;)x Želite se lotiti malce tveganega projekta, ki pa je v vaši glavi že zdavnaj dozorel, samo priložnosti ni bilo prave,zdaj pa je prišel čas tudi zanj.

Lepo preživite ta vroč in sončen četrtek! xsrcx

HONORE DE BALZAC

Super in hvala. Ravnokar pišem en mail, kjer sporočam svojo odločitev pri sodelovanju na nekem projektu, čeprav ne vem čisto natančno, kaj mi bo to sodelovanje prineslo. Pa res zvezde na nekaj vplivajo....

Tudi tebi vse lepo..... in kakšno senčko si privošči! x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...