žaža 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 ...JOJ, SUPER ZA DANES... ..že vem kaj bo moj tvegan projekt ... rada bi si zašila krilo...evo, bom danes probala...ker vem da mi bo ratalo... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Jaz pa vem, kje bom na odpor naletela Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 jupiiiiiii...in če to združim z borisovo napovedjo o nenavadnostih...pol bo tako celo leto Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Zanimivo Contesa, bo verjetno kar držalo, Amis, zate pa vem, da nimaš rada dolgočasja, še dobro, da smo se spoznali pred tem 22.julijem, pred tem obdobjem, kjer naj bi sedaJ prevladovale drugačnosti, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Dober dan za tortice. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 borism imaš čisto prav, kar se tiče mene in dolgočasja ...sam pripombe na 22. julij pa ne razumem ...pa menda ja sebe nimaš za dolgočasnega ...sicer pa, bodo drugačnosti zajele tudi tebe tako da spet ni problemov Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 hm moji načrti za danes - obkladki in cartanje ampak še 10 minut pa me ni več v službici Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Lahko bi odprl novo temo za sporočilo dneva skozi "DOMINE", ampak bom kar tule dodal, čeprav je to tema za vpogled skozi "tarot". Lahko kdaj bom že poleg Pc-ja skozi njih, če Contesa nima nič proti, ker je le to v njeni temi, prosim napiši mnenje Contesa......če danes zmešam vseh 28 domin in izvlečem tri: šest - pet: tu se vidi čanstvo neke organizacije štiri - tri:ne delajte si skrbi brez potrebe dva - nula:danes bo prisotna sreča, ki prinaša nova srečanja. Lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 ful dober plan selene ...držim pesti, da se čim hitreje pozdraviš...tud jaz sam še 10 minut... ...mej se Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Boris ti kar, me boš kdaj nadomeščal! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Karta V-Hierofant in ciganska-Darilo Milost, prijaznost in dobrota bodo danes sevali iz vsakega vašega dejanja in besed. Ker se dobro počutite je dober tudi svet okoli vas. Potrebovali boste zaveznika pri uresničitvi svoje inspiracije,saj ste včasih preskromni, da bi priznali svojo sposobnost.Pri delu ste predani in uslužni. Včasih bi se morali bolj postaviti sami zase, pa vas je strah, da ne boste dovolj prepričljivi,rahlo nerealno gledate sami nase. Čaka vas prijetno presenečenje. Lep in uspešen petek želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Fancy ja... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Super Contesa !!! Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Pozdrav in hvala Contesa! Če bom lahko, bom z veseljem, čeprav od drugega tedna ne bom utegnil biti gor v dopoldanskem času med tednom, bom pa popoldan napisan.Tvoja današnja je zelo obetavna, hvala. Pri "dominah" za danes: 5/2, 4/0, 1/1. Rojstvo. Dan, da se zgladi spor ali nesporazum s prijateljem. Tule pri dvojni enici je pa potrebno biti pazljiv, ker naj bi bila najslabša domina, ki prinaša nesrečo in trpljenje in izgubo. Pazite skozi dan nase in na druge! Lep petek in tudi vikend, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Contesa, super napoved izpod tvojih rok! Še posebej mi je luštna tretja točka, bomo videli, če je res kaj na tem! Lep pozdravček, Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Karta XI-Moč in ciganska-Ljubezen Pogum, trdnost in moč imate zelo radi, čeprav se rado zgodi, da vas pustijo na cedilu takrat, ko to najmanj pričakujete in si želite. Mislite, da je vaše trdno prepričanje pravilno in z veliko vnemo trmasto vztrajate, čeprav v svoji notranjosti čutite odpor in veste, da ne ravnate v skladu s svojimi čustvi. Odločite se, kaj je v vas močnejše, čustva ali trma, če se odločite za prvo stvar, boste ugotovili, da je bila odločitev pravilna. Prave odgovore pa bo prinesel šele čas. Bodite pridni, želim vam lep vikend, napoved pa bo spet v ponedeljek! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Such a great day, for getting all wet... one of the best days, one of the best days yet... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Odločite se, kaj je v vas močnejše, čustva ali trma, če se odločite za prvo stvar, boste ugotovili, da je bila odločitev pravilna. Prave odgovore pa bo prinesel šele čas. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Odločite se, kaj je v vas močnejše, čustva ali trma, če se odločite za prvo stvar, boste ugotovili, da je bila odločitev pravilna. Prave odgovore pa bo prinesel šele čas.Hehe ni okej, js bom trenutno trmast.... ne bom popustil vem da mam prav in grem mojo pot... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Danes skozi domine: 4/1, 4/0, 2/0...zelo nizke cifre 1. lahko se najde kakšna nepričakovana denarna zaloga; 2. spet dober dan, da se zgladi nesporazum s prijateljem, ampak bodite vztrajni, ker luna je le v škorpijonu, mogoče bo potrebno več vztrajnosti; 3. sreča, ki prinaša novo srečanje. Lepo nedeljo prav vsem, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Karta XIIII-Zmernost in ciganska-Tat Potrebujete kar nekaj potrpljenja in ukvarjanja z danimi okoliščinami, saj vam zmernost lahko prinese zadovoljstvo. Zamislite se malce, kajti nekdo,do kogar gojite simpatijo, vam bo ukradel srce in neusmiljeno poteptal vaša čustva. Prijatelj ali pijateljica ima na vas dober vpliv, čeprav ga vi ne znate ravno ceniti,tako prijateljstvo je potrebno utrjevati,saj nima ravno vsak sposobnost za kompromise in sprejemanje realnosti. Prijeten začetek tedna želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 glej ga tatu, hehe js pa si ravno popravim napis da če rabim in hočem ukradem zakon.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Karta V-Hierofant in ciganska-Sovražnik Mirnost,prijaznost in dobrota,so lepe lastnostni, če se za njimi ne skriva drugačen človek in so le krinka pred zunanjim svetom. Nekdo je nekoliko preveč uslužen in prijazen, na vsakem koraku je ob tebi in skrbi za to, da se slučajno ne bi spotaknil in naredil napake(ki bi bila usodna zanj,ne za zate) Čas je, da spregledate, se ne skrivate več pred resnico, predvsem pa daste vedeti tej osebi, da vam nameni niso neznani in da ste pripravljeni hitro odreagirati. Če boste dovolj prepričljivi, se zna oseba umakniti. Lep dan želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 lej no lej contesica je že up and running.. no ja, saj, ne more bit ravno vsak dan lep... čeravno je ta tud čist dober... pismu kaj je tale komad... hm grem malo klepetat... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.