žaža 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 contesa.....hvala, si mi dala malo za mislit!!!! Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Jp, Žaža, te imam na sumu Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Karta II-Duhovnica in ciganska-Ljubosumje Modrost, znanje in mirna čustva vam bodo pomagali, da se izognete neprijetni situaciji na delovnem mestu, kjer bo nekdo želel zvaliti vso krivdo na vas. Sposobnost presoje je vam dana, vaš nasprotnik pa se jo mora šele naučiti, pa tudi ostroumni ste veliko bolj,zato ni bojazni, da bi potegnili krajši konec. Brezčutnost in hlad lahko v vas izzoveta slabo počutje in nestrpnost, zato je včasih dobro, da se prepustite čustvom, tudi če so ta negativna za okolico! Lepo in s soncem obsijano sredo vam želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Prva točka mi ne diši ravno, druga mi daje upanje, če pa tretjo upoštevam, bi pa lahko vulkan sprožila...Contesa, kul. Lep dan ti želim, čimeč sončka v okicah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 thanx contesa! konec dober vse dobro! lep dan tudi tebi, in selene! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 danes bo prav super dan. tudi če bo kaj narobe se bo vse odbro izteklo.. superca, da tudi v kartah tako piše. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Karta XI-Moč in ciganska -Bolezen Potrebovali boste pogum, moč,trdnost in odločnost, saj bo vaše delo in zdravje na neprijetni preizkušnji.Vaš odpor bo dovolj močan,samo ne vrzite puške v koruzo. Odločenost premagati vse ovire je v vas močno izražena,zanesljivo znate priti do zastavljenega cilja, pa če ta zgleda še tako nedosegljiv. Prizadevanje za osvoboditev izpod spon sorodnikov je tvegano početje, ko pa je enkrat za vami, prinese neverjetno olajšanje in svobodo.Duševno ste veliko močnejši in imate vedno zadnjo besedo, čeprav to ni vedno najbolj očitno. Lepo preživite današnji dan! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 hvala. jz ga bom čimboljš preživela. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Danes imam zastavljeno ogromno dela! Naj moč polne Lune še malo počaka, čeprav občutno vsi bolj zaspani izgledajo to jutro. Tudi karte se kažejo delovne... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 hm a pr tebi je enajstka moč? pr meni je enajstka poželenje hehe no ja.... ben prav, bolezen bomo pa ob strani pustili..., heja toug life, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 bi blo men tud bl všeč če bi bla poželenje... si jo bom raj tko predstavljala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Ohoho, cool, sploh ni tako slaba napoved, 2. in 3. itak naravno delam , 1. pa zdravje - nas ta najbolj žleht se itak nič ne prime Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Karta VI- Ljubimca in ciganska-Obisk Veseli boste, ker bojo za vami določene preizkušnje in se boste lahko posvetili ljubezni, lepoti,privlačnosti, popolnosti in harmoniji. Zanesljivost in zaupanje so za vas izrednega pomena in če niste čisto prepričani, vas ne prepriča nihče drug. Verjamete samo sebi. Kmalu se boste lahko prepustili lenarjenju in brezdelju, če greste na dopust, se dajte na off.Takrat se boste prepustili svobodi čustev in romantiki. Lep petek vsem in uživajte, kjerkoli že ste! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 enkratno! prva mi je najbl všeč!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 contesa ...pa hvala! pa lep vikend Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Lep petek vsem in uživajte, kjerkoli že ste! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Oho Contesa!!!! Vse drži v 0 . Zame bo ta napoved držala kar do 16.08., ker novejših ne bom brala . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Karta Norček in ciganska-Duhovnik Danes je pravi dan za neumnost,nediscipliniranost in življenje v skrajnostih. Samo tanka črta vas bo zadrževala, da ne boste naredili česa, kar bi kasneje obžalovali. Danes ne dajajte nobenih obljub, ker se jih ne boste držali, pa če si boste še tako želeli. Lahko si privoščite pustolovščine, a pazite, da vas ne zanese predaleč! Vznemirja vas nekaj novega, vendar samo,dokler je novo,potem pa nič več. Radi imate stanje nad prepadom,saj vas adrenalin poživlja in drami čute.Pa četudi ni iz vsega tega nič! Uživajte v krasni soboti,jaz bom tudi-grem plavat! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Hvala Contesa, kar lepo in prijetno, če se bomo kontrolirali, lepo soboto tebi in tvojim, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 hm pismu mi internet ni delal vse do zdaj 4 ure :xx!: hehe in js norček šel to izkoristit hehe, ! lep dan vsem! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 Karta XIIII-Zmernost in ciganska-Skrb Če ste včeraj počeli prehude neumnosti, vam bo današnji dan prišel prav za kesanje(upam, da niste ) Vaša zmernost, potrpljenje in ukvarjanje z danimi okoliščinami, vas bo pripeljala na rob obupa,saj vas počasi že dolgočasi. Preveč razmišljate o rečeh,ki ne prinesejo zadovoljivega cilja. Dobro, da imate nekoga, ki se mu lahko malo izpoveste, saj vam bo znal dobro in pravilno svetovati, to pa je edino, kar trenutno potrebujete. Ne pustite se zmesti,kajti sladke besede, so ponavadi gnile resnice. Znate sprejemati kompromise, prav tako pa tudi veste kakšna je realnost in se ne pustite preslepiti,čeprav zgleda včasih vse izredno rožnato obarvano. Lepo nedeljo želim in ne kesajte se preveč..... Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Karta VII-Voz in ciganska-Ljubimec Pazite na jezik, da vas ne potisne v nesrečo.Kaj hitro lahko izrečete besede, ki jih ne mislite in jih kasneje obžalujete. Imeli boste težave in to ne samo v razmerju do partnerja. Tako si želite osvojitve, da na poraz sploh ne pomislite, saj si želite zmagoslavja, lahko pa boste zgrešili bistvo in udarili v prazno. Pred vami je potovanje. Radi bi zbežali pred samim seboj, ker se bojite prenagljenih odločitev in ste trenutno zelo zmedeni. En lep začetek tedna vam želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Jezik za zobe, hm... Contesa, tudi ti imej nadvse lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Selene... ...tut mene je najbolj zmotilo tole...sam, kako se pa naj tega držim.. Contesa, čuvaj se...tale napoved vekja tut zate...pa ponavadi sami najmanj upoštevamo.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Pred vami je potovanje. Radi bi zbežali pred samim seboj... ja, reisefieber že deluje... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.