Skoči na vsebino

Sporočilo za danes

Marsa

Recommended Posts

Karta VII-Voz in ciganska-Ljubimec

x;)x Tako si želite osvojitve, da na poraz sploh ne pomislite, saj si želite zmagoslavja, lahko pa boste zgrešili bistvo in udarili v prazno.

En lep začetek tedna vam želim! x:Dx

Aint this just my day :D x:px hehe zdele že kako urco, igram "love songs" :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

ja ampak dons je pa res čist tak dan. Sam na srečo smo dost pametni, da se znamo obvladat in ne rečemo kej k ne bi smel. Me pa res edino mal zmedenost daje. Ampak.... se bo hitro rešla.

lp

x:Xx x^x

spet se mi je na bolš poslabšal

Veliko stvari ni priporočljivih! x:Dx Zdaj pa kakor je kdo vraževeren! x8Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Minil je prvi delovni dan v novi službi, kar uspešno, moram se privaditi! xrolleyesx

Contesa, v tem času mojega dopusta so montirali klima napravo, se spomniš ? x:Dx x;)x Kar zasmejala sem se ! x:Dx x:Dx

LP!

Moti me ker tam ne morem na net ! :xx!:

No vidiš Vanja,vročina te ne bo več motila, pa tudi na net boš lahko prišla, samo malo potrpi! x;)x x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Karta VIIII-Puščavnik in ciganska-Potovanje

x;)x Čas je za umik in dovolj ste bistri in previdni, da boste to storili pravočasno.Malce ste zaskrbljeni, da ste bili preveč obzirni in delali z okolico v rokavicah.

x;)x Ker ste samotar, je vaše ravnanje zaradi pomanjkanja čustvenosti velikokrat napačno, sebi pa tega ne boste hoteli priznati.

x;)x Potovanje vam bo prišlo prav,da se boste odmaknili od vsakdanjosti in pozabili na vsakodnevne reči, ki so vam že rahlo grenile vsakdan.Posvetite se sami sebi in za trenutek pozabite na druge.

Lepo preživite torek! xsrcx

HONORE DE BALZAC

Potovanje vam bo prišlo prav,da se boste odmaknili od vsakdanjosti in pozabili na vsakodnevne reči, ki so vam že rahlo grenile vsakdan. Posvetite se sami sebi in za trenutek pozabite na druge.
:8): :palec:
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Karta XVIII-Luna in ciganska-Zvestoba

x;)x Bodite previdni kar se tiče financ, saj obstaja nevarnost izgube, če bi bila vaša investicija napačna.Radi imate škandale,vendar le, če niste del njih.

x;)x Ne bodite potrti,če nekdo, ki dela z vami slabo vpliva na vas,oseba ima skrite motive,ki pa za vas že dolgo niso več skriti.

x;)x Zaupajte sami sebi in bodite zvesti svojim načelom,pazite na površnost, ko si prizadevate dobiti točke, ki bodo v vašo korist.

Lepo in čim manj stresno sredo vam želim! x:Dx

HONORE DE BALZAC

Konti potuje v Milano... poslovno, js pa se bom tukaj ustavil poslovno... :D ala današnja napoved kako pa bi radi? vroče mirno, hladno vroče, mrbit mal bolj razburljivo in nevarno, mal dežka? :D no bomo vidli...

3 of cups & priness of wands

x:Xx Odličen dan za proslavo, za se znoret al kakorkoli, vzemite si čas zase za stari ki jih najraje počnete in kontaktirajte malo svoje prijatelje.

:vragec: Sežite po zvezdah, prekosite sami sebe, počnite kaj norega, zabavajte se na vse možne načine, se boste že kasneje vrnili k resnemu življenju.

:2src: Nadvse dober dan za se odklopit najt spet svoj notranji ritem, pojdite ven svet vas čaka!

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ja hudo. men se je to že včeri zgodil. mislim da bom šla dons pa kr mal odspat. je treba ninat nanat. mi tok oči skp vleče. sploh ne vem kaj nej nardim k bom kr zaspala tle za računalnikom. še mal zdržim pa bo. :o|o:
spet se mi je na bolš poslabšal

Da vidmo dones... :D

Knight of Wands, 10 of Cups

x;)x Posli prihajajo k koncu, čas je za to da si mal oddahnete vikend je pred vrati, aktiven dan...

x8Dx Lep dan za biznis, prijateljstva, v to je treba vlagat danes, prihaja zelo prijetno obdobje, veselja sreče blagostanja.

x:Dx Sreča, veselje, za vse ki se odpravljate na dopust idealen dan, za vse ki ostajamo doma... tud dobr...

VIII Adjustment, Prince of Cups

xnckrivx uravnovesite se in pripravite za akcijo, danes dobro zalogo moči in kreativnosti...

:vtz: sporstite se ne tako napto skozi življenje, danes je čas za to, nič se ne bo polilo če boste malo bolj poskočni...

xsuperx Dober dan za "iskat se", al pa mal drgač iskat ljubezen, mir pa čutnost danes!

Selene je včeraj uživala doma, ni bila v gužvi sploh nič... danes že navsezgodaj na moj priljubljen kraj, zvečer pa hm, mogoče me bo res malo potegnilo ven, ampak nekako mi ni do gužve.... ja ognjemet pa :2src: a prideš x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...