El Nino 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Karta VII-Voz in ciganska-Ljubimec Tako si želite osvojitve, da na poraz sploh ne pomislite, saj si želite zmagoslavja, lahko pa boste zgrešili bistvo in udarili v prazno. En lep začetek tedna vam želim! Aint this just my day hehe zdele že kako urco, igram "love songs" Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 ja ampak dons je pa res čist tak dan. Sam na srečo smo dost pametni, da se znamo obvladat in ne rečemo kej k ne bi smel. Me pa res edino mal zmedenost daje. Ampak.... se bo hitro rešla.lp Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Mal tko izven konteksta: Ali je res, da baje ni priporočljivo brat iz kart na nedeljo? To mi je ena kolegica rekla, ko smo debatirale o vedeževanju pa branju iz taroka... Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Veliko stvari ni priporočljivih! Zdaj pa kakor je kdo vraževeren! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Minil je prvi delovni dan v novi službi, kar uspešno, moram se privaditi! Contesa, v tem času mojega dopusta so montirali klima napravo, se spomniš ? Kar zasmejala sem se ! LP! Moti me ker tam ne morem na net ! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 No vidiš Vanja,vročina te ne bo več motila, pa tudi na net boš lahko prišla, samo malo potrpi! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Karta VIIII-Puščavnik in ciganska-Potovanje Čas je za umik in dovolj ste bistri in previdni, da boste to storili pravočasno.Malce ste zaskrbljeni, da ste bili preveč obzirni in delali z okolico v rokavicah. Ker ste samotar, je vaše ravnanje zaradi pomanjkanja čustvenosti velikokrat napačno, sebi pa tega ne boste hoteli priznati. Potovanje vam bo prišlo prav,da se boste odmaknili od vsakdanjosti in pozabili na vsakodnevne reči, ki so vam že rahlo grenile vsakdan.Posvetite se sami sebi in za trenutek pozabite na druge. Lepo preživite torek! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 , tale zadnja pa za Seleno in Ruby 72 drži... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 heja... očitno bo kar hud dan ja... pol ga je že mimo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Potovanje vam bo prišlo prav,da se boste odmaknili od vsakdanjosti in pozabili na vsakodnevne reči, ki so vam že rahlo grenile vsakdan. Posvetite se sami sebi in za trenutek pozabite na druge. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Karta XVIII-Luna in ciganska-Zvestoba Bodite previdni kar se tiče financ, saj obstaja nevarnost izgube, če bi bila vaša investicija napačna.Radi imate škandale,vendar le, če niste del njih. Ne bodite potrti,če nekdo, ki dela z vami slabo vpliva na vas,oseba ima skrite motive,ki pa za vas že dolgo niso več skriti. Zaupajte sami sebi in bodite zvesti svojim načelom,pazite na površnost, ko si prizadevate dobiti točke, ki bodo v vašo korist. Lepo in čim manj stresno sredo vam želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Konti potuje v Milano... poslovno, js pa se bom tukaj ustavil poslovno... ala današnja napoved kako pa bi radi? vroče mirno, hladno vroče, mrbit mal bolj razburljivo in nevarno, mal dežka? no bomo vidli... 3 of cups & priness of wands Odličen dan za proslavo, za se znoret al kakorkoli, vzemite si čas zase za stari ki jih najraje počnete in kontaktirajte malo svoje prijatelje. Sežite po zvezdah, prekosite sami sebe, počnite kaj norega, zabavajte se na vse možne načine, se boste že kasneje vrnili k resnemu življenju. Nadvse dober dan za se odklopit najt spet svoj notranji ritem, pojdite ven svet vas čaka! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 ja hudo. men se je to že včeri zgodil. mislim da bom šla dons pa kr mal odspat. je treba ninat nanat. mi tok oči skp vleče. sploh ne vem kaj nej nardim k bom kr zaspala tle za računalnikom. še mal zdržim pa bo. :o|o: Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Nino! To je za dons je nadvse dobro ,bom kr upoštevala Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Da vidmo dones... Knight of Wands, 10 of Cups Posli prihajajo k koncu, čas je za to da si mal oddahnete vikend je pred vrati, aktiven dan... Lep dan za biznis, prijateljstva, v to je treba vlagat danes, prihaja zelo prijetno obdobje, veselja sreče blagostanja. Sreča, veselje, za vse ki se odpravljate na dopust idealen dan, za vse ki ostajamo doma... tud dobr... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 skratka super dan za druženje... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeska 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 sam je res tk lep dan, dejmo ga čimbol izkoristit!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Jest se pa ravno dans odpravljam na morje z eno super druzbico, pa se karte lepo kazejo....nam ne more nic pokvart tegale dopustovanja lepo se imejte vsi skupaj.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 mene tko razganja da je joj. noro dober dan je in tudi še bo! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 VIII Adjustment, Prince of Cups uravnovesite se in pripravite za akcijo, danes dobro zalogo moči in kreativnosti... sporstite se ne tako napto skozi življenje, danes je čas za to, nič se ne bo polilo če boste malo bolj poskočni... Dober dan za "iskat se", al pa mal drgač iskat ljubezen, mir pa čutnost danes! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Saj bo El Nino, hvala ....pa lepo soboto, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 ElNino, iščem se že od 6 zjutraj čutnost, mir - sanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Želim, da se najdeš , pa zvečer pazi v gužvi, da se ne izgubiš ko bo ognjemet in gužva , lepo soboto Selene, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Selene je včeraj uživala doma, ni bila v gužvi sploh nič... danes že navsezgodaj na moj priljubljen kraj, zvečer pa hm, mogoče me bo res malo potegnilo ven, ampak nekako mi ni do gužve.... ja ognjemet pa a prideš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.