borism 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Saj traja "noč" mesec dni , mogoče pa res, ko sem zamudil "PIVO + CVETJE" in naš ognjemet, lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 škoda samo, ker imam filing da bo dežek pokvaril ves njihov trud.... ja danes je med drugim lokostrelski turnir, pa kolesarski podvig, pa Fun Ball, pa spust z raftom in še in še, jaz bom pa dan preživela doma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Po mojem ne bo dežja, prej jutri, pa ja greš, če imaš vse pred durmi, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Nino, hvala, ker si te tri dni tako lepo skrbel za lunatke z napovedjo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Karta II-Duhovnica in ciganska -Potovanje Čeprav veste, da je pred vami kar težak teden,ste sklenili, da bo vse potekalo tako, kot ste se namenili, saj vam pomagajo mirna čustva in sposobnost presoje. Čaka vas potovanje na katerem vam bo prav prišla vaša modrost in znanje, hitra učljivost, ostroumnost in zdrava človeška pamet. Ne bodite tako brezčutni in hladni, saj to pri vas povzroča nestrpnost in slabo počutje, okolica pa se vas boji. Lepo nedeljo in dober počitek vam želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Enako tebi contesa in hvala ti za to napoved.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Karta- Zvezda in ciganska-Hiša Vaše upanje na zadovoljitev rožnatih perspektiv se bo končno uresničilo. Da ste morali počakati toliko časa je hotela usoda. Zdaj pa se lahko pripravito na novo življenje,saj hiša pomeni mir in stalnost, če ne v zasebnem življenju, pa vsaj v službenem. Preteklost in sedanjost se bosta tesno prepletali,saj morata pripraviti tla za prihodnost. Dober znak. Radi bi imeli več časa za osebo v vašem življenju-zdaj ko se bo vse umirilo, ga boste tudi imeli! Želim vam lep začetek delovnega tedna! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 kako resnično x!x Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 TOLE PA DOBR PIŠE Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 MMMMNe Vem Men se ni začel kej preveč dobr ta teden (sm na dopustu-pa so me klical iz službe, da so problemi) Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 tale tvoja služba ga kr mal serje včasih, ne? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 ja na žalost pa še jest k mam vse pošlihtan pa mi gre pol vse nekam k kej za j.. Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 contesa trudi... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 ...tako je tudi bilo Contesa, kot si predvidevala Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 TOLE PA DOBR PIŠE pismu ej bojda je treba komplimente javno izražat... in vsakič ko vidim žažo njenga medvedka, in tisti nasmešek kako skače in ploska, mi poskoči srce in se obraz prelije v nasmeh si morem posnet eno slikco da bom meu za hude dni ko bo žaža že davno zamenjala ikonce P.S.: itak je to izven teme da bom mal na temi, pa kmalu vam bom očitno jaz spet pisal napoved Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melisa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Ojtala Contesa, se pripravljam, vsi znaki usode. Bolana, grlo,očka. Časa veliko, osebe, pa ni , ni. Lep večer, Melisa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Melisa, saj bo! Čimprej se pozdravi! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Karta Norček in ciganska-Nepričakovana sreča Norost, nediscipliniranost in nespamet vam ne bojo dali miru. Želeli si boste stvari, za katere veste, da so trenutno nedosegljive. Bolj ko je situacija napeta, bolj uživate.Ne dajajte obljub, ki jih ne boste držali.Želite si pustolovščin, saj brez njih ne morete. Vznemirjeni boste,saj se bo našlo nekaj,kar ste mislili, da je že izgubljeno. Stanje nad prepadom vas zabava,saj veste, da se boste znali pravočasno odmakniti! Lep torek želim in čimmanj neumnosti! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 čim manj neumnosti ...hi hi hi, včasih se mi zdi, da jih je itak premalo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 komu se ljubi danes zganjati neumnosti Contesa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
inča 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 čim manj neumnosti.... hehe, sem jih že na vsezgodaj počela. ja, in želim si stvari, ki so mi za vedno nedosegljive, ebi ga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 uuu! Tele karte so pa meni na kožo pisane. Idelano za traparije zganjat in se podajat novim pustolovščinam naproti! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Za čim manj neumnosti se žal ne morem zmenit, so del mene , da ljubim napetosti, je tudi jasno, bolje je našponano bolje se počutim, sicer pa nič ni nikoli izgubljeno, tako da je jasno da dobim nekaj nazaj . Contesa, kako nam boš pa zdaj sporočala dnevna sporočila, ko se greš malo nassolit ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.