Skoči na vsebino

Sporočilo za danes

Marsa

Recommended Posts

Me bo Nino nadomeščal, jaz vas bom pa tako pogrešala! :inocent: Nekatere še posebej! x:Xx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

Jp, vem, vem, kriza zna bit huda, meni je vesolje poslalo tipkovnico, da nisem preveč nakrizirana x:Dx x:Dx x:Dx , ti pa mogoče vsaj kakega Krokota v morju srečaš, pa ssol, pa enega forumovca boš itak ugrabila, a ne x:Dx x;)x . Eh, no sej jest te tut že kar pogrešam... :2src:
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Oh,Tinka, prvega septembra! xrolleyesx :C:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Direkt v šolo x:Dx :palec: .

Hecno tule, morta z El Ninotom skor tko koordinirat dopust kot pri nas v službi x:Dx :palec: . Saj ti bo minilo hitro, pa tudi tam boš uživala, obljubim xsrcx :palec: .

ja super!

ne z ocmi zavijat...raje se malo za nas uzivaj, jaz ti totalno privoscim,

sem letos samo 1 teden bila prosta, ker imam tako delo, prej sem bila vsako leto po 2-3 mesece, in me je zelo sokiralo vse skupaj...

prav fizicno :eek: telo se je navajeno sprostit, pa um tudi...

jaz bom delala dihalne vaje....x:Dx x;)x ....ti pa uzivaj....!!!! xcivx :palec: xsrcx

(saj prvi teden gre pocasi, potem pa.... :eek: x:o)x )

janja, ti si prismojena, meni pa je zdaj ravnokar nekdo rekel, da sem prismuknjena... x:Dx x;)x

aja, C, super karte tole danes x:px x:Dx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

grofica nasa slana, kdaj se vrnes?!

obljubim, da bom cimveckrat prav pridno neumna  xg:Dx  xyesx  xinnox

točno kolk časa kere dni pa naj te nadomeščam? :D sam da vem...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

bi bla pa res kriza da en dan ne bi bilo sporočila! :O:

hehe mi je postalo prav všeč pisat sporočila ;) za danes čeravno pojutrišnem, nekak se ful dost tko naučiš o tistih dveh kartah k jih povlečeš....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

točno kolk časa kere dni pa naj te nadomeščam? :D sam da vem...

Nino, kar do 1. septembra, če ti ni odveč! Za sredo(jutri) bom mogoče še celo jaz napisala, če gremo ob dveh od doma! x8Dx

HONORE DE BALZAC

Ob takole zgodnji uri nisem pa še nikoli napovedi pisala! x:Dx No enkrat je zmeraj prvič! x:Dx

Karta I-Čarovnik in ciganska-vdova

x;)x Vaše močno samozaupanje vam bo pomagalo rešiti vse naloge. Potrebni pa sta tudi volja in spretnost,obeh stvari pa imate na pretek.

x;)x Dali boste pobudo za nek nov posel,saj vas preveva ustvarjalnost in izvirnost. Smisel za umetnost vam bo prišla prav.

x;)x Prilagodljivi ste in veste, kdaj je pravi trenutek, da izkoristite svoje znanje. Pazite se nepravilnega zaznavanja, zanesite se na intuicijo,ker mnogi uporabljajo prav umazane trike, da pridejo do željenega!

Želim vam lepo in uspešno sredo! x:Xx (do ponovnega snidenja)

HONORE DE BALZAC

Hvala vsem x:Xx lepo se imejte! x8Dx

HONORE DE BALZAC

Oho Contesa, sred noči napisala napoved x:Dx , zdaj je pa nekje na poti, ali pa upam že na destinaciji x;)x :palec: .

Fajn karte, intuicija je pa jasno za to, da se uporablja x;)x .

Nino, kar do 1.  septembra, če ti ni odveč! Za sredo(jutri) bom mogoče še celo jaz napisala, če gremo ob dveh od doma! x8Dx

that's like 20days :) no zdaj pa mam... :D 2 vedeževalnici .... k sreči je danes že napisano ;)

Ker napovedi še ni;

vam jaz povem kaj kažejo moje 'karte'

x:)x Dan bo zelo čudovit, saj s boste imeli lepo, ker razmišljate pozitivno

x:)x če ste slabe volje pozabite na to in si naredite lep dan, saj vam drugega ne preostane in uživali boste v nadaljevanju

x:)x torej, ko boste to prebrali se dajte na + xDDx in cel dan vam bo v veselje in prinesel vam bo srečne dogodke

:palec: :palec: :palec: [/color]

Za nevihte pa poskrbite tako, da jih lepo pogledate in jim pošljete prijaznost, kateri pa se nihče ne bo mogel upreti -- torej, zmagate in sonček ne bo izostal x:Xx x;)x x;)x

:palec: :palec: :palec:

vam jaz povem kaj kažejo moje 'karte'

To je bilo napisano v smislu, da bodite nasmejani in preženite slabe misli, ter da bodite dobre volje in si dan naredite, kot ga sami hočete; pa boste srečni in zadovolni xDDx :palec:

EL Nino... pa brez zamere, vem da to ti obvladaš in se ne mešam v tvoje znanje.. x;)x x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...