contesa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Me bo Nino nadomeščal, jaz vas bom pa tako pogrešala! Nekatere še posebej! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Jp, vem, vem, kriza zna bit huda, meni je vesolje poslalo tipkovnico, da nisem preveč nakrizirana , ti pa mogoče vsaj kakega Krokota v morju srečaš, pa ssol, pa enega forumovca boš itak ugrabila, a ne . Eh, no sej jest te tut že kar pogrešam... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 grofica nasa slana, kdaj se vrnes?! obljubim, da bom cimveckrat prav pridno neumna Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Jaz pa prismojeno, tak stil mi nekak najbolj gre Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Oh,Tinka, prvega septembra! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Direkt v šolo . Hecno tule, morta z El Ninotom skor tko koordinirat dopust kot pri nas v službi . Saj ti bo minilo hitro, pa tudi tam boš uživala, obljubim . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 bi bla pa res kriza da en dan ne bi bilo sporočila! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 ja super! ne z ocmi zavijat...raje se malo za nas uzivaj, jaz ti totalno privoscim,sem letos samo 1 teden bila prosta, ker imam tako delo, prej sem bila vsako leto po 2-3 mesece, in me je zelo sokiralo vse skupaj...prav fizicno telo se je navajeno sprostit, pa um tudi... jaz bom delala dihalne vaje.... ....ti pa uzivaj....!!!! (saj prvi teden gre pocasi, potem pa.... ) janja, ti si prismojena, meni pa je zdaj ravnokar nekdo rekel, da sem prismuknjena... aja, C, super karte tole danes Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 grofica nasa slana, kdaj se vrnes?! obljubim, da bom cimveckrat prav pridno neumna točno kolk časa kere dni pa naj te nadomeščam? sam da vem... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 bi bla pa res kriza da en dan ne bi bilo sporočila! hehe mi je postalo prav všeč pisat sporočila za danes čeravno pojutrišnem, nekak se ful dost tko naučiš o tistih dveh kartah k jih povlečeš.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 točno kolk časa kere dni pa naj te nadomeščam? sam da vem...Nino, kar do 1. septembra, če ti ni odveč! Za sredo(jutri) bom mogoče še celo jaz napisala, če gremo ob dveh od doma! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Ob takole zgodnji uri nisem pa še nikoli napovedi pisala! No enkrat je zmeraj prvič! Karta I-Čarovnik in ciganska-vdova Vaše močno samozaupanje vam bo pomagalo rešiti vse naloge. Potrebni pa sta tudi volja in spretnost,obeh stvari pa imate na pretek. Dali boste pobudo za nek nov posel,saj vas preveva ustvarjalnost in izvirnost. Smisel za umetnost vam bo prišla prav. Prilagodljivi ste in veste, kdaj je pravi trenutek, da izkoristite svoje znanje. Pazite se nepravilnega zaznavanja, zanesite se na intuicijo,ker mnogi uporabljajo prav umazane trike, da pridejo do željenega! Želim vam lepo in uspešno sredo! (do ponovnega snidenja) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Contesa, lepo se imej na dopustu...pa na nas se kdaj spomni... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 No če bo tako bo super, glede na načrte za današnji dan No pa še enkrat - mej se na oddihu Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Hvala vsem lepo se imejte! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 super karte. no sej kdaj pa niso?enkratno! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Oho Contesa, sred noči napisala napoved , zdaj je pa nekje na poti, ali pa upam že na destinaciji . Fajn karte, intuicija je pa jasno za to, da se uporablja . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 jaz sem v v prvi zadevici prebrala vojna no intuicija in umazani triki... hm, hm, ma ko jih šljivi - dobro se vrne z dobrim Lepotička, ti pa uživaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Nino, kar do 1. septembra, če ti ni odveč! Za sredo(jutri) bom mogoče še celo jaz napisala, če gremo ob dveh od doma! that's like 20days no zdaj pa mam... 2 vedeževalnici .... k sreči je danes že napisano Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
obala 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Contesa, dobra napoved. Pa uživaj na dopustu! El Nino, Karte ti kažejo, da boš v naslednjih dneh imel dosti dela... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 ta je pa dobra Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Ker napovedi še ni; vam jaz povem kaj kažejo moje 'karte' Dan bo zelo čudovit, saj s boste imeli lepo, ker razmišljate pozitivno če ste slabe volje pozabite na to in si naredite lep dan, saj vam drugega ne preostane in uživali boste v nadaljevanju torej, ko boste to prebrali se dajte na + in cel dan vam bo v veselje in prinesel vam bo srečne dogodke [/color]Za nevihte pa poskrbite tako, da jih lepo pogledate in jim pošljete prijaznost, kateri pa se nihče ne bo mogel upreti -- torej, zmagate in sonček ne bo izostal Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Trudi, utrujas. Malo se ohladi. Pa ne mislim samo na ta post.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 vam jaz povem kaj kažejo moje 'karte'To je bilo napisano v smislu, da bodite nasmejani in preženite slabe misli, ter da bodite dobre volje in si dan naredite, kot ga sami hočete; pa boste srečni in zadovolni EL Nino... pa brez zamere, vem da to ti obvladaš in se ne mešam v tvoje znanje.. Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.