Skoči na vsebino

Sporočilo za danes

Marsa

Recommended Posts

vam jaz povem kaj kažejo moje 'karte'

x8Dx x;)x mam take fajn pomočnike bo že šlo ;) hehe prele sem si mal ušesa kvaril, zato ni blo te napovedi za dost hitro..

IX Hermit & XIX The Sun

x:)x Dan bo zelo čudovit, saj s boste imeli lepo, ker razmišljate o svojih načrtih svojih ciljih, poglobili se boste vase,

x:)x če ste slabe volje pozabite na to in si naredite lep dan, saj vam drugega ne preostane in uživali boste v nadaljevanju, sicer pa itak dvomim da boste slabe volje, malo na sonček če ne drgač.. ;)

x:)x torej, ko boste to prebrali se dajte na + xDDx in cel dan vam bo v veselje in prinesel vam bo srečne dogodke, predvsem pa ne pozabite se posvetiti samemu/sami sebi... vzemite si čas danes, zase za najbližje...

;) ja trudi nisi slabo napisal...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Trem kolegicam sem danes pogledala v karte pa so imele vse same dobre napovedi o xsrcx Meni se nič ne godi v xsrcx in zato je pričakovati nočnega :vragec: in neprespano noč.Pa sej nism fouš.Čeprav sem pa slovenka in pol baje fouš.

XII the hanged man, I The Magus

:vragec: dober dan za spreminjat poglede, na svet, obesite se malo za pete in poglejte stvari z druge prspektive, mogoče odkrijeta kaj novega...

x:px začnite kaj novega, kaj kar še nikoli niste poskusili, čas je za nove začetke...

x:o)x dan bo naravnost čaroben, posvečajte se čarobnim zadevam, obiščite lokalno čarovnico, pridobite si nove izkušnje kako novo mnenje... live like you never lived before!

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

pametnega :eek: :eek: :eek: ...ne vem glih aiwa, če to spada pod pamet (al pa ne sam ) x:Dx x;)x

uau nino, sem vedela, da je nekaj v zraku x:px ....pa še čarovniški zbor lahko nardimo ... :wub: xwizardx xwizardx xwizardx xwizardx xwizardx xwizardx xwizardx xwizardx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

x:o)x dan bo naravnost čaroben, posvečajte se čarobnim zadevam, obiščite lokalno čarovnico, pridobite si nove izkušnje kako novo mnenje... live like you never lived before!

Ti, Nino, pa si prej pogledal še vremensko napoved... K ne vem, če bomo kej okol hodil... Je pa res, da sem za jutri naročena pri eni čarovnici - kmh - bioenergetičarki. Bo jutri še u redu? Pa lep vikend vsem! x:o)x x^x x:)x x;)x

LP, Beba

XIX The Sun, II The Priestes..

(beba sprašuje če bo danes vredu za k bioenergetičarki)

x;)x Vsekakor ja, sonček sije na tale dan, četudi skozi oblake, sicer pa meni že sveti skoz okno;) nasmejte se proslavljajte življenje, upam da ste na dopustu.

:2src: Znova razmišljajte, uporabite svojo intuicijo, pojdite k bioenergetičarki ;) ,hja zaupajte sebi, prepustite se toku.

x:Dx mislim da danes točno veste kako in kaj in kam, tako da kar v akcijo, težko bo danes kaj pomembnega spodletelo.

Na pismu spet sonček XIX ;) tokrat je zraven še Mag I

x;)x Hm heja ja prav ste uganili spet bo sonček in spet lep dan... pismu tile dnevi se že kar ponavljajo,...

x;)x začnite kaj novega, odkrite kaj čarobnega v starih stvareh... pojdite malo ven brez kake natančne destinacije...

x;)x še en tistih dni ki so dobri za razmišljat predvsem pa za začet nekaj novega za postavit načrte za prihodnost.

Ker je tak soncek zunaj, ne bo tezko it iz hise v neznano in uzivat x8Dx
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

pa še hladni vetrič piha da ni vroče ;) aaa pa taki lepi beli oblački.. ;) zjutraj sem mislil že še enkrat premešat karte k so ble spet iste kt ponavadi ;) ampak nič kaj dobrih dni ne kaže... stran metat

Hah pismu... spet Sonček, tokrat pa še zvezda zraven (XIX&XVII)

x:o)x Pojdite ven, proslavljajte,...

x;)x Glejte naprej, ozrite se po zvezdah in sežite po njih, a ob enem imejte noge trdno na zemlji.

:palec: Kaj čem rečt, še en odličen dan,... ujemite ga dokler traja.

Sem se potrudil da je napoved bolj zgodaj k je tak fejst dan...

zaenkrat dan zelo v redu x:)x x:)x

imejte se lepo

Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Sori sori, ampak internet mi ni delal js sem bil pripravljen na šlog ob 8.15,

Jeah baby, Death XIII, Lovers VI

:vragec: nadvse strasten dan, pazite na cesti, najbolje pa da kar ostanete v postelji s svojimi ljubimci in ljubimkami...

:vtz: danes je dan resnice, če ste se čemu izogibali vse te sončne dni danes je čas za prestavit v višjo brzino in stopit v akcijo...

:inocent: izberite svojo pot, ali bo to pot uničenja in popolnega boljšega rojstva ali bo to pot počasne harmonije, kot želite...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...