Trudi 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Trudi, utrujas. Malo se ohladi. Pa ne mislim samo na ta post....vsak po svoje Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 vam jaz povem kaj kažejo moje 'karte' mam take fajn pomočnike bo že šlo hehe prele sem si mal ušesa kvaril, zato ni blo te napovedi za dost hitro.. IX Hermit & XIX The Sun Dan bo zelo čudovit, saj s boste imeli lepo, ker razmišljate o svojih načrtih svojih ciljih, poglobili se boste vase, če ste slabe volje pozabite na to in si naredite lep dan, saj vam drugega ne preostane in uživali boste v nadaljevanju, sicer pa itak dvomim da boste slabe volje, malo na sonček če ne drgač.. torej, ko boste to prebrali se dajte na + in cel dan vam bo v veselje in prinesel vam bo srečne dogodke, predvsem pa ne pozabite se posvetiti samemu/sami sebi... vzemite si čas danes, zase za najbližje... ja trudi nisi slabo napisal... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Trudi Krokodil ti ga pa ne serčki! Lepo je Trudija gledat. Pa še sam mal utruji pa bo. Karte za danes so čudovite! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zazzy 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Trem kolegicam sem danes pogledala v karte pa so imele vse same dobre napovedi o Meni se nič ne godi v in zato je pričakovati nočnega in neprespano noč.Pa sej nism fouš.Čeprav sem pa slovenka in pol baje fouš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Zazzy, k glih ne mores spat..dej poglej, kako men karte stojijo - lezijo? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 čakam karte za danes... ninči a še spiš? Upam, da bojo ful fine k je petek in bi rada da se kej pametnega zgodi! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 XII the hanged man, I The Magus dober dan za spreminjat poglede, na svet, obesite se malo za pete in poglejte stvari z druge prspektive, mogoče odkrijeta kaj novega... začnite kaj novega, kaj kar še nikoli niste poskusili, čas je za nove začetke... dan bo naravnost čaroben, posvečajte se čarobnim zadevam, obiščite lokalno čarovnico, pridobite si nove izkušnje kako novo mnenje... live like you never lived before! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 pametnega ...ne vem glih aiwa, če to spada pod pamet (al pa ne sam ) uau nino, sem vedela, da je nekaj v zraku ....pa še čarovniški zbor lahko nardimo ... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 ja ja grem js po mojo enchanted kitaro, in mojo čarobno trzalico, gremo mal čarat jeah jeah, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Zanimiva napoved, res bo treba do Uršule na slivnico Mi je že za dobro jutro (dons k je petek 13) , na tla padla steklena posoda in se... jasno razbila :xx!: :xx!: Bo res treba Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 dan bo naravnost čaroben, posvečajte se čarobnim zadevam, obiščite lokalno čarovnico, pridobite si nove izkušnje kako novo mnenje... live like you never lived before!Ti, Nino, pa si prej pogledal še vremensko napoved... K ne vem, če bomo kej okol hodil... Je pa res, da sem za jutri naročena pri eni čarovnici - kmh - bioenergetičarki. Bo jutri še u redu? Pa lep vikend vsem! LP, Beba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 XIX The Sun, II The Priestes.. (beba sprašuje če bo danes vredu za k bioenergetičarki) Vsekakor ja, sonček sije na tale dan, četudi skozi oblake, sicer pa meni že sveti skoz okno;) nasmejte se proslavljajte življenje, upam da ste na dopustu. Znova razmišljajte, uporabite svojo intuicijo, pojdite k bioenergetičarki ,hja zaupajte sebi, prepustite se toku. mislim da danes točno veste kako in kaj in kam, tako da kar v akcijo, težko bo danes kaj pomembnega spodletelo. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 dobro jutro, pri nas tud sonček, naj se tudi tebi naredi lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Na pismu spet sonček XIX tokrat je zraven še Mag I Hm heja ja prav ste uganili spet bo sonček in spet lep dan... pismu tile dnevi se že kar ponavljajo,... začnite kaj novega, odkrite kaj čarobnega v starih stvareh... pojdite malo ven brez kake natančne destinacije... še en tistih dni ki so dobri za razmišljat predvsem pa za začet nekaj novega za postavit načrte za prihodnost. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Bo kar držalo, ja; Že navsezgodaj sm naredil nekaj novih planov za prihodnost.... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Ker je tak soncek zunaj, ne bo tezko it iz hise v neznano in uzivat Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 pa še hladni vetrič piha da ni vroče aaa pa taki lepi beli oblački.. zjutraj sem mislil že še enkrat premešat karte k so ble spet iste kt ponavadi ampak nič kaj dobrih dni ne kaže... stran metat Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Hah pismu... spet Sonček, tokrat pa še zvezda zraven (XIX&XVII) Pojdite ven, proslavljajte,... Glejte naprej, ozrite se po zvezdah in sežite po njih, a ob enem imejte noge trdno na zemlji. Kaj čem rečt, še en odličen dan,... ujemite ga dokler traja. Sem se potrudil da je napoved bolj zgodaj k je tak fejst dan... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 FINO FINO! SUPERCA DAN BO. NO JE ŽE Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 zaenkrat dan zelo v redu imejte se lepo Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zazzy 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Tako kot so pokazale karte, odkrila nove življenske resnice in si organizirala novo fizično življenje.Moja spiritualna pot se še nadaljuje . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 dons nas pa kr pusti čakat tale ninči... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Sori sori, ampak internet mi ni delal js sem bil pripravljen na šlog ob 8.15, Jeah baby, Death XIII, Lovers VI nadvse strasten dan, pazite na cesti, najbolje pa da kar ostanete v postelji s svojimi ljubimci in ljubimkami... danes je dan resnice, če ste se čemu izogibali vse te sončne dni danes je čas za prestavit v višjo brzino in stopit v akcijo... izberite svojo pot, ali bo to pot uničenja in popolnega boljšega rojstva ali bo to pot počasne harmonije, kot želite... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.