Ksenia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 hm, za razmislit tole.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 za ta prvo, El Nino kar fajn ti gre . Na svoji potki sem, pa resnice se itak ne izogibam Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 uau! Ful mi je všeč današna napoved. Super. res se tako počutim.. fantastičen dan. točno tako napoved se rabla. da zdej vem da bo vse tko k more bit... JUHEJ! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 aha vidim da sta vsaj dve prav razumele danes je lep dan ne tista obična zadeva s sončki pa to mal bolj ornk škorpijonsko bomo vidli mrbit bo danes kera škorpijonka uletela naokrog Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ninči morš pridt mal v mojo družbo. sem škorpjonka... ampak to še ni vse, moja naboljša prijateljica je škorpjonka... no skratka ful nas je na kupu... ena bo že ta prava... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 ninči morš pridt mal v mojo družbo. sem škorpjonka... ampak to še ni vse, moja naboljša prijateljica je škorpjonka... no skratka ful nas je na kupu... ena bo že ta prava... in naj uganem njena najboljš prjatlca je tud škorpijonka? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 sej sem tud jaz razumela, samo tista druga tačka hm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 sej sem tud jaz razumela, samo tista druga tačka hm vem da si, sam nisi na moji strani in ker je tvoja stran boljša ti nič ne zamerim.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 če sva druga drugi najboljše prijateljice potem to drži se pravi njena naboljša prijateljica je škorpjonka, in njena tud škorpjonka in njena tud škorpjonka... in tako naprej Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 to je vsekakor veliko škoprijonk na enem mestu kar pomeni da morem pridet mal v vašo družbo... matematično gledano je največja verjetnost da najdem med vsemi temi škorpijonkami pravo.... kakopak, verjetnost da jo najdem kjerkoli drugje je zanemarljiva za fizika vsaj za matematika pa z mal daljšim dokazom Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 dan resnice, če ste se čemu izogibali vse te sončne dni danes je čas za prestavit v višjo brzino in stopit v akcijo... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 s tistole zgori se pa dons tud jaz strinjam ... treba se spet mal k seb vzet in začet spet mal akcije ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 zgodaj začenjaš konj veš no še 1 urco maš časa pol pa še kero minutko Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Dobro jutro ninči !Komi čakam današnjo napoved.... zih ga bomo spet sral... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 aha, astromojstri nas niso nič opozorili, kaj se nam utegne dogajat ...hm ...če bo pa še niniova napoved divja, pol pa sploh ... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 a vidve meni sugestirata naj napovem mal bolj vroč dan kot bo sicer? eh no ja XIII Death, spet... pa še Lovers zraven VI mah, berte si včerajšno napoved.... identična je .... kaj pravite, a bo vredu tak dan al naj raj še enkrat premešam pa čakam da bo kera druga karta? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 sej sem vedla da ga bomo spet sral sm se zbudila in sem vedla da bo tak dan k včeri... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 sej sem vedla da ga bomo spet sral sm se zbudila in sem vedla da bo tak dan k včeri... hja "kako veš da je bil pondelk zaspiš v nedeljo in se zbudiš v torek" garfild.... sam danes je pa že sreda.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 še mal pa bo sobota... iiiiiiiiiiiiigremo v garadland.... brum brum...... juhuhu.... tralala.... joj kok bo fino... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 ...smo ble v soboto. Ne it na prosti pad, je grozno!!!!!! Ostalo je pa fino. Na prostem padu sem pa skor dušo iztisnila iz svojega telesa. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 he he...z dušo se ti lahko čudne reči dogajajo tud brez prostega pada... aiwa sem ti kr mal fouš....jst bi tudi vlakce pa vse ostale bedarije...dober trening za nadledvične žleze Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 nincˇi morsˇ pridt mal v mojo druzˇbo. sem sˇkorpjonka... ampak to sˇe ni vse, moja naboljsˇa prijateljica je sˇkorpjonka... no skratka ful nas je na kupu... ena bo zˇe ta prava... skorpijoni so vedno na kupu....ce enega srecas, ni vrag, da ne bi kmalu v celo gnezdo padel! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Jp, bomo še Žažo in Trudija, pa še 4 neforumovce s seboj odvlekli . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 tinka, a nio to lepo...pol si skoz u dobri družbi ....upam, da bobnar še spi, da mu ne pokvarimo razpoloženja, ko tako lepo šajna zadnje čase Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 jaz se skorpijonov nikoli ne branim...the more the marrier!bobnar...jih ima pa tudi rad, ce se kaj spomnim? pupe, vsaj.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.