Skoči na vsebino

Sporočilo za danes

Marsa

Recommended Posts

uau! Ful mi je všeč današna napoved. Super. res se tako počutim.. fantastičen dan. točno tako napoved se rabla. da zdej vem da bo vse tko k more bit...

JUHEJ!

xsmx :flower: :hepko: :flower: xsmx

spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

aha vidim da sta vsaj dve prav razumele ;) danes je :vragec: lep dan ;) ne tista obična zadeva s sončki pa to ;) mal bolj ornk škorpijonsko ;) bomo vidli mrbit bo danes kera škorpijonka uletela naokrog :inocent:
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ninči morš pridt mal v mojo družbo. sem škorpjonka... ampak to še ni vse, moja naboljša prijateljica je škorpjonka... no skratka ful nas je na kupu... ena bo že ta prava... x;)x x:Xx

ninči morš pridt mal v mojo družbo. sem škorpjonka... ampak to še ni vse, moja naboljša prijateljica  je škorpjonka... no skratka ful nas je na kupu... ena bo že ta prava... x;)x  x:Xx

in naj uganem njena najboljš prjatlca je tud škorpijonka? :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

sej sem tud jaz razumela, samo tista druga tačka hm x:o)x

vem da si, sam nisi na moji strani ;) in ker je tvoja stran boljša ti nič ne zamerim....

če sva druga drugi najboljše prijateljice potem to drži x;)x

se pravi njena naboljša prijateljica je škorpjonka, in njena tud škorpjonka in njena tud škorpjonka... in tako naprej x:Dx

:OO: xloveyx

to je vsekakor veliko škoprijonk na enem mestu :D kar pomeni da morem pridet mal v vašo družbo... matematično gledano je največja verjetnost da najdem med vsemi temi škorpijonkami pravo.... kakopak, verjetnost da jo najdem kjerkoli drugje je zanemarljiva za fizika vsaj :D za matematika pa z mal daljšim dokazom :D

aha, astromojstri nas niso nič opozorili, kaj se nam utegne dogajat :switz: ...hm x^x x;)x ...če bo pa še niniova napoved divja, pol pa sploh ... :inocent: x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

a vidve meni sugestirata naj napovem mal bolj vroč dan kot bo sicer? :D

eh no ja XIII Death, spet... pa še Lovers zraven VI mah, berte si včerajšno napoved.... identična je .... kaj pravite, a bo vredu tak dan al naj raj še enkrat premešam pa čakam da bo kera druga karta?

sej sem vedla da ga bomo spet sral x;)x

sm se zbudila in sem vedla da bo tak dan k včeri... x:Dx

hja "kako veš da je bil pondelk zaspiš v nedeljo in se zbudiš v torek" garfild.... :D sam danes je pa že sreda....

he he...z dušo se ti lahko čudne reči dogajajo tud brez prostega pada... x:Dx

aiwa sem ti kr mal fouš....jst bi tudi vlakce pa vse ostale bedarije...dober trening za nadledvične žleze x:px x:px x:px x:Dx x;)x

nincˇi morsˇ pridt mal v mojo druzˇbo. sem sˇkorpjonka... ampak to sˇe ni vse, moja naboljsˇa prijateljica  je sˇkorpjonka... no skratka ful nas je na kupu... ena bo zˇe ta prava... x;)x  x:Xx

x:Dx

skorpijoni so vedno na kupu....ce enega srecas, ni vrag, da ne bi kmalu v celo gnezdo padel! x;)x xcivx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

tinka, a nio to lepo...pol si skoz u dobri družbi x:Dx ....upam, da bobnar še spi, da mu ne pokvarimo razpoloženja, ko tako lepo šajna zadnje čase x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...