Skoči na vsebino

Sporočilo za danes

Marsa

Recommended Posts

nincˇi morsˇ pridt mal v mojo druzˇbo. sem sˇkorpjonka... ampak to sˇe ni vse, moja naboljsˇa prijateljica  je sˇkorpjonka... no skratka ful nas je na kupu... ena bo zˇe ta prava... x;)x  x:Xx

x:Dx

skorpijoni so vedno na kupu....ce enega srecas, ni vrag, da ne bi kmalu v celo gnezdo padel! x;)x xcivx

A ni z jurčki tako? x:o)x :fool:

Deli na socialnih omrežjih

...smo ble v soboto. Ne it na prosti pad, je grozno!!!!!! Ostalo je pa fino. Na prostem padu sem pa skor dušo iztisnila iz svojega telesa. :sori:

jaoj prosti pad brrr, sem šla 2x ker kao "valda da germ jaz tud, če gresta vidva" Ko te gor vlečejo sem preklela svojo neumnost da sem šla še 1x, oba frenda, vse...my god. Kot da bom umrla sem se počutla...ne ne prosti pad nikad više...mi pa ni žal x;)x

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

zgodaj začenjaš konj veš :D no še 1 urco maš časa :D pol pa še kero minutko

Hja xDDx , včasih se cel dan neki počas vlečeš naokoli, brez prave orientacije,...pa imaš zato pol zvečer več energije in jasnejše želje,...pa pride tko pol tud akcija bolj do izraza x;)x x:Dx x:o)x

pismu ja nevem zakaj mi lunin net ni delal prej ampak... :D kaj vidim gor ena bejbika je fajn obveščena? :D ccc zdej bom najprej 3 minute mešal karte, da ne bo spet isto... ne sicer pa vem da ne bo isto.... :D

XI Lust(za bolj poštene Justice), II The Priestes... :D ka sem vam reko :D

x;)x Vprašajte se kaj vam manjka da boste v popolni harmoniji in ravnovesju, zaželite si tega in pojdite iskat.

x:px Uporabljajte danes intuicijo v vsem, naj vam malo koristi za spremembo, ne pa samo zabava...

x:Xx danes je dan ravnovesja in harmonije, če ste se pred kratkim skregali se lahko danes pobotate,...

x:px P.S.: čeravno sem napisal zelo umirjeno napoved, utegne bit dan vražje vroč....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

heja pismu, VII The Chariot in XIII Death... rana ura slovenskih fantov grob al kak se reče.. nohja...

x:px Hja danes je treba razmišljat o prihodnosti, prožno razmišljat bit pripravljen kaj se zgodi...

x;)x Včasih more kaj odmreti da se lahko rodi novo, in danes je najbrž precej verjetno da boste kaj končali in začeli kaj novega...

:2src: Hitrost, adrenalin, to bo danes, sam pazit je treba da ne bo kakšne nesreče....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pišuka, o tem sem jaz že včeraj razmišljala :eek:

ElNino, dobro jutro x:Xx

saj čeraj je tud bla podobna napoved xrolleyesx mam neko ustvarjalno krizo (zgolj glede kart) ... ajd dokler so dnevi dobri se ni za pritoževat.... ampak če se najde dobre stvari v 13ki kje se jih pa ne :D

Počas že občudujem conteso k vsak dan napiše napoved.... huh, nya... gremo.

XVII The Star, IV The Emperor

:palec: En bol umirjen dan, za razliko od prejšnih ta teden, čas je da spet zagrabimo trdno voljo in gremo naprej.

:inocent: Sežimo po najvišjih cilijh, ki jih lahko dosežemo ne da bi se z nogami odlepili od tal.

x8Dx Bodimo pogumni, inovativni in pionirski, naj vas ne bo strah komu kaj ukazat.

:2src:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...