Skoči na vsebino

Sporočilo za danes

Marsa

Recommended Posts

II The Priestes, VI The Lovers

xDDx Danes razmišljajte, uporabljajte intuicijo, naredite nekaj lepega, posadite kako rožo...

:2src: Igrajte se igro ljubezni, v vsakem primeru pa obiščite vsaj kerega prjatla, prjatlco....

xsrcx It's a loveley day... :D vse bi moralo it lepo...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

haha amis... :D ajd saj pr takih kartah lahko tudi sprehod predpišem....

The Moon XVIII, The Lovers VI

x:Xx Moonday, lunin dan pač, vidim, tud v kartah, tradicionalno dan ko se je treba ukvarjat z ženskami, vam pa svetujem mal meditacije...

xlove2x Ljubimkanje po dolgem in počez... sicer pa utegne bit dokaj prijeten dan morda dobite kako pismo...

:inocent: Ta dan bo meu redkokero posledico na prihodnost, vseeno pa predlagam da ga fajn izkoristite.

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

no, vsaj kakih posledic ne bo... x:Dx x:px ...evo, se mi je že skala odvalila od srca... :inocent: x;)x

he he. mogoč bi mogla pa šefa mal šarmirat, bi bil bol znosen :vragec: ...sam kaj, ko ne gre na ukaz :vragec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

The Moon XVIII, The Lovers VI
huhuh

moska menstruacija x:o)x

haha :D ti dvomim :D kot predstavnik tistega spola ki nima menstruacije ti zagotavljam da je tud danes nisem imel.... včeraj pa nisem imel nobenih PMS... :D

The Pristess II, Art XIV

:eek: Intuicija, je beseda pisana z velikimi črkami danes, če je bil včeraj dan za užitke, je treba danes kaj narest...

xDDx Počnite zanimive stvari, stvari ki jih morda že dolgo niste počeli, mrbit kak načrt za prihodnost...

xsrcx Čudovit dan se prebuja, in imate več kot pravo energijo za nekaj čudovitega in ustvarjalnega...

Goodspeed!

Počnite zanimive stvari, stvari ki jih morda že dolgo niste počeli, mrbit kak načrt za prihodnost...

Čudovit dan se prebuja, in imate več kot pravo energijo za nekaj čudovitega in ustvarjalnega...

x^x :palec:
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...