Skoči na vsebino

Sporočilo za danes

Marsa

Recommended Posts

The Magus I, The Hermit IX

x;)x Čaroben dan, vsaj tak zgleda, vodila vas bo modrost filozofa in podpihovala otroška kreativnost...

x;)x To pomeni da je danes se fajn lotit kaj novega ali zaključit kaj starega... ali kar oboje...

x;)x In brez heca razmišljat in si kaj zapisat o svojih razmislekih za dni ko vam ne bo dan tako naklonjen z inteligenco in modrostjo...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

xsrcx :2src: xsrcx

Čaroben dan :onfire: :hepko: :onfire: , hm, mogoče pa pomeni sam 12ur Trudijeve službe, pa pol skupaj domov x:)x .

Inteligenca, pismu, jaz se imam pa za vsak dan fejst pametno x:Dx x;)x x8Dx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Inteligenca, pismu, jaz se imam pa za vsak dan fejst pametno.
:D hehe a še nisi opazila da si kakšen dan še dodatno pametna? :D

The Fool 0, Lust XI (nekateri smatrajo to karto tudi kot Moč, ampak ;))

xvtzx Če ste bli včeraj pametni in to, boste pa danes mal bolj hm :inocent: ... torej velik se da narest, tudi s samo močjo in pogumom, čist po nesreči.... vam bo šlo vse vredu...

x:Xx Moč al pa Lust, vsekakor pa si boste zaželeli moči, mrbit bo kdo ful športal danes...

:palec: Če ste si včeraj začrtali pot, ji morate danes slediti, slepo in zvesto na koncu vam bo vse prav, čeravno ne bo to najbolj logična stvar...

P.S.: JanjaK :D bomo videli kako kaj tvoja inteligenca danes ;) :D najbrž še mal boljš ampak ... komu se da mislit...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Začrtal sem že pot, sam kolk bom našga šefeka v službi premaknu, da bo šlo po moje :o|o: xnckrivx xscratchx

V takem trenutku bo kr držal da si bom zaželu POWER xDDx

No ja trmast sm že dost, da neki smislim in da bo obveljala moja..he, he, he x:Dx :palec:

x:Dx x:Dx x:Dx

Logika ja, je dostikrat skregana z intuicijo, katero jaz najbolj upoštevam x;)x .

Power ? Power of love xsrcx x:Xx .

Pamet je pa itak vedno prisotna, pravi El, torej je danes moč samo dodatek.

Kakor koli obrnem, je napoved super x;)x :palec: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

heja pismu, VII The Chariot in XIII Death... rana ura slovenskih fantov grob al kak se reče.. nohja...

x:px Hja danes je treba razmišljat o prihodnosti, prožno razmišljat bit pripravljen kaj se zgodi...

x;)x Včasih more kaj odmreti da se lahko  rodi novo, in danes je najbrž precej verjetno da boste kaj končali in začeli kaj novega...

:2src: Hitrost, adrenalin, to bo danes, sam pazit je treba da ne bo kakšne nesreče....

Tole je pa scary

sem šla pogledat napoved za petek...čista groza...v petek mi je namreč umrl stric...nepričakovano :sori: x:(x

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

sem šla pogledat napoved za petek...čista groza...v petek mi je namreč umrl stric...nepričakovano :sori:  x:(x

Hja ne moreš umret vsakič ko pride Death karta ampak če že zakaj pa nebi takrat....

VI The Lovers, XV The Devil (:2src: haha :D sumljivo tole, dve 6ki vražji dan)

xsrcx Torej ukvarjat se z ljubeznijo, če so to prijatelji ali ljubice, kakor že zelite, lahk se tud z angelčki pogovarjate, potovanja bi morala biti prijetna in tekoča...

:vragec: Čeravno ta stric zveni dokaj zlobno, ni panike, od vas dosega samo najboljše, spontanost male neumnosti, vam včasih pokažejo pot do resnice, al pa vsaj resnične zabave...

x:o)x Petek je, kaj pa pričakujete, have fun!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...