El Nino 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 The Magus I, The Hermit IX Čaroben dan, vsaj tak zgleda, vodila vas bo modrost filozofa in podpihovala otroška kreativnost... To pomeni da je danes se fajn lotit kaj novega ali zaključit kaj starega... ali kar oboje... In brez heca razmišljat in si kaj zapisat o svojih razmislekih za dni ko vam ne bo dan tako naklonjen z inteligenco in modrostjo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 si pa zgoden dobro jutrotale druga točka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 lubica moja je že vstala... kok je pridna si zasluž enga Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 jo morem popravit na oboje.... lubica ne tle naju bodo vsi vidli Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 sramežljivček Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 ...brez teksta... ste zgodnji Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Čaroben dan , hm, mogoče pa pomeni sam 12ur Trudijeve službe, pa pol skupaj domov . Inteligenca, pismu, jaz se imam pa za vsak dan fejst pametno . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Čaroben dan, vsaj tak zgleda, vodila vas bo modrost filozofa in podpihovala otroška kreativnost... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Inteligenca, pismu, jaz se imam pa za vsak dan fejst pametno. hehe a še nisi opazila da si kakšen dan še dodatno pametna? The Fool 0, Lust XI (nekateri smatrajo to karto tudi kot Moč, ampak ) xvtzx Če ste bli včeraj pametni in to, boste pa danes mal bolj hm ... torej velik se da narest, tudi s samo močjo in pogumom, čist po nesreči.... vam bo šlo vse vredu... Moč al pa Lust, vsekakor pa si boste zaželeli moči, mrbit bo kdo ful športal danes... Če ste si včeraj začrtali pot, ji morate danes slediti, slepo in zvesto na koncu vam bo vse prav, čeravno ne bo to najbolj logična stvar... P.S.: JanjaK bomo videli kako kaj tvoja inteligenca danes najbrž še mal boljš ampak ... komu se da mislit... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 gud.se pravi da morm dons pokazat kako močna sem.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 in jaz vztrajat na začrtani poti...pa itak, da ni logična zadeva,pri meni logika zadnje čase odpoveduje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 ...kaj je že to logika ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Začrtal sem že pot, sam kolk bom našga šefeka v službi premaknu, da bo šlo po moje :o|o: V takem trenutku bo kr držal da si bom zaželu POWER No ja trmast sm že dost, da neki smislim in da bo obveljala moja..he, he, he Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 ...kaj je že to logika .....To, da če nimmaš akvarija doma, nisi peder Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Logika ja, je dostikrat skregana z intuicijo, katero jaz najbolj upoštevam .Power ? Power of love . Pamet je pa itak vedno prisotna, pravi El, torej je danes moč samo dodatek. Kakor koli obrnem, je napoved super . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 ElNino... Čist si me zmedu z ikonco. Sm si rekla, a Mick tud karte bere, pol sem pa na vedeževalnici dojela, da si to ti! A ti je ta tvoja fotografija bolj ušeč, kot une prej? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 mah ja na nobeni nimam vijolčastih hlač pa mi je mal zapašal tak look Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 heja pismu, VII The Chariot in XIII Death... rana ura slovenskih fantov grob al kak se reče.. nohja... Hja danes je treba razmišljat o prihodnosti, prožno razmišljat bit pripravljen kaj se zgodi... Včasih more kaj odmreti da se lahko rodi novo, in danes je najbrž precej verjetno da boste kaj končali in začeli kaj novega... Hitrost, adrenalin, to bo danes, sam pazit je treba da ne bo kakšne nesreče....Tole je pa scary sem šla pogledat napoved za petek...čista groza...v petek mi je namreč umrl stric...nepričakovano Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 JA NINČI IKONCO BO TREBA ZAMENJAT. NE MORŠ BIT MICK2. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 sem šla pogledat napoved za petek...čista groza...v petek mi je namreč umrl stric...nepričakovano Hja ne moreš umret vsakič ko pride Death karta ampak če že zakaj pa nebi takrat.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 VI The Lovers, XV The Devil ( haha sumljivo tole, dve 6ki vražji dan) Torej ukvarjat se z ljubeznijo, če so to prijatelji ali ljubice, kakor že zelite, lahk se tud z angelčki pogovarjate, potovanja bi morala biti prijetna in tekoča... Čeravno ta stric zveni dokaj zlobno, ni panike, od vas dosega samo najboljše, spontanost male neumnosti, vam včasih pokažejo pot do resnice, al pa vsaj resnične zabave... Petek je, kaj pa pričakujete, have fun! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 njami... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 No guddy sam da bo cool Itak.....PETEK Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Vražje dober petek Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Super dan bo... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.