Skoči na vsebino

Sporočilo za danes

Marsa

Recommended Posts

Včasih more kaj odmreti da se lahko rodi novo...

hitrost, adrenalin, to bo danes, sam pazit je treba da ne bo kakšne nesreče....

El Nino...bolj sem mela v mislih te besede...ne death karte...valda pa si vsak na svojo situacijo vedno interpretira svet okrog sebe in tudi tovrstne zadeve...in vidiš povezave, ki so drugim nesmiselne...

lep dan

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...
Deli na socialnih omrežjih

super dan!!!!! xDDx

pa velik xsrcx xsrcx xsrcx

Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Adjustment, Moč, VIII, The Hierophant V, ne vem če je legalno napisat napoved preden gre človek spat... ampak conti je rekla da je ilegalno za vnaprej pisat in današnji dan se je v večini poštenih držav že začel... tko da ...

xrolleyesx Uravnovesite se, poiščite mir, ukvarjajte se s čim kar vas globoko pomiri...

:8): Iščite globjo modrost spet še več miru, naj se čajček usede, da boste lahko izpili življenje...

x:px Za resnično moč potrebujete ravnotežje, uravnovešenost med vsemi vašimi ravnmi, če mislite da imate kaj preveč al premal, ukrepajte, velik dan za delo na sebi...

:inocent:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Uravnovesite se, poiščite mir, ukvarjajte se s čim kar vas globoko pomiri...

Iščite globjo modrost spet še več miru, naj se čajček usede, da boste lahko izpili življenje...

:palec:
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

The Chariot, VII, The Star XVII

x;)x Pojdite na popotavanje, duhovno ali pa čist običajen sprehod skozi park, odpravite se nekam, kjer boste doma, a na poti...

x8Dx Sledite svoji zvezdi vodnici, naj vas vodi v uspeh, zažarite pod njenim vodstvom v vsej svoji lepoti...

xsrcx Pojdite poiskat sebe....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

A res?

Samo danes nič od tega. In tu kjer sem kuham hudirjevo jezo.

Zvezda vodnica - tole mi je pa všeč...

Človek pa itak celo življenje išče samega sebe...ne vem...ko se bom srečala, če bom ravno zadovoljna s tistim kar bom videla x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

zvezda zvodnica? :eek: xcivx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Ql!  :palec:

Moje sporočilo: Ni treba siliti dogodke/stvari, ker vse DOBRO pride samo od sebe!  xsrcx

tuki sm prvič živjo x;)x je pa kul xDDx

LOVEC BOM(!)

kaj se zgodi če pokličš 311-policaji se v rikverc prpelejo-:D

A res?

Samo danes nič od tega. In tu kjer sem kuham hudirjevo jezo.

Zvezda vodnica - tole mi je pa všeč...

Človek pa itak celo življenje išče samega sebe...ne vem...ko se bom srečala, če bom ravno zadovoljna s tistim kar bom videla x;)x

živjo nino pa sm tuki xDDx xDDx je pa kul hvala :o|o: xrolleyesx

LOVEC BOM(!)

kaj se zgodi če pokličš 311-policaji se v rikverc prpelejo-:D

The Hanged Man XII, Adjustment VIII

xsuperx "The secrets of the hanged man, the smile on his lips..." Ironmaiden, se spomnite tega, res ma tale hanged man, eno veliko skrivnost, včasih je treba postavit se na glavo in pogledat z druge strani life mrbit zgleda takole zelo zelo smešen ali pa vsaj komičen.

x;)x Danes bo treba najti ravnotežje harmonijo s sabo, nekateri vidim da načrtujete lunin post, men se zdi da je to odlična ideja...

xsrcx Ponedeljek pač ni nevem kaj, ampak tale je poseben, obrnite se za 180° če vam to ni dovolj lahk tud za 540° poglejte življenje z druge plati, in se pobrigajte da bo tudi ta plat zadovoljena...

The Universe XXI, The Fool 0

x;)x naravno obožujem tole situacijo, ki bo danes, omega in alfa :D zadnja in prva karta, nekaj bo prišlo do konca, po naravni poti in nekaj novega se bo začelo, mrbit prelomnica... :D

x8Dx naj vas vse zvezde v vesolju ne zmotijo, stvari se končajo, slej ko prej vsaj nekatere, če je danes kak velik finale za izpeljat je to pravi dan, da se lepo konča kak projekt.

x:px pol pa ni kaj, šibat v prihodnost jezik vn, kot tale naš ljubi norček, straha ne pozna, vodi ga srce in pogum,

:vtz: Božja previdnost vas bo vodila skozi človeško neumnost današnjega dne... dovolj noro da vam uspejo najbolj nemogoče stvari....

Goodspeed!!! x:Xx

Nino,sonček si! xrosex Najlepša hvala, za tvoj trud, jutri bom že jaz prevzela, tebi pa dolgujem kakšno xcakex in osebni vpogled v karte! x;)x x:Xx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

(popravljeno)

hehe ;)

ne bom zdaj nove objave delal ampak :) kje si contes... :) sem že skori šel karte mešat za sporočilo za danes.... mrbit bi blo fajn delat v dvoje tole? ti eno karto js eno karto... ? no dans naredi kt misliš.... pol se bova pa kaj pomenila... sej v bistvu se mi ne da ;) sam mal bom pogrešal....

Popravljeno -> El Nino

Joj,Nino, nervoza pa taka! x:Dx Še napol spim,klimatizacija še ni končana! x:o)x

Karta XXI-Svet in ciganska-Sovražnik

x;)x Sporazumevanje, potrditev in združenje bosta potekala po načrtih, čeprav vam želi nekdo poslovno mešati štrene-se mu ne boste pustili.

x;)x Pred vami je dokončna sprememba, ki zagotavlja vašo trdno prihodnost, zagotovila pa ga bo oseba s pomembnim vplivom.

x;)x Nadoblast in kompetenca sta zagotovilo za vašo izpolnitev. Lotite se katerekoli akcije, saj imate zagotovljen uspeh in dober rezultat.

Lep dan želim,čeprav je zunaj kislo vreme! xrolleyesx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...