aiwa 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 fantastična napoved. res super. ja pa contesa dobrodošla... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lena 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Contesa!Danes mam prav en razgovor za službo, tako da upam da bo slo vse po napovedih.Lep dan. Lena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Hvala Contesa! Škoda, da nimam tudi jaz tistega razgovora za službo danes... :o|o: Ko ga bom mela mogoče ne bo tako ugodno... Think positive! LP, Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Contesa, same lepe napovedi . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
obala 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Contesa, tole je pa kot naročeno za naša dva sončka, ki sta začela s poukom - in za vse ostale sončke! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 JOOOOOOOOJ SUPER NAPOVED...AZ TISTO ZADNJO MI JE TAKOJ KAPNIL KAJ JE... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Zame ta nepoved dans čist mim, nč ni tko.........mhm Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Karta XIII-Smrt in ciganska-Veselje Pred vami je nenadna sprememba in nepričakovan preobrat,vse to pa zaradi presenetljivih dogodkov,ki bodo povzročili uničenje in konec. Previdnost ne bo odveč, kajti stvar bo nepopravljiva in dokončna. Na vas bo vplivala na globoki ravni. Povzročila vam bo duševne rane,ki ostanejo za vedno,tudi čas jih ne izbriše, temveč samo poglobi. Vseeno pa bojo dogodki za vas pomenili srečo v nesreči. Spoznanje bo prišlo kasneje. Lep četrtek želim, kljub malce temni napovedi! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 ooo madoncaaa.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 A lahko četrtek preskočimo in gremo kar na petek, tole za danes mi pa res ni všeč...me je kar malo strah ratalo Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 zdaj vem.... življenje ma vedno prav... morem pazit dones da ne bom zajebal kaj.... pomembnega... če pa dolgčas umre in gre za vedno stran.... jebat ga ni problema.. pa pazit morem da kere strune ne utržem na kitari... huhjej ccc contesa kolk je dobr k mi ni treba napovedi napisat čreavno tale današnja je res huda čeprav tisto veselje mi je kar obetavno Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 No bom prpravlen, na to in probal, če bo šlo kej narobe, na biljšo stran obrnt in izvlečt največ kar se da Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Ojoj! Bom probala nč nardit cel dan, da nam kej narobe nardila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 ...mhm, sem vedla da bo danes en zaj*ban dan... beseda uničenje in konec vse pove.... :o|o: Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Danes je že tak dan, da gre narobe lahko tudi to, če ne narediš nič! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 x!x točn tko, da sam zjutraj vstaneš , pa preklemanemu tipu kavo skuhaš un pa že svojo tečnobo otresa....joooo, pa kva z enimi v glavi dogaja ????? Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 kolk je dobr k mi ni treba napovedi napisat čreavno tale današnja je res huda Men pa dons ni prov nič všeč tole Contesino kartanje . No ja sreča pride, nekaj starega čudnega gre stran, sej ni tok strašn . Contesa, drugič se pa sama ven izvleci Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Men pa dons ni prov nič všeč tole Contesino kartanje .Hehe sej js sem tud mel precejkrat death pa nisem tolk hudga napovedal in ni blo tolk hudo... pač sam dejstva je treba sestavit skupaj.... XIII je Sco karta, in veselje je zabavna karta... dopoldne sem se zabaval s škorpijonko.. eto, pa ni tolk bad... sicer pa dan tak kot vsi drugi... celo mal boljš se počutim.... mi je všeč ko je tak adrenalinski dan.... ko sem na meji da utržem struno ravno ko nimam rezervnih... (sej jih mam sam niso tolk dobre) heja... nč grem naprej šibat.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Hm, kok pa ti thle strun pokuriš? Ker jih dostikrat omeniš, pa nimam pojma kok se tega tko porabi ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 nekak tkole hm prbližn 1 na 2 mesca... ampak zmer bolj pogosto odvisn kolk igram... pa zdele mam take fency strunce k bojda se ne tržejo.... sam vrjet trgovcem.... ccc in pol ko pride taka napoved kt je danes kaj lahko gre sploh narobe v mojmu lifu, hehe včasih se utrže struna tud kadar ne igram.... na akustični sploh hehe tist je šele špas... sred noči BAM... pismu sm offtopic.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Nino, ti samo glej, da boš imel obraz dovolj stran,če se struna odtrga preblizu...auč Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 uau contesa, danes si pa nadoknadila za vse te dni, ko te ni bilo in je nino ves v rozicah samesrcke sejal... no ja, kar bo bo, se bomo ze znasli ,naj bo kar mora bit Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Zagrenjena, ker je konc dopusta Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Ali pa, ker me toliko časa ni bilo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.