Skoči na vsebino

Sporočilo za danes

Marsa

Recommended Posts

Karta XIII-Smrt in ciganska-Veselje

x;)x Pred vami je nenadna sprememba in nepričakovan preobrat,vse to pa zaradi presenetljivih dogodkov,ki bodo povzročili uničenje in konec.

x;)x Previdnost ne bo odveč, kajti stvar bo nepopravljiva in dokončna. Na vas bo vplivala na globoki ravni.

x;)x Povzročila vam bo duševne rane,ki ostanejo za vedno,tudi čas jih ne izbriše, temveč samo poglobi. Vseeno pa bojo dogodki za vas pomenili srečo v nesreči. Spoznanje bo prišlo kasneje.

Lep četrtek želim, kljub malce temni napovedi! x:Xx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

A lahko četrtek preskočimo in gremo kar na petek, tole za danes mi pa res ni všeč...me je kar malo strah ratalo :C: xcivx :OO:
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

zdaj vem.... življenje ma vedno prav... morem pazit dones da ne bom zajebal kaj.... pomembnega... če pa dolgčas umre in gre za vedno stran.... jebat ga ni problema.. pa pazit morem da kere strune ne utržem na kitari... huhjej ccc contesa :D kolk je dobr k mi ni treba napovedi napisat :D čreavno tale današnja je res huda :D čeprav tisto veselje mi je kar obetavno :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Danes je že tak dan, da gre narobe lahko tudi to, če ne narediš nič! xrolleyesx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

:D kolk je dobr k mi ni treba napovedi napisat :D čreavno tale današnja je res huda :D

Men pa dons ni prov nič všeč tole Contesino kartanje x:Dx x:Dx x:Dx .

No ja sreča pride, nekaj starega čudnega gre stran, sej ni tok strašn x;)x x:)x :palec: . Contesa, drugič se pa sama ven izvleci x:Dx :vragec: x:Dx x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Men pa dons ni prov nič všeč tole Contesino kartanje  x:Dx  x:Dx  x:Dx .

Hehe sej js sem tud mel precejkrat death :D pa nisem tolk hudga napovedal in ni blo tolk hudo... pač sam dejstva je treba sestavit skupaj.... XIII je Sco karta, in veselje je zabavna karta... dopoldne sem se zabaval s škorpijonko.. :D eto, pa ni tolk bad... sicer pa dan tak kot vsi drugi... celo mal boljš se počutim.... :) mi je všeč ko je tak adrenalinski dan.... ko sem na meji da utržem struno :D ravno ko nimam rezervnih... :D (sej jih mam sam niso tolk dobre) heja... nč grem naprej šibat....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

nekak tkole hm prbližn 1 na 2 mesca... ampak zmer bolj pogosto odvisn kolk igram... pa zdele mam take fency strunce k bojda se ne tržejo.... sam vrjet trgovcem.... ccc in pol ko pride taka napoved kt je danes :) kaj lahko gre sploh narobe v mojmu lifu, hehe včasih se utrže struna tud kadar ne igram.... na akustični sploh :D hehe tist je šele špas... sred noči BAM... pismu sm offtopic....

Nino, ti samo glej, da boš imel obraz dovolj stran,če se struna odtrga preblizu...auč :blink: x:Dx

HONORE DE BALZAC

Ali pa, ker me toliko časa ni bilo! x8Dx

HONORE DE BALZAC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...