contesa 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Karta I-Čarovnik in ciganska-Božje oko Samozaupanje in spretnost vam bodo pomagali, da boste spretno krmarili mimo zastavljenih ovir. Pobuda s prave strani bo izvabila ven vašo ustvarjalnost. Vašo izvirnost in smisel za umetnost bo želel nekdo izkoristiti, vendar boste njegove trike in namero spoznali dovolj zgodaj, da se boste elegantno izognili. Vaše znanje in prilagodljivost vam bosta spet stala ob strani v vsem, česar se boste lotili. Nepravilno zaznavanje okolice na vaše razpoloženje boste sprejeli kot izziv! Želim vam lep zaključek tedna in lep vikend! Napoved je danes malce bolj obetavna! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Ja, mal se popravljaš Contesa . He, he he, moja svinjska pamet pa plastelinskost mi bo spet stala ob strani . A si ti sploh kej spala ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 no sej včeraj nisem rabu dobre napovedi... danes ko jo rabim pa je dobra ... tak je pač life... pogumnih.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Bo za enkrat kar držal......... napoved mislm, brez 'super attack' Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 A si ti sploh kej spala ? Ti,nič,kako pa veš? Nisem mogla zaspat,pa sva jo z Matom mahnila na nočno šetkanje. Mal je bil presenečen,vendar zelo zadovoljen. Pol sem pa na klopci sedela pa premišljevala,pa je bila ura že skoraj šest zjutraj.Pol sem pa pod tuš skočila, pa zajtrk zase in sinkota naredila,pol pa v službo! Danes sem pa kot rožica samo se mi že malo zeha do večera pa je še daleč! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Karta IIII-Vladar in ciganska-Obisk Uresničitev in izpolnitev vaših načrtov bo potekala v skladu z vašo avtoriteto in neupogljivim značajem. Vaša vtrajnost in sposobnost vodenja sta res presenetljiva, vendar še ne pomenita stanovitnosti in bogastva.Se bo potrebno malo bolj potruditi. Danes je prevladujoč moški vpliv,ki obsega obvladovanje in neposreden pritisk od kompatentne osebe. Nekoga boste obiskali. Lepo soboto želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Obiskal bom Mariborčane, Micka pa nikjer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Karta V-Hierofant in ciganska-Vdovec Milost, prijaznost in dobrota bodo sijali iz vas in obdarili tudi take, ki si tega ne zaslužijo najbolj.Vendar če ste tako mehka dušica,da vse odpustite. Za vas je svet okoli vas večinoma dober in vam je dober zaveznik,s skromnostjo, predanostjo in uslužnostjo pa itak hodite z roko v roki. Malce vas je strah, da je vaša dejavnost pomanjkljiva, ne znate biti dovolj prepričljivi, ko bi morali biti,saj vas je strah resnice in zato na stvari velikokrat gledate nerealno. Lepo nedeljo vam želim,izkoristite jo na svežem zraku, sploh tisti, ki ste med tednom med štirimi stenami. Jaz se grem potepat! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 ja iz enega konca na drugega... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Not bad, not bad.......... Bomo izkoristli dobro napoved Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 no pa se je napoved le uresničila... sm šla na šuštarsko nedeljo v tržič... smo se meli prov fino.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Karta X-Svet in ciganska-Denar Naključje ali vnaprej določeno dogajanje, ne boste vedeli, katera varianta je prava, važno bo, da bo rezultat izredno pozitiven in srečen. Napoveduje se neizogibna sprememba,denarno si boste opomogli ravno takrat, ko boste najmanj pričakovali. Taka je vaša usoda.Rešili boste nek problem in dobili odgovor na neko vaše vprašanje, ki vas je že nekaj časa razjedalo. Uživajte v lepi napovedi in novem začetku delovnega tedna! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 contesa, pa res je lepa napoved Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 ja sam da bo na koncu vse dobro. to je važno!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 in mene danes čaka obisk pri odvetniku, sem popolnoma na tleh, mam filing, da se bo danes marsikar spremenilo v mojem lajfu, pa nisem čist prepričana, da samo zaradi te zadeve, torej napoved je ugodna, ane? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 hehe men tud prva karta ta teden je bla Svet hehe nice nice heja... mrbit pa dobim ta teden kako pismo obisk.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Oho Contesa, pa saj čist znaš, če hočeš , smo že razmišljali o nezaupnici zadnjič, ko si mela uno ta temno napoved Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Karta XXI-Svet in ciganska-Nekaj denarja V sporazumevanju vam manjka neka dopolnitev, ki pa jo boste brez težav odpravili, le če boste želeli.Pred vami je uspeh in dokončna sprememba. Nadoblast, kompetenca in pomemben vpliv so zagotovilo za izpolnitev vaših načrtov. Ugodna karta, ki kaže na srečen konec. Denarni priliv vam bo prišel še kako prav.Imeli boste uspeh pri vseh akcijah, ki se jih boste lotili. Dober rezultat pa vam poleg pohvale, pomeni največ. Uspešen in sonca poln torek vam želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 najboljša napoved kar jih je lahk za današnji dan... sam še super konec in sem happy!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Aiwa, me veseli, da ti je všeč! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 še posebej prva pa druga bi mi prišli prav danes!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Fajnska napoved, Contess Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 hehe tolk o tej nezaupnici vidim da se ne dogaja sam meni da zaporedno izvlečem isto karto.. haha zadnjič sem ene trikrat sonček pa trikrat smrt.... no zdaj je pa zvezda... ah shit sem narobe prebral zvezda pa svet je no ja .... eh ja.. nič dobri napovedi se ne gleda v zobe.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Karta XVIII-Luna in ciganska-Darilo Bodite izredno previdni, saj vam nevarnost preti tam, kjer jo najmanj pričakujete. O nekom, ki dela z vami, ste se krepko zmotili in pazite, da vas ta zmota ne pripelje do škandala. Izguba iluzij lahko na vas vpliva izredno depresivno, potrti boste in slabo vplivali na vašo okolico, predvsem pa na najdražje. Skriti motivi, vas lahko pripeljejo do željenega cilja, samo zmaga bo vse prej kot sladka.Prizadevanje za lastno korist, se vedno slabo obrestuje,ne bodite površni. Nekomu se boste želeli odkupiti z darilom-vprašanje pa je, če vam bo uspelo! Veliko sončka vam želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 hmmmm....... Ja pol morm pa pazt na tega novga 'vajenca' v službi Na okolico pa itak že cel teden slabo vplivam Površen pa tko nisem nikoli Torej bo treba dons bit mal previden pa vse najprej premiselt, pa bom zvozu Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.