Trinity 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Kakšna napoved!! Se mal bojim druge! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Na okolico pa itak že cel teden slabo vplivam Površen pa tko nisem nikoli [/color] Torej bo treba dons bit mal previden pa vse najprej premiselt, pa bom zvozu Darilo se mi baje obeta pol od tebe, a ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 hm, torej, sej sem vedela, da bi blo bolje ostat doma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 dobr da sem še v postelji.... contesa ka je to take temne napovedi js sem bil pa prepričan da same lepe pišeš pa sem se trudil tako rihtat.... hmja.... raj en bom več hodil brat dnevnih napovedi..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 contes ti vedno vse zadaneš... tak je današnji dan. ja. je treba bi t previden. jah če ne bojo zadovolni z darili... pol jih pa naujo dubl. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Sem se odkupila, z red bullom.... hehe, včasih je malenkost čist dovolj, še posebej če se nimaš za kej odkupit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 hi hi hi... super! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 uf...ta druga me prav zares tolče danes....... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 I hate it when bad things come true... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 No, ampak preživel si, ne? čeprav ti ne bi bilo treba čez rumeno luč, glede na napoved! Ampak tako je to,kdor ne uboga, ga tepe nadloga! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 obstajajo hujše stvari.... kt oranžne luči... sam da mam prjatle in kitaro pa lahk preživim vse... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Ej Nino, saj se hecam,kaj si hud zdaj? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Ej Nino, saj se hecam,kaj si hud zdaj? nisem nisem... saj vem kako je ... mal sem ampak nič kar bi ti naredila... al irekla al karkol.... pač ... tak dan saj.. . . Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Karta I-Čarovnik in ciganska-Sovražnik Samozaupanje, volja in spretnost, vam bojo pomagali, da se boste izognili neprijetni osebi, ki vam želi zagreniti dneve v službi. Dali boste pobudo za nekaj novega, kjer bo lepo prišla do izraza vaša ustvarjalnost in izvirnost, ter smisel za estetiko in umetnost. Vaša prilagodljivost in znanje vas bosta pripeljala še daleč, če boste znali brzdati ciničnost in piker jezik(lahko sta vam v pogubo) Ni vse tako, kot izgleda. Lep dan in veliko poslovnih uspehov! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 ta prva mi je ful všeč Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Ne dam svojga pikrega jezička Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 No bomo vidl, dons mam ful stvari za opedenat in se jih za zment v službi Po napovedi kaže da bo vse znesl , no sej more ITAAAAAAAAAKKKKKKK Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Karta XIIII-Zmernost in ciganska-Žalost Potrudite se in imejte še malo potrpljenja za ukvarjanje z danimi okoliščinami. Bolj ko boste zmerni v razmišljanju, večje bo vaše zadovoljstvo. Neko prijateljstvo vam veliko pomeni,saj ima na vas oseba dober vpliv in se ob njej dobro počutite. Utrjevanje le tega vam bo prineslo samo srečo. Sposobnost za kompromise je včasih težka a kar zelo potrebna, saj če boste sprejemali realnost takšno kot je, bo za vas vse veliko lažje. Lep petek in vikend želim,beremo se spet v ponedeljek! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Neko prijateljstvo vam veliko pomeni,saj ima na vas oseba dober vpliv in se ob njej dobro počutite. Utrjevanje le tega vam bo prineslo samo srečo. Tole mi pa pride prav... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 uhjej js naj bi te dni pisal napoved pa to se iskreno opravičujem sem brez kart... lahko pa vam povem da bo današnji dan... Dan ki ga ne boste nikoli pozabili! Dan ko boste počeli kar si boste zahoteli. Dan ko ni bilo napovedi.... Sori Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Hm,Nino, ti je odpuščeno! Drugič pa karte v žep, ne! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Drugič pa karte v žep, ne! Pa kaksnega asa v rokav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Tistih imam pa vedno dovolj Kroko! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Danes pa takšna zgodnja napoved! Karta VIIII-Puščavnik in ciganska-Stalnost(Božje oko) Dovolj ste bistri, da veste, kdaj je čas za umik, čeprav to ne znate izvesti ravno prefinjeno. Previdnost je vaš močen adut, ki ga radi izkoriščate. Radi ste sami zase(samotar)in želite, da to znajo čutiti tudi drugi in vas pustijo pri miru,kadar mir potrebujete. Želite ohraniti prijateljstvo,vendar nič več kot to! Odločili ste se, da ne boste več zatirali svojih pravih čustev in se izpovedali osebi, ki vam veliko pomeni. Ne bojte se, kajti vajina čustva so vzajemna,na vajino prihodnost pa gleda božje oko in jo osvetljuje s pozitivo. Želim vam lep začetek tedna! (Ob nedeljah ni preveč pametno hodit pozno v kino ) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.