Pujsita 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Ohoho, spet lepa napoved Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 ...živeli bomo v iluzijah?... ...se bomo podrejali?.. ....oooo darilo , presenečenje.?.. . .zanimiva kombinacija napovedi.. Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 ....pa sem čutila,da bo dones lep dan...hehe,super Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tijanti 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Hvala Contesa....rad imam milost, prijaznost in dobroto...da jo bo le čim več za vse! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Napoved je dobra Zdej je treba to še izkoristit Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Zaradi strahu in neprepričanosti boste rahlo nedejavni,nerealno gledate na določene stvari, ker vas je strah resnice.Dobili boste darilo, ki vas bo presenetilo!sej conti se kao ne moti tko da >D bomo vidli dans tisto darilo... hjao, pa upam da ne bo ydaj kero drugo darilo... en daril;ek je ;ist dost.... hm pa zvečer se šloga everyone... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Karta- Norček in ciganska-Veselje Početi si želite rahlo nore in nespametne reči, kar vam bo tudi uspevalo, če le ne boste prekoračili meje dobrega okusa. Adrenalin je nujno potreben za življenje v skrajnostih ,saj rabite nekaj novega,kar vas vznemirja. Dan ne bo pretirano naporen,zato ga boste preživeli veseli in v pričakovanju zasluženega počitka. Lep zaključek tedna vam želim Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Ooooo Contesa,enga lubčka ,super napoved....Hm...upam,da bom počela še velik norih stvari,ki so meni hudo dobre... Sej sem čutla na vodi,da bo tko... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Super Contesa, jaz sem itak vedno za kaj ušpičenjaškega . Lep petek in vikend tudi tebi . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Super napoevd Contesa.... že počenjam norije... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Dan ne bo pretirano naporen,zato ga boste preživeli veseli in v pričakovanju zasluženega počitka. haha, to ja Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 yes! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 super napoved Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Karta XXI-Svet in ciganska-Vdovec Spoznavali boste kako pomembna je dopolnitev in združenje, saj vas čaka dokončna sprememba,ki bo zagotovila uspeh. Pomemben vpliv bo poskrbel, za izpolnitev vaših želja,nadoblast in kompetenca, pa bosta igrala pomembno vlogo. Zelo ugodna karta, ki kaže na uspeh pri vseh akcijah,dober rezultat in srečen konec. Lepo soboto vam želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Jutro contesa Torej skratka uspešen dan, naj bi bil goody Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Pozdravljena Contesa! Ni slabo, potem se pa gremo spoznavati....lepo soboto Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 hm sem mislil da morem dons jst napoved napisat no očitno sam jutr... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 hVALA Contesa! Grem temu lepemu dnevu naproti Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Pomemben vpliv bo poskrbel, za izpolnitev vaših želja,nadoblast in kompetenca, pa bosta igrala pomembno vlogo. Zelo ugodna karta, ki kaže na uspeh pri vseh akcijah,dober rezultat in srečen konec. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 The Emperor IV, The Moon XVIII Dajmo jim pokazat kdo je šef danes... na volitvah... danes treba stvari vzet v svoje roke, naredit kaj... Lep dan za ukvarjat se z najbližjimi, posebej ženskega spola, tud kar dober dan za se umirit vzet si čas zase... Hja, Ta dan je lahko zelo odločen, lahko pa nežno spolzi med vašimi dlanmi kot potoček,... oboje se bo poznalo. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Nino, kar zadel si z napovedjo Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 The Emperor IV, The Moon XVIII Dajmo jim pokazat kdo je šef danes... na volitvah... danes treba stvari vzet v svoje roke, naredit kaj... Lep dan za ukvarjat se z najbližjimi, posebej ženskega spola, tud kar dober dan za se umirit vzet si čas zase... Hja, Ta dan je lahko zelo odločen, lahko pa nežno spolzi med vašimi dlanmi kot potoček,... oboje se bo poznalo.Psssst Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Karta VIII-Pravica in ciganska-Smrt Pravičnost, razumnost in ravnotežje moči, vam bodo dajali moč, da se boste spopadli z določenimi spremembami,ki se bojo pripetile. Ker ne želite konfliktov ampak ste za harmonijo, se boste naredili rahlo nedolžne in spet dokazali, da je čast ena vaših najboljših vrlin. Radi boste sprejeli nasvet prijatelj(a)-ice,saj veste, da vam vedno dobro svetuje, nasvet pa vam bo pomagal,da boste pokazali svojo dobrodelno plat. Lep začetek tedna želim(sem malo dlje spala, zato tako pozna napoved ) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 LEPA UMIRJENA NAPOVED. PROV PAŠE K SEM MIČKENO BOLNA. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.