Skoči na vsebino

Sporočilo za danes

Marsa

Recommended Posts

x;)x Zaradi strahu in neprepričanosti boste rahlo nedejavni,nerealno gledate na določene stvari, ker vas je strah resnice.Dobili boste darilo, ki vas bo presenetilo!

sej conti se kao ne moti tko da >D bomo vidli dans tisto darilo... hjao, pa upam da ne bo ydaj kero drugo darilo... en daril;ek je ;ist dost....

hm pa zvečer se šloga ;) everyone...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Karta- Norček in ciganska-Veselje

x;)x Početi si želite rahlo nore in nespametne reči, kar vam bo tudi uspevalo, če le ne boste prekoračili meje dobrega okusa.

x;)x Adrenalin je nujno potreben za življenje v skrajnostih ,saj rabite nekaj novega,kar vas vznemirja.

x;)x Dan ne bo pretirano naporen,zato ga boste preživeli veseli in v pričakovanju zasluženega počitka.

Lep zaključek tedna vam želim xsrcx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Ooooo Contesa,enga lubčka x:Xx ,super napoved....

Hm...upam,da bom počela še velik norih stvari,ki so meni hudo dobre... x:Dx x:o)x x:Dx x:Dx

Sej sem čutla na vodi,da bo tko... :palec: x:Ix x:Dx

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Karta XXI-Svet in ciganska-Vdovec

x;)x Spoznavali boste kako pomembna je dopolnitev in združenje, saj vas čaka dokončna sprememba,ki bo zagotovila uspeh.

x;)x Pomemben vpliv bo poskrbel, za izpolnitev vaših želja,nadoblast in kompetenca, pa bosta igrala pomembno vlogo.

x;)x Zelo ugodna karta, ki kaže na uspeh pri vseh akcijah,dober rezultat in srečen konec.

Lepo soboto vam želim! x:Xx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Pomemben vpliv bo poskrbel, za izpolnitev vaših želja,nadoblast in kompetenca, pa bosta igrala pomembno vlogo.

Zelo ugodna karta, ki kaže na uspeh pri vseh akcijah,dober rezultat in srečen konec.

x^x :palec:
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

The Emperor IV, The Moon XVIII

x:px Dajmo jim pokazat kdo je šef danes... na volitvah... danes treba stvari vzet v svoje roke, naredit kaj...

x;)x Lep dan za ukvarjat se z najbližjimi, posebej ženskega spola, tud kar dober dan za se umirit vzet si čas zase...

x:Dx Hja, Ta dan je lahko zelo odločen, lahko pa nežno spolzi med vašimi dlanmi kot potoček,... oboje se bo poznalo.

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest sstane
The Emperor IV, The Moon XVIII

x:px Dajmo jim pokazat kdo je šef danes... na volitvah... danes treba stvari vzet v svoje roke, naredit kaj...

x;)x Lep dan za ukvarjat se z najbližjimi, posebej ženskega spola, tud kar dober dan za se umirit vzet si čas zase...

x:Dx Hja, Ta dan je lahko zelo odločen, lahko pa nežno spolzi med vašimi dlanmi kot potoček,... oboje se bo poznalo.

Psssst

Karta VIII-Pravica in ciganska-Smrt

x;)x Pravičnost, razumnost in ravnotežje moči, vam bodo dajali moč, da se boste spopadli z določenimi spremembami,ki se bojo pripetile.

x;)x Ker ne želite konfliktov ampak ste za harmonijo, se boste naredili rahlo nedolžne in spet dokazali, da je čast ena vaših najboljših vrlin.

x;)x Radi boste sprejeli nasvet prijatelj(a)-ice,saj veste, da vam vedno dobro svetuje, nasvet pa vam bo pomagal,da boste pokazali svojo dobrodelno plat.

Lep začetek tedna želim(sem malo dlje spala, zato tako pozna napoved x;)x ) x:)x

HONORE DE BALZAC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...