Pujsita 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Ojla, Contesa, ampak se je pa splačalo počakat na takšnole fajn napoved . Taka malo bolj umirjena deluje, brez konfliktov v sebi ali pa v okolici, super Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Karta VII-Voz in ciganska-Bolezen Vojna, maščevanje, problematična razmerja,današnji dan bo potekal v takšnem vzdušju,ker se boste temu upirali, ne boste poraženec. Pripravljeni ste na udarec v prazno in poraz, samo da bi dosegli zastavljen cilj,saj ni nobena stvar preveč grenka, če jo krona zmagoslavje. Pobegnili boste od osebe,ki vam rahlo načenja živce,saj veste, da zmedenost ni vzrok za njene prenagljene odločitve. Možna je službena pot. Naj vam dan mine kot zmagovalcu,pazite na cesti! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 tazadnja mi je ful všeč... končno x!x Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Karta XIII-Smrt in ciganska-Sodnik Nenadna sprememba in nepričakovan preobrat vam bodo spremenili življenje,tako kot ste si želeli. Ne bo lahko, vendar boste pripravljeni marsikaj potrpeti. Presenetljivi dogodki si bojo sledili en za drugim, tako, da jih boste komaj dohajali,izgubili boste nekaj iz preteklosti. Dogajanje bo na vas vplivalo na globoki ravni. Določene stvari se bodo dorekle in bojo dokončne. Znali boste izkoristiti srečo v nesreči! Uspešno sredo vam želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 jp...se mi zdi, da se že dogaja...pa naj se... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 pa začnimo delat v tej smeri Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 hm...me je strah te izgube iz preteklosti amapk konec dober vse dobro , bomo vidli lep dan Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Čisto cool zadevica, se mi zdi, da vem, na kaj je letelo tole v zvezi s preteklostjo, en list v knjigi prijateljstev spet obrnjen, ampak me ne moti, očitno smo si pomenjali, kar je bilo za pomenjat . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 res dan Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Ole! Je ze skoraj konec te hiperaktivne srede, a me se caka nekaj hiperaktivih stvari. Ole! Ole! xrosex xrosex Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Jutri moram pa paziti kakšne karte bom izvlekla, danes se je skoraj slabo končalo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Se mi zdi, ja, da bomo morali imeti sreco jutri, da potegnes kaj dobrega... :o|o: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Karta IIII-Vladar in ciganska-Nesreča Danes boste prišli na svoj račun moški,saj se vam bojo uresničile in izpolnile vse stvari, katerih se boste lotili. Vaša vztrajnost,avtoriteta in neupogljiv značaj se vam bojo obrestovali,lahko se boste izkazali tudi v sposobnosti vodenja. Obvladovali boste okolico,dobili pozitiven namig od nadrejene osebe,neposreden pritisk, pa bo na vas vplival samo pozitivno in vam še povečal vašo storilnost. Uspešen četrtek želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 oh potem bo pa danes res nepozaben dan... sem povabljena na kranjski oktoberfejst.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 AJA, KDAJ BO,..kak in kje točn? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Super dan se nam obeta in začel se je že dobro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Se pravi bom danes bolj v senci, tudi prav . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 ne vem čist točno vem da je danes zvečer v kranju in da imam obljubljen da bom do desetih doma ker zjutri delam. kej bl točno pa ne vem. lohk pa prašam. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 :o|o: :xx!: :xx!: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Karta XI-Moč in ciganska-Sodnik Pogum,moč in odločnost vam bojo šli danes močno na roko, saj jih boste potrebovali, zraven pa tudi svoje pogajalske sposobnosti. Vašo trdno prepričanje in odločenost pripeljati zadevo do pozitivnega zaključka, premaga vsak najmanjši odpor,za kar je zaslužena vaša zanesljivost in vnema. Vaše tvegano prizadevanje v duševnih močeh, bo obrodilo sadove, saj se vam bo uspelo osvoboditi spon iz preteklosti, ki so vas omejevale. Prijeten zaključek tedna! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Tudi tebi želim lep vikend, upam da bo tudi moj lep! Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 He he he, vztrajnost bo poplačana Lep konec tedna tudi tebi Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Vse se je zgodl po planu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Nč ni blo včeri od tistga res :xx!: heh :xx!: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.