sanjalka 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Taprava napoved za petek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Osvobodili se boste nekega bremena in lažje zadihali. Vaša umetniška nadarjenost bo prišla do izraza. Pokončnost, predanost in zaupanje vam bodo pomagali pri priznanju majhnih uslug. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 lepo Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Karta XX-Sodba in ciganska-Poroka Vaša odločnost vas bo pripeljala do prave odločitve, kar bo tudi ključnega pomena za vaš nadaljni razvoj in napredek. Kesali se boste zaradi neke svoje geste, vendar boste poskusili dokazati upravičenost,saj je predanost in sprava pri vas samo za redke posameznike. Pred vami je dobra priložnost, čaka vas tudi nekaj novega,kar ste že dolgo želeli,zdaj pa boste to tudi dobili. Naj slabo vreme ne spodkoplje vaše dobre volje! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Vaša odločnost vas bo pripeljala do prave odločitve, kar bo tudi ključnega pomena za vaš nadaljni razvoj in napredek to je se zdej zgodil, Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 to je se zdej zgodil, Hehehehehehehe Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Karta I-Čarovnik in ciganska-Izguba Samozaupanje, volja in spretnost,vam bojo pomagali pri premagovanju ovir, ki vam stojijo na poti. Premagali jih boste. Izvirna,ustvarjalna pobuda, vam bo dala zagon,da se boste prilagodili določeni situaciji in iz nje potegnili najboljše za vas. Prilagajanje in smisel za umetnost boste lahko dobro uporabili v praksi,pazite pa se nepravilnega zaznavanja in trikov osebe, ki vam želi škoditi! Veliko ustvarjalne energije vam želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Ja pr tem prvem snegu tle pr nas bo spretnost in ustvarjalnost res prav prišla Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Samozaupanje, volja in spretnost,vam bojo pomagali pri premagovanju ovir, ki vam stojijo na poti. Premagali jih boste. Samozaupanje... ja danes se že cel dan sprašujem od kod ga jemljem. Tud karta izguba drži... ajoj, hehe. Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Karta XVIIII-Sonce in ciganska-Upanje Uspeh in sreča vas spremljata že nekaj časa, danes pa bo prisotno tudi zmagoslavje, saj se vam bo izpolnila želja. Toplota, zadovoljstvo in naklonjenost bojo botrovali vašim čustvom in najraje bi objeli vse okoli sebe,tudi tiste,za katere veste, da se ne veselijo z vami. Osvobodili se boste spon, ki so vas že kar pošteno vezale in z zaupanjem pokončno zakorakali novim uspehom naproti. Vaši napori bodo poplačani. Naj vam sonček posveti v današnji dan! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Super napoved in že deluje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 yesssssss...to mi deli ....glih mal prej ugotavljala, kako mal je treba, da člouk mal pride h pameti...en sam stavek...imej se rad...navdušena ...in napoved je skrajno v slogu s tem... thx contesa Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 super napoved, contesa Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Hvala za to napoved contesa, čudovit dan je!! Tisto, da se osvobodimo lastnih spon, super,se počutim, da bi kar poletela Ajde, zdaj pa res šibam... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 no dajmo, premakni se Selene, tale napoved tud zate drži... ne pa da sam glodaš.... grrrrrrrrrrrrrrrrContesa, hvala ker nas razvajaš vsako jutro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Fajn napoved Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 hvala conteas, spet si mi polepšala dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Karta XVIIII-Sonce in ciganska-Upanjekolk si rekla 10 do 14 dni a? hehe, no še je lepa.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 mhm... danes je krasen dan...pa še vreme je fajn za okrog hodt... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 anede... res sonček, ni kaj... hehe mmm no danes ne bo lep dan najlepša stvar v tem dnevu.... bolj tisto upanje... (poglejte kdo je odpru temo upanje, pa vam bo vse jasno...) ej contesa a te lohk prosim za eno stvar mi našlogat, kdaj se mi bo internet popravil... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 nevermind mi že dela Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja Anda Jagodič 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 1. Jehova je Izvor življenja. Vsa živa bitja svoje življenje dolgujejo Bogu. (Psalm 36:9) Njemu je življenje sveto. Celo življenje še nerojenega otroka v materi je Jehovu dragoceno. Umoriti takšnega razvijajočega se otroka je v Božjih očeh napačno. (2. Mojzesova 21:22, 23; Psalm 127:3)Da bi ugajali Bogu, se moramo ogibati krvnih transfuzij, nečistih navad in nepotrebnih tveganj 2. Pravi kristjani skrbijo za varnost. Prepričajo se, ali so njihovi avtomobili in domovi varni. (5. Mojzesova 22:8) Božji služabniki svojega življenja ne tvegajo po nepotrebnem samo zaradi zabave ali vznemirjenja. Zato ne sodelujejo v nasilnih športih, v katerih se namerno poškoduje druge ljudi. Ogibajo se zabave, ki spodbuja nasilje. (Psalm 11:5; Janez 13:35) 3. Živalsko življenje je Stvarniku ravno tako sveto. Kristjan lahko ubija živali, da si priskrbi hrano in obleko ali da se zaščiti pred boleznijo in nevarnostjo. (1. Mojzesova 3:21; 9:3; 2. Mojzesova 21:28) Napačno pa je živali mučiti ali jih ubijati samo zaradi športa ali za zabavo. (Pregovori 12:10) 4. Kajenje, žvečenje betelovega oreščka in jemanje drog za užitek ni za kristjane. Te praktike so napačne, ker 1) nas usužnjujejo, 2) škodujejo našemu telesu in 3) so nečiste. (Rimljanom 6:19; 12:1; 2. Korinčanom 7:1) Tem navadam se bo morda zelo težko odpovedati. Toda to moramo narediti, da bi ugajali Jehovu. 5. V Božjih očeh je sveta tudi kri. Bog pravi, da je v krvi duša ali življenje. Zato je napačno uživati kri. Napačno pa je tudi jesti živalsko meso, ki ni bilo primerno izkrvavljeno. Če je žival zadavljena ali pogine v zanki, je ne smemo jesti. Če je prebodena ali ustreljena, jo moramo hitro izkrvaviti, da bi se jo lahko jedlo. (1. Mojzesova 9:3, 4; 3. Mojzesova 17:13, 14; Dejanja 15:28, 29) 6. Ali je napačno sprejeti krvno transfuzijo? Zapomnite si, da Jehova zahteva, da se zdržujemo krvi. To pomeni, da sploh v nobeni obliki ne smemo v svoje telo sprejeti krvi drugega človeka ali celo naše lastne, ki je bila shranjena. (Dejanja 21:25) Zato pravi kristjani ne bodo sprejeli krvne transfuzije. Sprejeli pa bodo drugačno zdravljenje, na primer s transfuzijo nekrvnih produktov. Želijo živeti, toda ne bodo si skušali rešiti življenja s tem, da prekršijo Božje zakone. (Matevž 16:25) Citiraj »Vi ste moje priče,«+ govori Jehova, »moj služabnik, ki sem ga izbral,+ da bi me spoznali+ in verovali vame+ ter razumeli, da sem jaz vedno enak.+ Pred menoj ni bil ustvarjen noben Bog+ in tudi za menoj ne bo nobenega.+ Jaz, jaz sem Jehova,+ razen mene ni rešitelja.« (Iz 43,10-11) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.