nataly 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Čaki - nisi ti to v pravo temo pisala Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 hehe saj sporočilo je že... sam hehe ko to vidi contesa... ne moreš se kar na vsako parkirišče zaparkirat tud če zgleda kt parkirišče, pol ti kdo avto raztolče... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja Anda Jagodič 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Opravičujem se za zgornji prispevek, ki ni objavljen v ustrezni rubriki. Ne vem, kako sem lahko tako pomešala vse skupaj. To so pa žal leta, pri 74 letih pač ne gre vse tako kot je šlo pred 50 leti.Lepo bodite vsi skupaj. LP Citiraj »Vi ste moje priče,«+ govori Jehova, »moj služabnik, ki sem ga izbral,+ da bi me spoznali+ in verovali vame+ ter razumeli, da sem jaz vedno enak.+ Pred menoj ni bil ustvarjen noben Bog+ in tudi za menoj ne bo nobenega.+ Jaz, jaz sem Jehova,+ razen mene ni rešitelja.« (Iz 43,10-11) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Draga moja Andreja Anda! Pri svojem sporočilu imaš v zgornjem kotu tipko izbriši, pritisni jo in računalnik te bo vprašal, če želiš zbrisati objavo. In ti pritisni "Da" in objava se bo zbrisala. Enako lahko narediš z objavo, ki je nad mojo! Tole res ne sodi v tole temo! Hvala lepa! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Če je pa tako pa roka, ker si nekako ne morem predstavljati svoje tašče, da bi pri 74 veselo po LNF surfala. Niti moje mame...tako, da vsaka ti čast. Pa še kregaš se z nami Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Karta VI-Ljubimca in ciganska-Hiša Za vami je kar nekaj opravljenih preizkusov in tega ste zelo veseli,saj vas čaka še veliko dela, vendar potrebujete tudi malo sprostitve. Ljubezen,lepota in popolnost vas neizmerno privlačijo,vendar morajo biti v neposrednem stiku z zanesljivostjo in zaupanjem. Privoščite si romanco, strast in zapeljevanje in bodite za trenutek ravnodušni do možnih posledic, zaslužite si svobodo čustev,saj so vam vračana. Uživajte v torku! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Hjoj, danes pa objektivno vem da nima časa zame, čez cel dan ma faks raztegnjen spet si bom prste lomil po smsjih Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 hm? a da bi? jah zakaj pa ne! lepa napoved. komi čakam da jo uresničim. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Dobr zgleda, dobr Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Trudi pazi se Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Ljubezen,lepota in popolnost vas neizmerno privlačijo,vendar morajo biti v neposrednem stiku z zanesljivostjo in zaupanjem. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Karta IIII-Vladar in ciganska-Pismo Dobili boste pozitiven odgovor in ugotovili, da je vaša vztrajnost in neupogljiv značaj, pripeljal do uresničitve in zadovoljive izpolnitve. Bogastvo,stanovitnost in avtoriteta, si lahko želite še več? Dokazali boste spet svojo sposobnost vodenja in nevoščljivcem pokazali zobe. Danes imate vse niti v svojih rokah, od vas pa je odvisno kako dobro boste obvladovali situacijo in iz nje potegnili kar največ. Lepo sredo želim,pa sorry ker sem malo pozna! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Contesa, pomembno je, da sploh si. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 ....hmmm, napoved...... :o|o: Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Fajn napoved Zgleda, da se bo res treba zelo potrudit danes Bom dala vse od sebe, samo, da mi neka stvar uspe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Ja, ja to pa sede taka napoved Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 ITAQ Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 ............... Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 hm kje je tista bad napoved... hm ni ni .... nč ... očitn ni tolk bad dan... sam nekam manjka energije... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Karta VI-Ljubimca in ciganska-Vdova Danes se bo pokazalo ali je oseba vredna vaše ljubezni in zaupanja in je vaše vlaganje sprejemljivo ali samo izguba vašega časa in čustev. Ne privlači vas samo zunanjost, temveč tudi kakšen je človek kot oseba. Včasih se bojite, da ste se prevarali, spet drugič, pa se vam zdi kot nebeška mana. Zaupajte, kar vam govori intuicija, saj vas do zdaj še nikoli ni pustila na cedilu. Zakaj bi vas sedaj? Popolnost in harmonija, sta tisto kar si želite! Lep četrtek želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 :o|o: Contesa, a ti meni misli bereš?Hvala za napoved vsako jutro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 Hvala Contesa, da se za nas vsako jutro potrudiš , pa še lepa je običajno . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.