Skoči na vsebino

Sporočilo za danes

Marsa

Recommended Posts

Olala...tole mi je pa všeč....k ravno to mi dogaja....

"Danes se bo pokazalo ali je oseba vredna vaše ljubezni in zaupanja in je vaše vlaganje sprejemljivo ali samo izguba vašega časa in čustev."

Bomo videli x:Ix

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.
Deli na socialnih omrežjih

Danes se bo pokazalo ali je oseba vredna vaše ljubezni in zaupanja in je vaše vlaganje sprejemljivo ali samo izguba vašega časa in čustev.

.Zaupajte, kar vam govori intuicija, saj vas do zdaj še nikoli ni pustila na cedilu. Zakaj bi vas sedaj? Popolnost in harmonija, sta tisto kar si želite

nj te zdravo citiram, Contess:
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

x;)x Danes se bo pokazalo ali je oseba vredna vaše ljubezni in zaupanja in je vaše vlaganje sprejemljivo ali samo izguba vašega časa in čustev.

:D hm če tak razmislim, ni se pokazalo... kar se pa intuicije tiče, me glede tele bejbike vleče za nos že kak let pa mal, tak da saj heh no nevem lih čudn čudn tole ... :o|o: da vidimo današnjo napoved

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Karta XVI-Stolp in ciganska-Poroka

x;)x Dokončale so bodo neke zadeve, ki niso bile popolnoma jasne,saj ste bili v stiski in globoko razočarani. Naleteli boste na nasprotovanje, ki pa ne bo imelo velikega učinka.

x;)x Propad vaših starih prepročanj vas bo pripeljal do notranje ločitve vaših starih zvez.Dokončanje bo pustilo tudi razvaline, katerih pa vam ne bo žal.

x;)x Nesreča, stiska in razočaranje, pa vas bodo pripeljali tudi do nepričakovanega dogodka, ki vam bo polepšal dan.

Lep zaključek tedna vam želim! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

zaenkrat se napoved uresnicuje xrolleyesx ceprav mi je propada nekaterih stvari posteno zal :C:
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Tko....k sm prvič prebrala mi ni blo všeč...ampak ko se zamisliš....ja...razumem... x^x :palec:
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

x8Dx

.Dokončale so bodo neke zadeve,ki niso bile popolnoma jasne,saj ste bili v stiski in globoko razočarani. Naleteli boste na nasprotovanje, ki pa ne bo imelo velikega učinka.

x8Dx .Propad vaših starih prepročanj vas bo pripeljal do notranje ločitve vaših starih zvez.Dokončanje bo pustilo tudi razvaline, katerih pa vam ne bo žal.

x;)x
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Karta XIIII-Zmernost in ciganska-Darilo

x;)x Potrpljenje in ukvarjanje z danimi okoliščinami vam bo prineslo zaslužen dar, za kar boste olajšani in zadovoljni.

x;)x Razmišljali boste o določenem prijateljstvu in kako dober vpliv ima na vas. Veste, da se ga splača utrjevati in negovati.

x;)x Všeč vam je, ker zna sprejemati realnost in ima sposobnost za kompromise, ker to v današnjem času mnogim primanjkuje.

Naredite si lepo soboto! :palec:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

x;)x Razmišljali boste o določenem prijateljstvu in kako dober vpliv ima na vas. Veste, da se ga splača utrjevati in negovati.

Naredite si lepo soboto! :palec:

jaz pa ravno razmišljam da se umaknem, da nima smisla nadaljevati tole...

Tudi tebi želim Contesa lepo soboto

Karta XVII-Zvezda in ciganska-Žalost

x;)x Usoda bo hotela, da boste zadovoljili svoje rožnate perspektive, torej vaše upanje in trud nista bila zaman.

x;)x Pred vami so novi izzivi in nove akcije,odkrivanje novih obal in nihovih razsežnosti.Pomagalo vam bo veliko izkušenj, ki ste jih pridobili v preteklosti.

x;)x Dober znak je tudi to, da se ne ustrašite nobene ovire,saj zaenkrat ni bila še nobena previsoka,da je ne bi mogli preplezati.

Lepo sončno nedeljo vam želim z obilo počitka! xsrcx

HONORE DE BALZAC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...