contesa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Karta XIIII-Zmernost in ciganska-Poroka Vaše potrpljenje in ukvarjanje z danimi okoliščinami bo končno obrodilo sadove in bo poplačano. Bodite malo bolj zmerni v službi,saj niste sami. Razmišljanje o določenem projektu vas navdaja z zadovoljstvom, saj veste,da je pozitiven razplet v vaših rokah. Prijatelj(ica) vam pomaga z dobrimi nasveti, na vas ima dober vpliv, zato se splača narediti tudi kakšen kompromis, saj s tem utrdite vajin odnos. Lep in uspešen začetek tedna vam želim, z veliko sončka! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tijanti 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Hvala Contesa...vedno se ti čudim od kje neki dobivaš vse te jasne uvide...še zlasti za to ker delujejo. Magic. Hvala in tudi tebi lep začetek tedna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Krasna napoved Contesa Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 usklajena z mojim mirnim počutjem.super. zelo zadovoljna nad današnjo napovedjo. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Jeah, uspelo bo.. hehe res nice... no zmernost pa taka... čez 20 minut morem bit na faksu js se pa tle še pretegujem.... hm jaoh jaoh............................ nič zmerno bo treba si it zajtrk narest, pol pa gremo na cigansko poroko,.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Prijatelj(ica) vam pomaga z dobrimi nasveti, na vas ima dober vpliv, zato se splača narediti tudi kakšen kompromis, saj s tem utrdite vajin odnos.Napoved se uresničuje in prijateljski odnos se samo še krepi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Karta XX-Sodba in ciganska-Darilo Dovolj ste odločni, da boste sprejeli neko odločitev in stem dosegli rezultat in osebnostni razvoj. Nečesa se kesate, vendar le v tisti meri, ki koristi vam.Sprava je možna le v primeru pozitivne pridobitve. Dobili boste neko novo priložnost in dokazali upravičenost svojega ravnanja.Dobili boste nekaj, kar vas bo presenetilo. Lep torek želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 ja!sam da dobim presnečenje!!! juhuhu! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 upam, da bo lepo tole presnečenje Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 aber naturlich!!! enga mejhnga že zdej Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 hm contesa... sodba je že padla, zdaj pa darilo... le kaj bi to blo mrbit zna kuhat, boljš kt jst... to bi blo pravo darilo, no anyway mam tud js nekaj darilc... zmer pr sebi.... drugič pa iz tarot, poberi rajš kake lovers pa to ... bom bolj srečen sodba mi ponavad nč dobrega ne prnese... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 upam, da bo lepo tole presnečenje ja jest tudi Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Karta XI-Moč in ciganska-Jeza Pogum, moč,trdna odločnost in prepričanje vas bodo pripeljali do tega, da boste želeli voditi igro do konca, ne glede na izzid. Ne razburite se preveč, saj boste naleteli na pričakovan odpor, ki pa ga lahko z malo volje in potrpljenja premostite. Vaša vnema in telesna moč vam pomagata prevesiti tehtnico, tudi kar se tiče duševnih moči,vaše tvegano prizadevanje pa bo doseglo osvoboditev. Uživajte v razgibani sredi! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Hvala Contesa, tudi ti uživaj , vidim da bo pestro sicer, ampak bo ratalo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Ojla! No ..........kakšna bo napoved zame za danes? LP, Misa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Res ja, razgibana. Moja postaja evforična. Sonce me spet meče... Krasna napoved. Hvala contesa, ko se vsak dan potrudiš za nas! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 hvala, Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Men pa contesa nč ne odgovori:(Smola aaa! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Misa, delam splošno napoved za vsak dan, ne za vsakega posebej! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Misa, delam splošno napoved za vsak dan, ne za vsakega posebej! Ojoj pa nisem vedla.....mal se še ne znajdem najbolje tu na vašem forumu no....saj bo bolje ane?)Oprosti, če sem te morda po nedolžnem obdolžila in "pojamrala"! Želim ti veliko SONČKA! LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Sploh ni problema, dobrodošla med nami! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Karta XVIIII-Sonce in ciganska-Obisk Veseli boste in toplo vam bo pri srcu,saj boste dosegli zmagoslavje, srečo in uspeh, ki ste si jih tako želeli. Zadovoljni in naklonjeni boste do svoje okolice, vzeli si boste čas in nekoga obiskali.Pokončnost, predanost in zaupanje bodo vaše današnje vodilo. Priznane vam bodo majhne usluge, dobro boste izkoristili svoj čut za umetnost, osvobodili se boste nekih spon. Naj vam današnja napoved obsije dan, če že ni sončka! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 ...in sonce tudi tebi Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Pogum, moč,trdna odločnost in prepričanje vas bodo pripeljali do tega, da boste želeli voditi igro do konca, ne glede na izzid.ti ne vem js sem bil pa na tem da obupam nad zadevšno,... hm hm, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.