Skoči na vsebino

Sporočilo za danes

Marsa

Recommended Posts

Karta XIIII-Zmernost in ciganska-Poroka

x;)x Vaše potrpljenje in ukvarjanje z danimi okoliščinami bo končno obrodilo sadove in bo poplačano. Bodite malo bolj zmerni v službi,saj niste sami.

x;)x Razmišljanje o določenem projektu vas navdaja z zadovoljstvom, saj veste,da je pozitiven razplet v vaših rokah.

x;)x Prijatelj(ica) vam pomaga z dobrimi nasveti, na vas ima dober vpliv, zato se splača narediti tudi kakšen kompromis, saj s tem utrdite vajin odnos.

Lep in uspešen začetek tedna vam želim, z veliko sončka! x8Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

Jeah, uspelo bo.. :) hehe res nice... no zmernost pa taka... čez 20 minut morem bit na faksu js se pa tle še pretegujem.... hm jaoh jaoh............................ nič zmerno bo treba si it zajtrk narest, pol pa gremo na cigansko poroko,....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Karta XX-Sodba in ciganska-Darilo

x;)x Dovolj ste odločni, da boste sprejeli neko odločitev in stem dosegli rezultat in osebnostni razvoj.

x;)x Nečesa se kesate, vendar le v tisti meri, ki koristi vam.Sprava je možna le v primeru pozitivne pridobitve.

x;)x Dobili boste neko novo priložnost in dokazali upravičenost svojega ravnanja.

Dobili boste nekaj, kar vas bo presenetilo.

Lep torek želim! xsrcx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

upam, da bo lepo tole presnečenje x;)x
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

hm contesa... sodba je že padla, zdaj pa darilo... le kaj bi to blo mrbit zna kuhat, boljš kt jst... to bi blo pravo darilo, no anyway :) mam tud js nekaj darilc... zmer pr sebi.... x:px drugič pa iz tarot, poberi rajš kake lovers pa to ... bom bolj srečen sodba mi ponavad nč dobrega ne prnese...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Karta XI-Moč in ciganska-Jeza

x;)x Pogum, moč,trdna odločnost in prepričanje vas bodo pripeljali do tega, da boste želeli voditi igro do konca, ne glede na izzid.

x;)x Ne razburite se preveč, saj boste naleteli na pričakovan odpor, ki pa ga lahko z malo volje in potrpljenja premostite.

x;)x Vaša vnema in telesna moč vam pomagata prevesiti tehtnico, tudi kar se tiče duševnih moči,vaše tvegano prizadevanje pa bo doseglo osvoboditev.

Uživajte v razgibani sredi! :palec:

HONORE DE BALZAC

Misa, delam splošno napoved za vsak dan, ne za vsakega posebej! x:)x

HONORE DE BALZAC

Misa, delam splošno napoved za vsak dan, ne za vsakega posebej! x:)x

Ojoj pa nisem vedla.....mal se še ne znajdem najbolje tu na vašem forumu no....saj bo bolje ane?:))

Oprosti, če sem te morda po nedolžnem obdolžila in "pojamrala"!

Želim ti veliko SONČKA!

LP

Sploh ni problema, dobrodošla med nami! :palec: x:)x

HONORE DE BALZAC

Karta XVIIII-Sonce in ciganska-Obisk

x;)x Veseli boste in toplo vam bo pri srcu,saj boste dosegli zmagoslavje, srečo in uspeh, ki ste si jih tako želeli.

x;)x Zadovoljni in naklonjeni boste do svoje okolice, vzeli si boste čas in nekoga obiskali.

Pokončnost, predanost in zaupanje bodo vaše današnje vodilo.

x;)x Priznane vam bodo majhne usluge, dobro boste izkoristili svoj čut za umetnost, osvobodili se boste nekih spon.

Naj vam današnja napoved obsije dan, če že ni sončka! x:Xx

HONORE DE BALZAC

x;)x Pogum, moč,trdna odločnost in prepričanje vas bodo pripeljali do tega, da boste želeli voditi igro do konca, ne glede na izzid.

ti ne vem js sem bil pa na tem da obupam nad zadevšno,... hm hm,

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...