tinka 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 zelo v redu.... sicer imam neko cudno asociacijo s Oshom..ne znam razlozit, en moj dober prijatelj se je enkrat odpulil in se vrgel v neko sekto, tukaj v amsterdamu...je bila taka zelo hard scena, zato sem malo zadrzana do Osha, oz. me nekako vedno stisne v trebuhu, ko ga vidim/slisim/berem...saj vem, da v bistvu se gre za njegovo odlocitev, ampak...se moram prav malo skoncentrirat, da ne postanemskepticna do njega...pa nic zamerit , mateja, tebe je fino brat. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AirSim 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Sporočilo za 17.2.: 'Karkoli vam je do zdaj jemalo čas in moči, se končuje. Ko dokončujete, s tem naredite prostor, da se bo začelo novo. Uporabite premor za praznovanje obojega - konca starega in prehoda novega.' (Osho) To je res prava misel za danes. V začetku leta sem začela rečevati svoje probleme z očetom in mislim, da mi počasi uspeva sprejemati ga in ne bosojati. Končalo se je prvo izpitno obdobje na faxu, ki je bilo solidno, toda zdi se mi kot da začenjam znova z več pozitivne energije.Poleg tega imam danes rojstni dan, in mi je prvič v življenju uspelo da so se vsi prijatelji odzvali povabilu na večerjo za katero sem tudi prepričana do bo dobro uspela ---------------------------------------------------- It's this little things, they can pull you under. Citiraj Vsak zakaj ima svoj zato. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 VSEEEEEEEE NAJBOLJŠE Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Dobro uspelo zabavo ti želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Mateja iz tvojih ust v božja ušesa, ker tole pri meni ne pelje nikamor več... (mim teme, a veš katera pesem se vrti, potem pa tole tvoje sporočilo)kaj praviš pa ti Contesa?ok, če naredim res, kdo bo bolj prizadet, jaz al druga stran... hm, pa kako to speljat, kako povedat, joj, kolk dela imaš še Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 AirSim, veliko uspeha in pozdravljena tukaj in vse najboljse!! en lep zur ti zelim! contesa, kako je bilo s to sluzbeno zadevo...s tem teknmovanjem? a je ze konec? a sta zmagali? me zanima...pa malo pogresam tvoja sporocila...sicer najbrz nimas casa ali volje...ampak toliko,da ves! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Vsem skupaj se opravičujem, ker sem izostala s svojimi napovedmi. Jutri bom spet z vami! Tinka, ni še konec tekmovanja, izidi znani v soboto na gala plesu! Sporočim! Držite pesti za naju! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Poleg tega imam danes rojstni danAirSim, pozdravljena med nami in vse najboljše Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Tinka, ni še konec tekmovanja, izidi znani v soboto na gala plesu! Sporočim! Držite pesti za naju! (ce bos zmagala pa se povej, kakno tekmovanje je bilo....) srecno! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Danes sem izvlekla karto XX-sodba in cigansko karto ljubezen. Kaj hočemo lepšega! Odpirajo se nove poti v poslu in ljubezni. Pokazali se bodo rezultati vašega trdega dela.Vaša odločnost bo veliko doprinesla k razvoju, seveda pa bo potrebna tudi velika predanost. Za vse ki si želite sprememb se bo pokazala nova priložnost. Obrnili boste nov list v svojem poglavju življenja in začeli znova. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 contesa Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 pa še enga ........da ne bo vegalo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Danes sta se mi odprli karti XI.-moč in ciganska karta-nepričakovana sreča. Danes se vam lahko dogajajo presenetljive reči, seveda v pozitivnem smislu.Potrebovali boste pogum in trdnost za svoja dejanja in ju tudi v veliki meri imeli. Vaše trdno prepričanje, zanesljivost in vnema bodo premagali še tako trden odpor. Na duševnem področju imate danes veliko večjo moč kot vaši rivali, tvegano prizadevanje njih, pa bo le vaša osvoboditev! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 se pocutim kot mentalni tank Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2004 Bravo za temo, kakor se je razvila!! ..ne stignem sledit..., ampak opazam, da dbest!!.. :>) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Danes sem potegnila karto XVI-stolp in cigansko- nekaj denarja Želeli si boste spremembe, čeprav boste naleteli na veliko nasprotovanje svojih bližnjih ali sodelavcev.Nekdo vas bo globoko razočaral, zato boste v stiski, kako za vas čimanj neprijetno zaključiti sceno. Nepričakovano boste nekaj zaslužili, od vas pa je odvisno kako boste prihodek obrnili. Kajti kakor hitro pridobljeno, je lahko tudi hitro izgubljeno. Prekinili boste stike, ki ste jih že dolgo hoteli, minuli dogodki bodo za vas kmalu utonili v pozabo.Spremenili boste svoja dosedanja prepričanja. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 zal je bilo tudi to danes res....zanimivo! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venxa 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Žal je blo res Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 Danes sem potegnila karto X-kolo sreče in cigansko- jeza Pazite, da ne boste prišli s kom v konflikt zaradi popolnoma banalne zadeve, ki pa vam lahko kasneje povzroči težave. Zato je bolje prešteti do deset in potlačiti jezo, saj bo rezultat boljši. Drugače pa so danes pred vami lepe stvari, ki ste jih načrtovali že veliko prej, sreča in blaženost. Pred vami je neka sprememba, ali dobra ali slaba, pa je odvisno od vašega ravnanja.Rešeno bo neko vprašanje,ki vas je že dolgo razjedalo, tako, da boste zadovoljni in vi in druga stran. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 sounds good! tole zadnje... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 Danes sem potegnila karto XII-obešenec in cigansko karto- upanje! Pripravljeni boste na določeno vdajo in popuščanje,saj boste vedeli, da vas bo odpovedovanje v tej smeri pripeljalo h končnemu rezultatu. Pred vami je prelomna situacija, ki vas dela rahlo neodločene, vendar vas pokonci drži upanje,da se začenja nekaj novega. Pred seboj imate nove cilje, ki jih boste dosegli za vsako ceno, odločitev zanje pa bo v veliki meri odvisna od vaše okolice. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nymphea 23. februar 2004 Prijavi Deli 23. februar 2004 ja ta današnji dan je pa res samo za prespat, ko sem pa še Contesino napoved prebrala sem se odločila da še uresničim današnje cilje pol PA..........spat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 Danes sem potegnila karto -norček in cigansko -nesreča Danes morate paziti, da se ne opečete, saj lahko nekatera vaša dejanja izzovejo čudne reakcije. Ima vas, da bi prekoračili ustaljene norme in naredili nekaj nespametnega in norega. Nediscipliniranost bo vaše današnje vodilo in pri vseh stvareh boste pretirali do skrajnosti.Preizkušali boste kaj vse prenese vaša okolica.Danes vas ne bodo jemali preveč resno. Želite si pustolovščine, nekaj vznemirljivega, kar bo dražilo vaše čute in se ne menite za to, da visite nad prepadom. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nymphea 24. februar 2004 Prijavi Deli 24. februar 2004 A zaradi tega mam dons preveč energije,pa navse zgodaj me noben ni razumel kaj hočem!!! no vsaj cel dan si bom pela pesem ..Shut up!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.