Apolonija 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Contesa Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Pogum, moč,trdna odločnost in prepričanje vas bodo pripeljali do tega, da boste želeli voditi igro do konca, ne glede na izzid.ti ne vem js sem bil pa na tem da obupam nad zadevšno,... hm hm, ti more it sam ena stvar skoz po glav... zakaj pa se ne bi to nanašalo na kaj drugega za spremembo? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 vse ostalo lahk z levo roko (se pa bojim da sem levičar počas ) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Contesa, s tako napovedjo sončka sploh ne pogrešam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 zgleda dobr :o|o: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 hm...kakšna skeptičnost ... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Veseli boste in toplo vam bo pri srcu,saj boste dosegli zmagoslavje, srečo in uspeh, ki ste si jih tako želeli. pravkar se mi je tu zgodilo Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Res krasna napoved, in če pomislim, da smo bili celo deležni nekaj sončka.... Jupi! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Karta III-Vladarica in ciganska-Izguba Današnji dan bo potekal v duhu akcije, razvoja in napredka, kar zagotavlja nedvomen uspeh pri vseh akcijah. Pazite se samo vaše prevelike zagnanosti,saj lahko pride do trenutne izčpanosti in nehote naredite napako. Ker je vladarica danes na oblasti,bodo vse akcije in uspehi v veliki meri dodeljeni ženskam, seveda so možne tudi svetle izjeme. Lep zaključek tedna in nekaterim tudi zadnji delovni dan želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Sounds good, to me dokler sem svetla izjema... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 pri meni vse drži! moja akcija je bla uspešno izpeljana in sedaj lahko brum brum po cesti grem. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 aiwa čestitke napoved je pa Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 pri meni vse drži! moja akcija je bla uspešno izpeljana in sedaj lahko brum brum po cesti grem. sej res ja brum brum po cesti grem haha tole si morem v avto napisat, za tiste dni ko se pripeljem dol k vrhniki pa me pričaka megla.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. oktober 2004 Prijavi Deli 30. oktober 2004 Karta XIIII-Zmernost in ciganska-Vdova Imejte potrpljenje, saj vam bo ukvarjanje z danimi okoliščinami prineslo dober rezultat,veliko razmišljate in ste v bistvu zadovoljni. Bodite zmerni,saj prijateljstvo na vas dobro vpliva,le vsake toliko časa se morate spomniti in ga utrjevati. Sprejemanje realnosti vam daje tudi dobro sprejemanje kompromisov, kar marsikomu ni ravno dano,potrudite se, ne bo vam žal! Lepo,uspešno soboto vam želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Karta III-Vladarica in ciganska-Hiša Vse za akcijo, razvoj in napredek, to je vaše geslo in uspeva vam še bolje, kot ste si predstavljali. Danes bo spet povdarjen ženski vpliv,mati,sestra,prijateljica,žena,zato pazite, da ne naredite ali rečete kaj, kar vam bo kasneje žal. Nekateri(e) so za dosego cilja pripravljeni skoraj na vse,zato previdno pri ljudeh,ki grejo tudi z glavo skozi zid, ne glede na posledice. Želim vam lep prazničen ponedeljek! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Hvala za napoved, in tudi tebi lep ponedeljek! Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Hvala za usmeritve! In en lep nedolgočasen ponedeljek ti želim! Seveda tudi vsem ostalim! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 [ Pazite se samo vaše prevelike zagnanosti,saj lahko pride do trenutne izčpanosti in nehote naredite napako. Ker je vladarica danes na oblasti,bodo vse akcije in uspehi v veliki meri dodeljeni ženskam, seveda so možne tudi svetle izjeme.Lep zaključek tedna in nekaterim tudi zadnji delovni dan želim! no ja...sem ga že la zalomila.malo prepozno ,tole,pogledala. Lep dan (bo skor noč ) Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Karta XV-Hudič in ciganska-Božje oko Nasilje in opustošenje ne bo tako hudo,kot ste najprej mislili, vendar vseeno dovolj,da se boste podredili in vdano padli na kolena. Nekdo vam bo svetoval nekaj, kar se ne bo izkazalo za ravno dobro investicijo in samo pozitivnost druge karte bo pomagala,da stvar ne bo šla čisto po zlu. Bodite previdni komu zaupate, saj bi se lahko ta oseba okoristila z danimi informacijami in jih izkoristila v svoj prid. Današnji dan bo malce napet,vendar ga boste z razumom in pravilnimi odločitvami dobro prestali! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 bo tezka, zgleda... ampak vseeno hvala, contesa Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 hm...bomo videli sproti... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>hm...bomo videli sproti... .....ja bomo videli! Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Se pravi bottom line - ne išči nasvetov danes in ne ne zaupaj se nikomur.... kakšna vražja napoved! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.