Skoči na vsebino

Sporočilo za danes

Marsa

Recommended Posts

Sporočilo za 25.2.:

Hvaležno sprejmite vse, kar vam danes ponuja življenje; brez pričakovanj in zahtev. Niti misel na zaslugo ali nagrado nista pomembni. Občutljivost, intuicija in sočutje raztapljajo prepreke, ki nas ločujejo med seboj. (osho)

:flower:

Deli na socialnih omrežjih

Danes se mi je odprla karta I-čarovnik in ciganska karta-jeza!

x;)x Nekdo vas bo hotel s triki spraviti ob živce, a ne bo mu uspelo.S svojo spretnostjo in izvirnostjo mu ne boste pustili, da vam pride do živega.

x;)x Vaša volja in samozaupanje bosta na višku, dali boste pobudo za uresničitev nekih načrtov.

x;)x Dober dan za pridobivanje znanja na področju umetnosti.

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Občutljivost, intuicija in sočutje raztapljajo prepreke, ki nas ločujejo med seboj. (osho)

Lepa misel. x:)x

Sonce je posvetilo

na debelo snežno odejo.

Zvoncki pod njo.

Pomlad.

Lep dan vsem skupaj!

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Tinka, potem si rekla:"Ha, ne boš me, vem kaj je tvoj namen!" x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Danes sem potegnila karto XVIIII-sonce in cigansko jeza

x;)x Potrebno bo malo negodovanja, vendar je sreča na vaši strani in uspeh in zmagoslavje nista daleč.Prevevala vas bo toplota, zadovoljstvo in naklonjenost.

x;)x Pridobili si boste novega prijatelja ali prijateljico.Danes vas bodo vodili predanost, pokončnost in zaupanje.

x;)x Osvobodili se boste nevidnih spon, ki vam nekaj časa niso dale možnosti, da bi pokazali svojo umetniško nadarjenost. Priznane vam bodo majhne usluge na katere ste že zdavnaj pozabili!

HONORE DE BALZAC

... Priznane vam bodo majhne usluge na katere ste že zdavnaj pozabili!

x!x

Tole sem pred 10 minutami dobila:

"Marsa, lepo pozdravljena po desetih letih. Brskam in brskam okol po netu ...

... ... No, in tukaj se zdej pojaviš ti. Ob omembi astrologa sem se spomnila nate, ji to omenila - in zdej si te želi spoznati, sploh pa se s teboj pogovoriti. ..."

Zanimivo pa je, da najprej nisem vedela, za koga gre, pa se je izkazalo, da je to ex sodelavka z linije (kar pomeni, da bi lahko tudi sama nudila tele usluge in ne bi rabila mene tule iskati...)...

Ne vem, ce je to ravno 'priznanje usluge', vendar je v bistvu nekaj podobnega.

Saj je vec napisanega, pa ne bom dajala, ker so osebne zadeve, tole pa je pac tako, splosno, nic takega. Pa sem dala gor, ker sem se spomnila, da sem videla, ko je Contesa nekaj takega napisala...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:palec: Super Marsa! x;)x

HONORE DE BALZAC

Danes se mi je odprla karta XVIII-luna in ciganska- smrt

x;)x Vsi, ki se podajate danes na pot bodite skrajno previdni, ker mnogi okoli vas niso!

x;)x Ne bodite potrti če stvari ne tečejo kot ste predvideli.O nekomu ste se krepko zmotili in vaše iluzije so splavale po vodi.

x;)x Ne bodite površni, saj je to lahko nevarno, pripelje lahko celo do škandala. Nekdo si bo preko vas želel utreti pot v vrh.

x;)x Danes ni ravno najboljši dan, a bo jutri že bolje!

HONORE DE BALZAC

x;)x Vsi, ki se podajate danes na pot bodite skrajno previdni, ker mnogi okoli vas niso!

Ha,ha, sej ni cudn, ce je pa 2 metra snega na cesti... x:Dx :xx!: x:Dx

Tista, da bo jutri bolje je pa ze ponarodela. x;)x

Good job Contesa, kar tko naprej! :palec: xDDx :palec:

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Ok, pol se ne zdi samo meni...... :vragec: xrolleyesx

Ne bodite potrti če stvari ne tečejo kot ste predvideli.O nekomu ste se krepko zmotili in vaše iluzije so splavale po vodi.

.....easier said than done......sploh ce si riba..... :C: :V: :o|o: Zaenkrat se ne vem, a sem se zmotila ali ne....bom pa najbrz zvecer izvedela..... :sori:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Danes se mi je odprla karta XVIII-luna in ciganska- smrt

x;)x Ne bodite potrti če stvari ne tečejo kot ste predvideli.O nekomu ste se krepko zmotili in vaše iluzije so splavale po vodi.

x;)x Ne bodite površni, saj je to lahko nevarno, pripelje lahko celo do škandala. Nekdo si bo preko vas želel utreti pot v vrh.

x;)x Danes ni ravno najboljši dan, a bo jutri že bolje!

hecno tole, ker sem sele zdaj prebrala, ko je dan ze skoraj mimo...

je bilo kar v redu, ceprav eno malo razocaranje...

se dobro, da nisem brala tega med voznjo x;)x x:Dx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Danes se mi je odprla karta XVII-zvezda in ciganska vdovec

x;)x Zelo lepi karti. V vaše življenje bo posegel starejši moški in vam pomagal, daboste lažje dosegli spremembe, ki si jih želite.

x;)x Preveva vas upanje, da boste uresničili in zadovoljili svoje rožnate perspektive.

Novi načrti in močno prepletanje dogodkov in ljudi iz preteklosti in sedanjosti.

x;)x Ki bodo zelo vplivali na vaše prihodnje plane in vam pomagali pripraviti rodovitna tla za vašo nadaljno pot.

HONORE DE BALZAC

Danes sem potegnila karto XVIIII-Sonce in cigansko-lopov

x;)x Nekdo vam bo hotel ukrasti vaše ideje in delo v katerega ste vložili veliko truda. Vendar bosta uspeh in zmagoslavje vaša.

x;)x Prevevala vas bo toplota in zadovoljstvo. Naklonjeni boste ljudem okrog sebe in jim odpustili manjše napake iz preteklosti.

x;)x Nov prijatelj ali prijateljica. Pokončnost, predanost in zaupanje sta vaše današnje vodilo.

Imejte se lepo in uživajte v tem prelepem sončnem dnevu! :palec:

HONORE DE BALZAC

Danes sem potegnila karto-VIIII puščavnik in cigansko-upanje

x;)x Danes boste obzirni in previdni. Vedeli boste kdaj je čas za umik. Upali boste, da niste napačno ravnali v določeni situaciji.

x;)x Zanikali boste čustva in se ne boste sprijaznili z določenimi dejstvi.

x;)x Strah pred nekim odkritjem bo vplivalo tudi na pomanjkanje čustvenosti do določenih oseb, ki bodo potrebovala vaše sočutje.

HONORE DE BALZAC

pa eno miceno prosnjo mam, mi lahko kdo se meni kaj posloga s kartami? si nebi sam... preventivno,... ;) me zanimajo razlicni pogledi na isto stvar, pa to, vec kart vec ve..., mrbit kera pogrunta kaj bolj pametnega kar bi delovalo...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ej Nino ne me hecat! Saj vem kako se napiše! Jaz napišem tako, ker tako piše tudi na kartah! x:Dx

HONORE DE BALZAC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...