aiwa 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 kot nalašč za dons k se z eno prjatlco dobim Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 Ma komaj čakam! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 Ma prezgodaj vstajam, ko pridem do napovedi je pol dneva že skor mimo hihi hm hm hm jutr bom potegnu jutro... tja do napovedi.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 danes jaz pišem napoved hihi upam da bo vsaj pol tolk lepa kt contesina.... Knigth of Disks, XVIII - The Moon Hja danes lepo mal se ustavit, pogledat kje ste, potem pa počas naprej z majhnimi koraki v pravo smer,... Mal bomo muhasti, pa tko, sanje nam lahko pokažejo pot, katero bomo ubrali... Danes je fajn dan za "se iskat", search your heart, search your mind... kar želite, se bo že kaj našlo predvsem pa miren dan. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 Huh,tole maš pa prav,jst se že celo noč iščem.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Jutro! XI - Lust, 6 Wands - Victory... vsi bomo danes hoteli svoj kos pogače, zagrebli se bomo za naše "stvari"... dan ko lahko dobimo kar hočemo. vroče nam bo, čeprav je zunaj okrog 5 stopinj ampak priznati je treba da že dolgo ni blo tko toplo, in tudi v naših glavah bo tako, veliko vročekrvnosti. Če si kaj želite, si to danes vzemite, redkokeri dan vam je tako naklonjen, kot ta, za nove zmage, na bilokerim področju... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 fantastišen... love it... si grem kr vzet Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Hm zgleda da bom kr naprej še napoved pisal mal pozno sicer ampak.. hihi 10 Cups, - Satiety, 4 Cups, Luxury čustven dan ni kaj... pa še srečen po vrh, velik dobre volje za vse, ki se vam uspe dvignit od tal... poglejte naokrog kako je lepo, ne glejte v tla, polgejte navzgor in naokrog, veliko je možnosti,... veliko sreče, veselja bo danes, hja včasih rabimo tudi to, sploh pa primerno za tak praznik... Ljubite se! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nati77 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Danes je dan za presenecenja in počivanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 7 swords, futility, 8 cups, indolence Razmislite kaj je res pomembno, in zagrabite tisto, ne ukvarjajte se z nepommebnimi stvarmi... poiščite malo ravnovesja, če to pomeni da bo treba nekatere stvari vreči iz življenja je to že nujno... postavite prioritete za vašo bližno prihodnost, ne bo šlo brez odrekanj, a vendar, dan je dober za take odločitve... Lep dan želim! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 nepomembne stvari čez vrata brc... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 U Nino, ful dobr da si prevzel nalogo! (mogoče pa bom tudi jaz lahko kdaj...... najprej rabim kilometrino.... ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Nino sej znaš, nč ne rečm,sam kje je pa Conti? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Tripl... sej vem... ni isto... to je tko kt hrana, še zmer pomaga če je kuharca lepotica pri okusu.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 VI - The Lovers, V - The Hierophant Dan za ljubezen... al rabite še dodatna navodila?... če se že ne boste ukvarjali z ljubeznijo, se ukvarjajte z ljubeznijo do sebe, malo joge, malo telovadbe, hja morda celo učenja, bi tud šlo... Počasi pa z užitkom, ne se pustit, danes bo čas tekel počasneje, in hkrati bo od vsakega trenutka več kot ponavadi... en vsem... na ta lep dan Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 ljubezen do sebe....prva liga in čas bo tekel počasneje.... how nice Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 3 Wands, ciganska karta Tat Pričakujete lahko prve rezultate vaših prizadevanj, predvsem na službenem področju. Lahko ste ponosni nase in na svoje dosežke. Vendar pa vam vašega uspeha ne bodo privoščili vsi. Morda boste ugotovili, da nekdo ni takšen, za kogar se predstavlja. Pazite na morebitne škodoželjce, ki vam ne privoščijo uspeha (mogoče sodelavci ali pa celo "prijatelji"). Ne pustite, da se vaše psihično ravnovesje poruši zaradi tega, saj ste močnejši od njih! Lep dan!!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 uau ojla ribica, a ti tudi? (karte pa to)...bravo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Mah, Nino se tako lepo razdaja.... pa vedno na voljo (če mu ravno ne crkne računalnik ). Sej vem, da ne rabi pomoči, ampak se mi je vseeno zdelo, da bi pa lahko malo razbremenila. Upam, da ni kej narobe Nino? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 nino zih še spi... je včeri ponočval... tko da ful fajn da si vskočila. Lahk večkrat! obvladaš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 uh dones me ribice že cel dan v dobro voljo spravljajo hihi hualaa Ribica katja Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 8 Swords, ciganska karta Ljubezen Znašli ste se v zoprni nevzdržni situaciji, iz katere je težko priti, v njej pa tudi ne morete ostati. Premagajte strah, ki vas drži v pasti, le tako se lahko osvobodite! Pri tem vam je lahko v veliko pomoč ljubezen…. nakazuje, da boste probleme vseeno rešili, nasprotja bodo združena. Sicer pa je splošno primeren dan za ljubezen in crkljanje….. opa, petek je! Izkoristite ga! Lep dan vam želim, naj vam služba hitro mine! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 hihi prej sem gledal, dobr da nisem šel js pisat napovedi juhu ljubezeeen.... when it's all for one it's one for love uh upam da bo danes kaj k je tok lepa napoved, da ne bo tista osmka pršla vmes... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Nino, tudi jaz ti želim eno fajno......oz. kakršno si pač želiš.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.