Skoči na vsebino

Sporočilo za danes

Marsa

Recommended Posts

Ma prezgodaj vstajam, ko pridem do napovedi je pol dneva že skor mimo :D hihi hm hm hm :P jutr bom potegnu jutro... tja do napovedi....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

:P danes jaz pišem napoved :D hihi upam da bo vsaj pol tolk lepa kt contesina....

Knigth of Disks, XVIII - The Moon

;) Hja danes lepo mal se ustavit, pogledat kje ste, potem pa počas naprej z majhnimi koraki v pravo smer,...

:) Mal bomo muhasti, pa tko, sanje nam lahko pokažejo pot, katero bomo ubrali...

:P Danes je fajn dan za "se iskat", search your heart, search your mind... kar želite, se bo že kaj našlo predvsem pa miren dan.

;)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Jutro! :D XI - Lust, 6 Wands - Victory...

;) vsi bomo danes hoteli svoj kos pogače, zagrebli se bomo za naše "stvari"... dan ko lahko dobimo kar hočemo.

:) vroče nam bo, čeprav je zunaj okrog 5 stopinj ampak priznati je treba da že dolgo ni blo tko toplo, in tudi v naših glavah bo tako, veliko vročekrvnosti.

:P Če si kaj želite, si to danes vzemite, redkokeri dan vam je tako naklonjen, kot ta, za nove zmage, na bilokerim področju...

Hm zgleda da bom kr naprej še napoved pisal :D mal pozno sicer ampak.. hihi

10 Cups, - Satiety, 4 Cups, Luxury

xsrcx čustven dan ni kaj... pa še srečen po vrh, velik dobre volje za vse, ki se vam uspe dvignit od tal...

:) poglejte naokrog kako je lepo, ne glejte v tla, polgejte navzgor in naokrog, veliko je možnosti,...

:) veliko sreče, veselja bo danes, hja včasih rabimo tudi to, sploh pa primerno za tak praznik... Ljubite se!

7 swords, futility, 8 cups, indolence

:P Razmislite kaj je res pomembno, in zagrabite tisto, ne ukvarjajte se z nepommebnimi stvarmi...

:) poiščite malo ravnovesja, če to pomeni da bo treba nekatere stvari vreči iz življenja je to že nujno...

;) postavite prioritete za vašo bližno prihodnost, ne bo šlo brez odrekanj, a vendar, dan je dober za take odločitve...

Lep dan želim!

VI - The Lovers, V - The Hierophant

;) Dan za ljubezen... al rabite še dodatna navodila?...

:) če se že ne boste ukvarjali z ljubeznijo, se ukvarjajte z ljubeznijo do sebe, malo joge, malo telovadbe, hja morda celo učenja, bi tud šlo...

:P Počasi pa z užitkom, ne se pustit, danes bo čas tekel počasneje, in hkrati bo od vsakega trenutka več kot ponavadi...

en x:Xx vsem... na ta lep dan

3 Wands, ciganska karta Tat

x^x Pričakujete lahko prve rezultate vaših prizadevanj, predvsem na službenem področju. Lahko ste ponosni nase in na svoje dosežke. x^x

:sori: Vendar pa vam vašega uspeha ne bodo privoščili vsi. Morda boste ugotovili, da nekdo ni takšen, za kogar se predstavlja. :o|o:

xrolleyesx Pazite na morebitne škodoželjce, ki vam ne privoščijo uspeha (mogoče sodelavci ali pa celo "prijatelji"). Ne pustite, da se vaše psihično ravnovesje poruši zaradi tega, saj ste močnejši od njih! :vragec: x^x

Lep dan!!! x:Xx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Mah, Nino se tako lepo razdaja.... xsrcx pa vedno na voljo (če mu ravno ne crkne računalnik x;)x xDDx ). Sej vem, da ne rabi pomoči, ampak se mi je vseeno zdelo, da bi pa lahko malo razbremenila. Upam, da ni kej narobe Nino? :inocent:

8 Swords, ciganska karta Ljubezen

:o|o: Znašli ste se v zoprni nevzdržni situaciji, iz katere je težko priti, v njej pa tudi ne morete ostati. Premagajte strah, ki vas drži v pasti, le tako se lahko osvobodite! :vtz:

:2src: Pri tem vam je lahko v veliko pomoč ljubezen…. nakazuje, da boste probleme vseeno rešili, nasprotja bodo združena. xsrcx x;)x

:wOOt: Sicer pa je splošno primeren dan za ljubezen in crkljanje….. opa, petek je! Izkoristite ga! :inlove: xokx

Lep dan vam želim, naj vam služba hitro mine! x;)x x:Xx

;) hihi prej sem gledal, dobr da nisem šel js pisat napovedi juhu ;) ljubezeeen.... when it's all for one it's one for love :D uh xcrossfingx upam da bo danes kaj ;) k je tok lepa napoved, da ne bo tista osmka pršla vmes...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...