Danda Luna 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Karta VIIII-Puščavnik in ciganska-Misli Dovolj ste bistri, da veste, kdaj je pravi čas za umik,previdnost je ena izmed lastnosti, ki vam je že velikokrat prišla prav. Vaše samotarstvo vam lahko škodi,saj lahko pomanjkanje čustvenosti povzroči napačno ravnanje in zanikanje dejstev. Strah vas je nekega odkritja, zato zatirate lastna čustva in s tem škodujete ne samo sebi, temveč tudi svoji okolici.Glavo pokonci in pogum v srce! Previdnost: meni se zdi, da sem ponavadi že tako ali tako preveč previdna. Takole, da mi tole ne bo delalo težav. Samotarstvo: tega danes zagotovo ne bom živela. Še en jupi zame. Sem zmenjena s šlogarco, da praznujeva 8.marec. Strah: ajoj, pa sem mislila, da sem že dosegla vse globine dna... Nič zato, saj sedaj me ni več strah strahu! <{POST_SNAPBACK}>Ja, zame je že potencialna nesreča že hud alarm. Fora je, da ko ljudje mene vidijo na cesti se oddahnejo, ker vedo, se bo meni nekaj nardilo in ne njim. Tako torej... hmm hmm, glede na to, da praviš da ne greš ven, bo treba res biti previden! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 O o o o Up Up Up zaspanci... Knigth of disks, 6 of disks - success morda ste na konju, a vaš konj gleda v drugo smer kot vi, trmite k visokim ciljem, a vaš konj bi se še malo pasel na preteklih uspehih, čas je da zgrabite za uzdo in ga pošljete na pot... jezdite počasi, korak za korakom, tako da vam nič ne bo ušlo, nihče ne pravi da uspeha ne oblikuje sreča, ampak zagotovo pa je treba biti tam kjer se vam lahko posreči,... zato kar lepo pridno na pot, na delo, v akcijo, umirjeno premišljeno, trdno in neomajno, v življenju je treba tudi kaj narediti danes je tak dan... Jutrčka! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 aham... pol je prov da sem se končno spravla delat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>aham... pol je prov da sem se končno spravla delat Jaz sem pa še pri razmišljanju, da bi blo fajn čimprej kaj nardit Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Jaz sem pa še pri razmišljanju, da bi blo fajn čimprej kaj nardit Sva že dve. Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sva že dve. trije Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 heheheh a se fočkamo... no jz sem spet v fazi razmišljanja... hehehe... vmes mal nardila... zdej pa spet lenoritis zagrabu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Jupi, js tud že neki nardila. (hehe, več kot ponavadi v tem času) Sam me še čaka nekaj reči.... pa raje tule okoli skačem... Marko skače, Marko skače po zelenoj travi... Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Hmm a potem smo že štirje aja fočkat, ja jst tut jst tut!Najhuj pri temu forumu je to da odvisen rataš pa sem komaj dober mesec in nekaj se mi zdi da član. Se spraviš nekaj delat pol pa si rečeš, ah sej grem samo prečekirat sam če je kdo kej napisu, sej sigurno nič pametnega :xx!: pa gre pol ure, ena ura. Uff kolk je zanimiv, kaj sm že počel Aja, skori sem pozabila komentirat - današnja napoved je v stilu Đon Vejna up up raise and shine, danes boste na konju, jahali skozi prostrane hribčke in dolince, uživajte kar se da - za Lunin Net, Jure Grbec aka El Nino - be afraid be very afraid Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Kaj 5rca... če mam že klobuk... vsak popoldne jezdim mojega jeklenega konička proti sončnem zahodu... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 XVII The Star in Žalost Zvezda vas vodi po vaši poti - sledite ji in ne boste zgrešili. Z Luno v ribah in mlajem se nas zna lotiti žalost....... vendar ni vse izgubljeno, tako razpoloženje bo minilo, saj Zvezda prinaša upanje in nepričakovano pomoč. Dan lahko izkoristite zase, za retrospektivo, za bodoče odločitve...... Zvezda bo poskrbela, da bodo prave. Vsem moškim na dan 40ih mučenikov! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 ja ja ja! sej sem vedla čist ribji dan... sam tale sončk zdele ful dobro vpliva... in sem mučos betros... tralala... mislim da bom dons še kej pametnega nardila... yeah Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 (kok je fajn, na Aiwo loh vedno računaš, da ti bo dala feedback..... al pa da vsaj vidim, da opazi...... ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 dddddd sej že razmišljam da sem preveč prisotna... sm huj k marsa ratala... bo treba mal omejit Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>XVII The Star in ŽalostZvezda vas vodi po vaši poti - sledite ji in ne boste zgrešili.Z Luno v ribah in mlajem se nas zna lotiti žalost....... vendar ni vse izgubljeno, tako razpoloženje bo minilo, saj Zvezda prinaša upanje in nepričakovano pomoč.Dan lahko izkoristite zase, za retrospektivo, za bodoče odločitve...... Zvezda bo poskrbela, da bodo prave. Vsem moškim na dan 40ih mučenikov! Zvezda me vodi... Žalost smo že pregnali... se me hoče celo evforija polotit Dan bom res poskusila izkoristit za kakšno doliočitev, saj nekatere stvari samo premlevam in meljem, pa nikoli ne zameljem Tudi jaz se pridružujem voščilu za moške: Krasna napoved ribica Katja! xrosex Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Oh, Cathy the fish in ostali, hvala Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 X The Wheel of fortune in Nekaj denarja Čas je za spremembo. Po vsem slabem se vam kar naenkrat začenjajo dogajati lepe in nepričakovane stvari. Kažejo pa se tudi manjši nepričakovani finančni izdatki. Dan je naklonjen igram na srečo, vendar do neke meje. Pazite, kje se ta meja konča, da ne boste ob premoženje! Lep dan muceki!!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Katja je spet napovedala lep dan!Izdatki hvala bogu , saj je petek! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Hm, kje pa je Conti?? A ni tlele ona ponavad napoved pisala? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Ja,mal kasnej jo ponavadi napiše,razen če jo kdo ne prehiti... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Hm, mi je njen stil bl všeč! Pa brez zamere Ribca! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 hja zdej k gledam napoved hihi, kr dobr tole ja... eno spremembo sem naredil, drgač pa čudovit dan, obiskal fotra v elementu me je zapeljal skozi zdravstveno birokracijo v 15 minutah... hehe i love this... na pol pa še upravna enota... hihi evo in moje kolo sreče se lahko vrti do leta 2064... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Lucky you! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Triple x, itaq brez zamere, sej vemo da je teb na njej marsikaj všeč! (sej komu pa ni.... ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.