aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 taklele bomo mel dons al kwa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Karta XIIII-Zmernost in ciganska Želja Bodite zmerni, imejte potrpljenje in ukvarjajte se z okoliščinami, ki so vam dane. Zadovoljni boste s svojimi zaključki. Utrjujte vaše prijateljstvo, saj ima na vas dober in pozitiven vpliv,ter vam daje sposobnost velikih kompromisov. Sprejemanje realnosti ni vedno najbolj prijetno, je pa koristno za vas in vašo samozavest. Lepo soboto vam želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Bemu! (mormo bit vedno zmerni ) Conti Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm, mi je njen stil bl všeč! Pa brez zamere Ribca! Ribica: meni pa je tvoja napoved fuuuuuuuuuul vsec. Ker je taka, krasno konkretna. Nima nic proti tistim od Contese, samo tvoje so mi res take na kozo pisane No, mogoce pa zato... Me pa zanima, katere karte uporabljas? Bodi srecna! No, danes pa smo izpustili napoved, torej si moramo narediti svoj dan, kar sami Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Danda, thanks. Uporabljam 4 različne pakete kart..... če se kaj spoznaš, ti jih naštejem... Crowley, Tarot of the Witches, The Dragon Tarot in Arcus Arcanum..... pač odvisno od počutja si jih izberem. Ciganske pa itak poznaš.... Tudi ti bodi srečna! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Kaj pa dons men se je dan šele prav začel Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Ajd, Nino, sporočilo za danes zvečer... 0 - The Fool in ciganska Mislec Podajamo se v nekaj novega.... zanima nas vse, sprejemamo vtise kot otroci, vendar pa znamo biti prav tako kot otroci tudi naivni. x!x Večer je namenjen razmišljanju o nas, o preteklem tednu, o naših težavah, o malih radostih, ki nam veliko pomenijo..... Mogoče pa je, da bomo razmišljali o novih poteh v življenju, o potovanju v neznano (lahko dobesedno ali pa z našimi dejanji). Lep večer še naprej! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Ribica youre good... no dons bom pa js Ace of Swords, Death XIII Zgrabite svoje meče, držite jih visoko, in začnite merit, čas je da odrežete slabe stvari iz vašega življenja, fellow knigths... na nov začetek... Čas je za razmislek pred bojem... Nekaj se bo zgodilo nekaj je pred vami, globokega in odločnega, spremembe se obetajo, premislite kaj boste spremenili preden ukrepate... obvezno ponucat ta dan za nove stvari, ki bodo nadomestile stare... torej veliko sreče, pamet v roke... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 da bojo dons same nove stvari? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribica youre good... no dons bom pa js Ace of Swords, Death XIII Zgrabite svoje meče, držite jih visoko, in začnite merit, čas je da odrežete slabe stvari iz vašega življenja, fellow knigths... na nov začetek... Čas je za razmislek pred bojem... Nekaj se bo zgodilo nekaj je pred vami, globokega in odločnega, spremembe se obetajo, premislite kaj boste spremenili preden ukrepate... obvezno ponucat ta dan za nove stvari, ki bodo nadomestile stare... torej veliko sreče, pamet v roke...Jurči.... Pa maš čist prou... zjutri sem že skor v komo padla, k se je ena nova stvar pojavila in me zmedla totalno...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Karta V-Hierofant in ciganska-Ljubezen Danes se vam bo zdel ves svet, milosten, prijazen in topel. Dober zaveznik bo povzročil inspiracijo, katero si boste kmalu želeli uresničiti. Skromnost, predanost in uslužnost, vam bodo prišli pošteno prav, ko se boste znašli v določeni situaciji. Ljubezen vam bo pomagala, da ne boste preveč črnogledi,neprepričljivi,ter nerealno gledali na dogodke,ki se vam obetajo! Sončen torek vam želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Wow!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 ze dolgo nisem brala tule, pa sem ravno prav prisla, vidim... en lep dan bo! je. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Kašn fajn dan... ga bom ponucal lih za ljubezen ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 ZaKAj se mojim horoskopom meša?? brala sm za januar (JANUAR!!!) pa sm ugtovila da se mi to dogaja ta teden????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Karta VIIII-Puščavnik in ciganska-Darilo Dovolj ste bistri in previdni, da veste, kdaj je pravi čas za umik,saj sta vaša obzirnost in zaskrbljenost velikokrat povezani s samotarstvom. Zanikate si neizpodbitna dejstva,kar vas včasih napelje na napačno ravnanje in zanikanje pravih čustev. Čustva zatirate, ker vas je strah določenega odkritja, nečesa, kar si nočete priznati, čeprav veste že dolgo. Vaš nemir bo poplačan.l Lepo sredo vam želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Uh Conti, dobra si res si lepo to napisala!!! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 hihi ouyea.. pravo darilo sem odkril v svojih prijateljih, ampak zdej zvečer sem pa dost sam.. hja "tonigth i will be alone, although that wont mean i'll be loneley" Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Danes nam ni pa nihče napovedal ???? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Sorry, sem bila poslovno odsotna! Karta XVIII-Luna in ciganska-Potovanje Malo previdnosti ne bo odveč,saj bi se lahko krepko zmotili, bilo pa bi škoda izgube vaših iluzij ali celo škandala. Ne bodite potrti,če boste ugotovili, da si nekdo prizadeva samo zase, bodite egoistični tudi vi in poskrbite najprej samo za svojo korist! Površnost vas lahko pripelje do neljube napake, lahko pa si privoščite kakšno, saj vas bo ravno ta pripeljala nekam, kamor ste si želeli. Lep zaključek tedna vam želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Thanx Conti! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Ahja tale napoved mi ne leži preveč ampak danes je itak ta dan da gre vse lahk le perfect jeah jeah družinco mal v wajdušno pogledat pa to Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Upam, da bom površnost spustila na plan tam,kjer ne bo preveč škode... Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.