Skoči na vsebino

Sporočilo za danes

Marsa

Recommended Posts

Karta XIIII-Zmernost in ciganska Želja

x;)x Bodite zmerni, imejte potrpljenje in ukvarjajte se z okoliščinami, ki so vam dane. Zadovoljni boste s svojimi zaključki.

x;)x Utrjujte vaše prijateljstvo, saj ima na vas dober in pozitiven vpliv,ter vam daje sposobnost velikih kompromisov.

x;)x Sprejemanje realnosti ni vedno najbolj prijetno, je pa koristno za vas in vašo samozavest.

Lepo soboto vam želim! xsrcx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Hm, mi je njen stil bl všeč! x;)x  Pa brez zamere Ribca! x:Dx

Ribica: meni pa je tvoja napoved fuuuuuuuuuul vsec. :flower: Ker je taka, krasno konkretna. Nima nic proti tistim od Contese, samo tvoje so mi res take na kozo pisane x:Dx No, mogoce pa zato... x:px

Me pa zanima, katere karte uporabljas?

Bodi srecna! xsrcx xsrcx

No, danes pa smo izpustili napoved, torej si moramo narediti svoj dan, kar sami x;)x x:Dx xsrcx

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Danda, thanks. xsrcx x:)x Uporabljam 4 različne pakete kart..... če se kaj spoznaš, ti jih naštejem... Crowley, Tarot of the Witches, The Dragon Tarot in Arcus Arcanum..... pač odvisno od počutja si jih izberem. x;)x Ciganske pa itak poznaš.... x;)x

Tudi ti bodi srečna! x8Dx :palec: x^x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Ajd, Nino, sporočilo za danes zvečer... x:Dx

0 - The Fool in ciganska Mislec

x8Dx Podajamo se v nekaj novega.... zanima nas vse, sprejemamo vtise kot otroci, vendar pa znamo biti prav tako kot otroci tudi naivni. x!x

x:)x Večer je namenjen razmišljanju o nas, o preteklem tednu, o naših težavah, o malih radostih, ki nam veliko pomenijo..... xsrcx

:8): Mogoče pa je, da bomo razmišljali o novih poteh v življenju, o potovanju v neznano (lahko dobesedno ali pa z našimi dejanji). x;)x

Lep večer še naprej! x:Xx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Ribica youre good... no dons bom pa js ;)

Ace of Swords, Death XIII

:vtz: Zgrabite svoje meče, držite jih visoko, in začnite merit, čas je da odrežete slabe stvari iz vašega življenja, fellow knigths... na nov začetek...

:shuriken: Čas je za razmislek pred bojem... Nekaj se bo zgodilo nekaj je pred vami, globokega in odločnega, spremembe se obetajo, premislite kaj boste spremenili preden ukrepate...

:) obvezno ponucat ta dan za nove stvari, ki bodo nadomestile stare... torej veliko sreče, pamet v roke...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Ribica youre good... no dons bom pa js ;)

Ace of Swords, Death XIII

:vtz: Zgrabite svoje meče, držite jih visoko, in začnite merit, čas je da odrežete slabe stvari iz vašega življenja, fellow knigths... na nov začetek...

:shuriken: Čas je za razmislek pred bojem... Nekaj se  bo zgodilo nekaj je pred vami, globokega in odločnega, spremembe se obetajo, premislite kaj boste spremenili preden ukrepate...

:) obvezno ponucat ta dan za nove stvari, ki bodo nadomestile stare... torej veliko sreče, pamet v roke...

Jurči.... x:o)x Pa maš čist prou... zjutri sem že skor v komo padla, k se je ena nova stvar pojavila in me zmedla totalno...... :inocent:

Scio mi nihil scire

Karta V-Hierofant in ciganska-Ljubezen

x;)x Danes se vam bo zdel ves svet, milosten, prijazen in topel. Dober zaveznik bo povzročil inspiracijo, katero si boste kmalu želeli uresničiti.

x;)x Skromnost, predanost in uslužnost, vam bodo prišli pošteno prav, ko se boste znašli v določeni situaciji.

x;)x Ljubezen vam bo pomagala, da ne boste preveč črnogledi,neprepričljivi,ter nerealno gledali na dogodke,ki se vam obetajo!

Sončen torek vam želim! xsrcx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Karta VIIII-Puščavnik in ciganska-Darilo

x;)x Dovolj ste bistri in previdni, da veste, kdaj je pravi čas za umik,saj sta vaša obzirnost in zaskrbljenost velikokrat povezani s samotarstvom.

x;)x Zanikate si neizpodbitna dejstva,kar vas včasih napelje na napačno ravnanje in zanikanje pravih čustev.

x;)x Čustva zatirate, ker vas je strah določenega odkritja, nečesa, kar si nočete priznati, čeprav veste že dolgo. Vaš nemir bo poplačan.l

Lepo sredo vam želim! x8Dx

HONORE DE BALZAC

Uh Conti, dobra si :palec: res si lepo to napisala!!!

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

:P hihi :D ouyea.. pravo darilo sem odkril v svojih prijateljih, ampak zdej zvečer sem pa dost sam.. :( hja "tonigth i will be alone, although that wont mean i'll be loneley"
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

xnckrivx
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Sorry, sem bila poslovno odsotna! x:Dx

Karta XVIII-Luna in ciganska-Potovanje

x;)x Malo previdnosti ne bo odveč,saj bi se lahko krepko zmotili, bilo pa bi škoda izgube vaših iluzij ali celo škandala.

x;)x Ne bodite potrti,če boste ugotovili, da si nekdo prizadeva samo zase, bodite egoistični tudi vi in poskrbite najprej samo za svojo korist!

x;)x Površnost vas lahko pripelje do neljube napake, lahko pa si privoščite kakšno, saj vas bo ravno ta pripeljala nekam, kamor ste si želeli.

Lep zaključek tedna vam želim! x;)x x:Dx

HONORE DE BALZAC

Ahja tale napoved mi ne leži preveč ampak :D danes je itak ta dan da gre vse lahk le perfect :P jeah jeah :D družinco mal v wajdušno pogledat pa to :D

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...