contesa 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 Karta XX-Sodba in ciganska-Neiskrenost Potrebujete kar nekaj odločnosti, da se boste odločili narediti naslednji korak. Vse je odvisno od vas samih,razvoj in rezultati. Ne boste se kesali, niti poskušali dokazati upravičenost svojih dejanj, ker veste, da so pravilna. Predanost in sprava,nič ne želite slišati o tem. Pokazala se vam bo nova priložnost,nov začetek,nov red. Prerojeni boste in pripravljeni na nove izzive! Lepo soboto vam želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 XVI Stolp in ciganska Duhovnik Čaka vas šokantna novica, nekaj, kar vam bo porušilo ustvarjeno predstavo o nečem..... vendar je ta novica nujna za vas, ker kaže, da na situacijo niste gledali na pravi način. Umaknili se boste, da boste lahko v miru premislili vse, kar je treba premisliti, rabite mir za retrospektivo, zato si ga naredite. Vso to dogajanje pa znate skriti, zamolčati pred drugimi, obvarovati svojo skrivnost. Včasih tako lažje skrijemo naše napake, našo ranljivost. Želim vam lepo nedeljo! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 hihi hvala bogu da je še duhovnik zraven ja hihi ;) da se hitr nardi križ čez... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Karta X-Kolo sreče in ciganska-Smrt Nekaj kar boste najprej imeli za naklučje, bo že v naprej določeno dogajanje, ki bo neizogibno, prineslo pa vam bo srečo in blaženost. Pred vami je velika sprememba, saj tako hoče usoda, od vas pa je odvisno kako jo boste obrnili sebi v prid. Dobili boste odgovor na neko vprašanje in rešili problem za katerega ste mislili, da ga ne boste nikoli. Lep začetek tedna vam želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Conti..... ,dbest napoved! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Blo bi že fajn, če bi se že samo en mežikec uresničil. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 jst bi kr vse 3, k se že dovg cajta ni nč pametno pretresljivega zgodilo....dejmo, dejmo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Karta Norček in ciganska-Nekaj denarja Norost, nediscipliniranost, nespamet in življenje v skrajnostih, vse to in še več vam bo danes rojilo po glavi. Danes ne obljubljajte ničesar, ker se skoraj verjetno tega ne boste mogli držati. Nekaj novega draži vaše čute in vas ne pusti hladnega. Vznemirjeni ste, ker se vam obeta pustolovščina,nov začetek nečesa je pred vami. Ne vznemirja vas, da visite nad prepadom,samo podžiga! Sončen torek vsem skupaj! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tijanti 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Ful dobro Contesa,,,tisto zadnje se mi zdi prav na mestu. Tudi tebi lep dan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 hihi conti nice tole hehe bo treba spet kaj obiskat kšno ljubico... praviš da danes ne smemo nič obljubljat ja se bom probal tega držat Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 danes v akcijo ne si delat zajca Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 a spet akcija al kaj? hjaja no sej zakaj pa ne kar janezek zna to janezek počne Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Karta III-Vladarica in ciganska-Sreča Vaša akcija je posledica želje po napredku,razvoju in uspehu. Greste v pravo smer z ravno pravo hitrostjo. Ženske bodo imele še posebno dober dan, saj jim bo uspevalo vse, česar se bodo lotile. Zato moški-pozor! Pazite se samo prekomernega nerganja, zvitosti, izkoriščanja s pomočjo solz, nagajanja in zapravljanja. Drugače pa so vam zvezde danes naklonjene. Smo že sredi tedna! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zato moški-pozor! spet bom meu polne roke dela pa še ne ne bom mogu rečt... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Karta II-Duhovnica in ciganska-Nekaj denarja Modrost in mirna čustva vam bodo spet prišla prav,saj bo vaše suvereno znanje in sposobnost presoje spet na hudi preizkušnji. Vaša zdrava človeška pamet vam pravi, da je določene zaključke bolje obdržati zase, ko pridete do njih. Spet bo prišla do izraza vaša ostroumnost, ne boste hoteli kazati pretiranih čustev, ker se boste bali reakcije. Zakaj pa mislite,da bi bila negativna? Prej obratno! Izkoristite dan maksimalno! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Contesa lep dan tudi tebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Contesa, ful lepo, da si zadnje čase tako zgodnja.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Ojoj.. grem enkrat tlele v karte pogledat in.. ne bi mogla bolj zadet... bom se v sosednjo temo skocila po detajlcke Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Karta VII-Voz in ciganska-Sreča Vojna, težave, problematična razmerja, vse to se vas popolnoma nič ne tiče, saj ste naredili vse kar ste morali in se vam je zdelo prav. Osvojili boste zadevo, za katero se sploh niste nadejali,prevzelo vas bo zmagoslavje,udarec v prazno pa bo trud nekoga, ki vam bo želel škodovati. Pred vami je neko potovanje ali daljše ali krajše pa je odvisno samo od vas. Ne bežite sami od sebe in ne bojte se, da se boste prenagljeno odločili,ker se ne boste! Uspešen zaključek tedna vam želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Contesa hvala tudi tebi želim lep petek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Vojna, težave, problematična razmerja, vse to se vas popolnoma nič ne tiče, saj ste naredili vse kar ste morali in se vam je zdelo prav. Yes i Did yes i did Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 hehehe a bi sploh lahko bilo drugače? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 hja karti ya za danes VI The Lovers, pa XII The hanged man, 6 pa 12 ahja ljubezniv dan ni kaj, prijetni odnosi z ljudmi veliko lepega, novi pogledi na stare zadeve... dobr dan za iskanje alternativnih rešitev, aktualnih problemov... še boljši dan za uganjat vsemogoče neumnosti kr fejst za praznik... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 super duper. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> hja karti ya za danes VI The Lovers, pa XII The hanged man, 6 pa 12 ahja ljubezniv dan ni kaj, prijetni odnosi z ljudmi veliko lepega, novi pogledi na stare zadeve... dobr dan za iskanje alternativnih rešitev, aktualnih problemov...še boljši dan za uganjat vsemogoče neumnosti kr fejst za praznik... Kaka lepa napoved..... sploh nisem vidla, do zdej.... (aja, sej mi net ni delal zvečer )....... ampak.... hehe..... še kako točna..... Današnji karti sta X - The Wheel (of fortune) in ciganska Sreča Danes je srečen dan....... ali pa bomo mi nanj gledali bolj pozitivno.... Danes se bo uredilo tisto, kar se vam je že dlje časa vleklo, pričakujte pozitivne spremembe! Sicer je težko reči, da se ne bo nič nesrečnega danes zgodilo, vendar je možnosti danes za to veliko manj... Vesele praznike! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.