contesa 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 In kaj želite vedeti mladi gospod? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. marec 2004 Prijavi Deli 2. marec 2004 Hahaha, hm hm hm, ? tega pa se nisem zapazil, hja, dobre tele tvoje karte.. ampak mal neprakticne, namest 3 crt napisat gor, 6 crt..., se vidi da sem len pa to ahja jasno zanima me ljubezen... pa bom rajsi omenil tole v vedezevalnici Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Danes sem izvlekla karto XX-sodba in cigansko-želja Zelo si želite sprave z osebo, s katero ste si nedavno skočili v lase za popolnoma nepomembno stvar. Pokazala se vam bo nova priložnost za uresničitev vaših visokoletečih ciljev.Upravičili boste svoj dober sloves in zrasli v očeh sodelavcev in nadrejenih. Kar ste si zamislili hočete gnati do konca, brez kesanja, z željo do razvoja, ki vas bo pripeljal do željenih rezultatov. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Hjaha to bo to... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 jaz tudi mislim...madona, saj ze 3 dni samo delam! se zdaj sem v sluzbi!!! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 tinka, drži se Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 Danes mi je prišla v roke XIIII-Zmernost in ciganska-jeza Ne jezite se, če ne gre vse v prvo,malo morate potrpeti in se ukvarjati z okoliščinami, ki so vam dane. Ko boste malo bolje razmislili, boste ugotovili, da se stvari odvijajo v tisto smer, kot želite, samo malo počasneje. Na vas bo imel dober vpliv tudi prijatelj, ki bo pohvalil vašo sposobnost za kompromise. Saj znate sprejemati realnost, ko je treba. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 da se stvari odvijajo v tisto smer, kot želite (tole sem rabla slišat - hvala Contesa ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 You welcome,Mateja! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 pa se menda res dogaja tako pa kaj , važno, da zunaj dela sonce Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Sory, malo pozna danes! Potegnila karto II-duhovnica in cigansko-sovražnik Nekdo se bo močno trudil, da bi omajal vaša mirna čustva in sposobnost presoje. Obrisal se bo pod nosom, saj vas bodo prevevala modrost in suvereno znanje. Hlepite po novem znanju in ste dober učenec. Mogoče ste malce prestrogi do sami sebe, hladni in zadržani , saj vam to narekuje lastna intuicija.Ostroumnost je vaše najmočnejše orožje. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Sory, malo pozna danes! Potegnila karto II-duhovnica in cigansko-sovražnik Nekdo se bo močno trudil, da bi omajal vaša mirna čustva in sposobnost presoje. Obrisal se bo pod nosom, saj vas bodo prevevala modrost in suvereno znanje. Hlepite po novem znanju in ste dober učenec. Mogoče ste malce prestrogi do sami sebe, hladni in zadržani , saj vam to narekuje lastna intuicija.Ostroumnost je vaše najmočnejše orožje.Contesa, podpišem se direkt pod vse Skoraj onemela sem, ko sem tole prebrala Res ti gre dobro, kar tako dalje!! Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Contesa, a sem jaz tebi slučajno opisala, kaj se mi dogaja v zadnjih dneh No da vidimo danes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Danes sem dobila karto XVIII-Luna in cigansko-ljubosumje Previdnost ne bo odveč, saj je v vaši bližini oseba, ki je ljubosumna na vas in vaše življenje.O tej osebi ste se krepko zmotili, izgubili vse iluzije. Vodijo jo skriti motivi in prizadevanje za lastno korist.Na vas ima slab vpliv in vas povzroča potrtost. Ker pa je zelo površna jo boste spregledali in preprečili nevarnost škandala, ki bi ga lahko sprožila. Danes se vam bodo odprle oči o mnogih prej nejasnih rečeh.Pomagalo pa vam bo sonce in visoka pozitivna naravnanost! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Danes se vam bodo odprle oči o mnogih prej nejasnih rečeh.Pomagalo pa vam bo sonce in visoka pozitivna naravnanost! Dobro jutro, lepotička evo tole se mi je že zgodilo... mogoče je bila to celo ista oseba omenjena zgoraj... kdo ve.Uživaj v sončku, Ksenija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Ksenija, tudi tebi lep dan in lep vikend! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Uf, upam da bom danes zvedla.....Ce prejsnji teden nisem.... Mi gre na zivce, da nimam razcisceno.... Pa nej se sesujejo iluzije, samo da vem pri cem sem. Contesa, dobra si, da tole pocnes, hvala!!!!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Vse bo o.k. ribica Katja! Lep vikend tudi tebi! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Hehja in na tak dan gre moja babica povedat "Bob i have cancer" Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Danes sem potegnila karto II-Duhovnica in cigansko-jeza Ne pustite se razjeziti in vreči iz tira, saj bo vsak pričakoval ravno to. Razorožili ga boste z mirnimi čustvi in zdravo človeško pametjo. Zelo dobro boste presodili osebo na delovnem mestu in to vam bo pomagalo pri vaši nadaljni odločitvi. Bolje bo, da ne pokažete pravih čustev in ste do osebe bolj hladni in zadržani, saj bi vas lahko izdala vaša nestrpnost do takih ljudi. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2004 Danes sem potegnila karto II-Duhovnica in cigansko-jeza Ne pustite se razjeziti in vreči iz tira, saj bo vsak pričakoval ravno to. Razorožili ga boste z mirnimi čustvi in zdravo človeško pametjo. Zelo dobro boste presodili osebo na delovnem mestu in to vam bo pomagalo pri vaši nadaljni odločitvi. Bolje bo, da ne pokažete pravih čustev in ste do osebe bolj hladni in zadržani, saj bi vas lahko izdala vaša nestrpnost do takih ljudi.Contesa je res prava Contesa! Ful dobro skrbis za tole temo, prima se mi zdi in zasluzis si res cestitke...Pa se - vse vedno delas z nasmehom na obrazu...To je ogromno, ce ne najvec vredno - da delas z dobro voljo.... cesar npr. sama ne obvladam vedno, sem zal nagnjena tudi k pritozevanju... :||| Vredi, cuj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Meni se pa zdi, da danes sneži Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Thank`s Marsa! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Ti, Contesa, a ves da je držalo tisto prejšnjič..... Sem kar nekaj stvari izvedela, spoznala v drugi luči. Hvala bogu. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Men se pa današnja napoved tudi uresničuje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.