blackie 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Karta XVII-Zvezda in ciganska-Vdova Usoda bo poskrbela, da bodo vaše rožnate perspektive izpolnjene,zadovoljni boste, da je usoda na vaši strani! Zapustili boste staro obalo in se podali v raziskovanje nove, za kar prej ni bilo prave priložnosti ali vsaj take, ki bi vas zanimala. Preteklost in sedanjost se bosta prepletali, da bosta pripravili tla za prihodnost. Kar je dober znak. Uživajte v prazničnem ponedeljku! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 nice.. hm sam spet ne vem če bo kej... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Karta XXI-Svet in ciganska-Otrok Sporazumeli se boste o odločilni stvari in končno ugotovili, da ste bili ves čas ob napačni osebi. Še vedno pa imate čas, da napako popravite. Odločilna sprememba bo pomembna za vaš uspeh,zagotovila vam bo tudi pomemben vpliv. Brezpredmetno je vztrajati., če si tega v srcu ne želite. Obeta se vam dober rezultat in srečen razplet, če boste spremenili nekaj poglavitnih točk v svojem življenju. Začnite pri partnerju. Uspešen torek vam želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 :D hahaha 3. točka Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Pismu kaka napoved.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Karta XX-Sodba in ciganska-Nekaj denarja Samo vaša odločnost vas bo pripeljala do odločitve, kako enkrat za vedno rešiti situacijo,da se bodo stvari začele razvijati. Kesate se nekega dejanja, pa vendar ne toliko, da ga ne bi več ponovili. Pripravljeni ste na spravo, ne zanikajte pa svojih želja. Pokazala se vam bo nova priložnost kako upravičiti svoja dejanja, ki je ne boste zanemarili. Pred vami so lepši časi. Poslušajte instinkte,pa se vam bo posrečilo! Uživajte! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 se bo že našlo nekaj denarja ja hihi tudi za moje potrebice Sodba praviš... hm hm hja no gut, roke pravice se pa ne bojim Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Karta XVI-Stolp in ciganska-Oficir Kljub nasprotovanju nekaterih boste prekinili nek odnos, saj boste nad njim razočarani, vaše ravnanje pa bo sprožil nek nepričakovan dogodek. Ne glede na to, da boste s svojim ravnanjem povzročili nesrečo in da vam ne bo vseeno,boste dokončali začeto, ne glede na posledice. Minuli dogodki bodo v vas zbudili propad starih prepričanj,notranje se boste ločili od določenih vez,ki za vas ne igrajo več pomembne vloge. Lep četrtkov dan vam želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 To da bodo danes batine sem že vedel.... hihi hja kr officir bom gremo mal v boj hihi kaj pa jutr? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 tale napoved pa ni prevec lepa no, pustimo se presenetit Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tijanti 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Dobra napoved. Še predno sem jo prebral sem šefu napisal to, kar si mislim. Vse lepo vsem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Mislm...kaka napoved :xx!: it couldn't be any better ha Aja pa Conti >> nič osebnega!!! Nasplošno zelo rada prebiram tvoje napovedi Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Men so se danes za eno vprašanje odprle karte SMRT, SODBA, HUDIČ! Skor me je kap! Kaj to res napoveduje slabo, al je lahko iz te napovedi kej dobrega? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Tinal, don't worry.... vsaka napoved je dobra.... četudi kaže na težave.... so pač to stvari, s katerimi se moramo spoprijet, da rastemo.... ker če ne rastemo... potem nazadujemo.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Karta VI-Ljubimca in ciganska-Darilo Ljubezen, privlačnost, popolnost in harmonija vam bodo v današnjem čudovitem dnevu prav ustrezali. Za vami so opravljeni preizkusi, ki ste jim pripisovali prevelik pomen. Zanesljivost in zaupanje vam bosta kot vedno pomagala pri premagovanju težav. Zapeljivost, romanca in strast bodo še bolj očitni, ko boste od ljubljene osebe dobili dokaz nje(ne)(gove) ljubezni. Ravnodušni boste do morebitnih posledic,dovolili si boste svobodo čustev! Sončen petek vam želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 super napoved Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Is she good or is she good.... hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 uuuu dons bo veselooo. komi čakam!!! uiiiuuuuu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Karta VI-Ljubimca in ciganska-Darilo Ljubezen, privlačnost, popolnost in harmonija vam bodo v današnjem čudovitem dnevu prav ustrezali. Za vami so opravljeni preizkusi, ki ste jim pripisovali prevelik pomen. Zanesljivost in zaupanje vam bosta kot vedno pomagala pri premagovanju težav. Zapeljivost, romanca in strast bodo še bolj očitni, ko boste od ljubljene osebe dobili dokaz nje(ne)(gove) ljubezni. Ravnodušni boste do morebitnih posledic,dovolili si boste svobodo čustev!Sončen petek vam želim! Sam da ni 1. aprilska šala..... :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 kje pa to so resne stvari sam poglej kolk je lep sonček zunej.... hihi ouyea dan bo vroč hihi bo treba dat očke na pašo pa lovit hihi kaj sploh počnem še tle bom moral počas v LJ uh pa tortice so dons Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.