contesa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Karta XVIIII-Sonce in ciganska-Zvestoba Zmagoslavje, uspeh in sreča bodo tem slajši, ker boste dobili kar ste že dolgo želeli z vsem srcem. Toplota, zadovoljstvo in naklonjenost vam pomenijo največ, če prihajajo od vam drage osebe. Pokončnost, predanost in zaupanje so temelj vašega bistva, zato se ne pustite zmotiti zunanjim dejavnikom. Izkoristite svojo umetniško nadarjenost. Priznane vam bodo majhne usluge. Upam, da bo tale sončna napoved pregnala dež! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Karta XVIIII-Sonce in ciganska-Zvestoba Zmagoslavje, uspeh in sreča bodo tem slajši, ker boste dobili kar ste že dolgo želeli z vsem srcem. Toplota, zadovoljstvo in naklonjenost vam pomenijo največ, če prihajajo od vam drage osebe. Pokončnost, predanost in zaupanje so temelj vašega bistva, zato se ne pustite zmotiti zunanjim dejavnikom. Izkoristite svojo umetniško nadarjenost. Priznane vam bodo majhne usluge.Upam, da bo tale sončna napoved pregnala dež! Hvala Contesa! Meni je tvoja napoved že pregnala dež iz srčka! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala Contesa! Meni je tvoja napoved že pregnala dež iz srčka! Ane? Kok fajn. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Karta XVIII-Luna in ciganska-Obisk Bodite previdni, saj obstaja velika nevarnost zmote, izgube iluzij in škandala. Tega pa si verjetno niti najmanj ne želite. Slab vpliv bo na vas pustil posledice kot so potrtost in brezvoljnost. Osebo vodijo skriti motivi, zato pazite na svoje reakcije. Prizadevanje za lastno korist lahko povzroči površnost, ta pa pripelje do neželjenih komplikacij in zmot. Pojdite nekam, kamor bi morali že pred dnevi. Sončen petek vam želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 zaenkrat se tale napoved ne uresnicuje JAZ IMAM PRAV SUPER DAN je pa res, da ga se ni konec Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Karta XII-Obešenec in ciganska-Vdova Za vsako pridobitev je potebna tudi določena žrtev in odpovedovanje, zato se odločite sami pri sebi ali se vdate ali vztrajate? Ste na prehodu k prelomni situaciji, čeprav ste še rahlo neodločeni že veste, da potrebujete nov red, pa četudi bo potrebno premirje. Zunanji vplivi bodo igrali veliko vlogo, saj se boste odločali za nove cilje v življenju. Le tako naprej in uspeh je zagotovljen. Lepo soboto vam želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Karta III-Vladarica in ciganska-Vdova Akcija, razvoj in napredek so na dosegu roke, samo stegniti se morate in jih zagrabiti v pravem trenutku. Uspeh je na današnji dan zagotovljen vsem pripadnicam ženskega spola, saj se vam karte smehljajo. Torej izkoristite jih zase. Če ste se odločile za nakupe, jih raje prestavite na kakšen drug dan, saj je danes velika verjetnost, da boste zapravile več, kot ste nameravale. Lep ponedeljek! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Contesa! Sem že pogrešala tvojo napoved. Nisem vedela, ali sem dobre ali slabe volje! (hecam se).... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Karta III-Vladarica in ciganska-Vdova Akcija, razvoj in napredek so na dosegu roke, samo stegniti se morate in jih zagrabiti v pravem trenutku. Uspeh je na današnji dan zagotovljen vsem pripadnicam ženskega spola, saj se vam karte smehljajo. Torej izkoristite jih zase. Če ste se odločile za nakupe, jih raje prestavite na kakšen drug dan, saj je danes velika verjetnost, da boste zapravile več, kot ste nameravale.Lep ponedeljek! - Se že stegujem... (glavno, da se ne stegnem )- Se mi smehljajo, se bi mi on tudi, če grem v akcijo? Eh, čisto preveč prestrašena za kaj takšnega... - Kupiti nameravam eno komodo, glede na to, da jo ima že nekaj časa nagledano, mogoče kljub napovedi grem v akcijo danes... (sam mislim, da sem prelena danes:vio: ) Krasen ponedeljek tudi tebi contesa! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Karta XVII-Zvezda in ciganska-Želja Vaša želja bo potešena, saj boste zadovoljili sami sebe in svoje rožnate perspektive. Usoda bo poskrbela,da bo tako. Ne marate negotovosti in pretvarjanja,želite si tisto, kar veste, da lahko dobite, pazite pa, da ne boste segli previsoko, kajti padec z višine je lahko zelo boleč. Preteklost in sedanjost se prepletata in s tem postavljate temelje za lepšo prihodnost. Na vas pa je, da jo uresničite. Malo več resnosti bo potrebno. Naredite si sončen dan! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Joj, manjka napoved... Me je zanimalo, kaj bo kej danes.... bom pa jaz napisala... 2 Wands, ciganska karta Tat Čas je že, da izberete pot, po kateri boste šli naprej. Ne odklonite pomoči prijateljev, če vam jo ponudijo. Če pa jo potrebujete, ne oklevajte in sami prosite zanjo. Pred kakršno koli odločitvijo se vprašajte, ali mogoče ne slepite sami sebe? Previdno, da ne boste sam sebi največji sovražnik. Lep dan vam želim, izkoristite sonček! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 uuu fino. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Karta XIII-Smrt in ciganska-Zvestoba Zgodila se bo nenadna sprememba, nepričakovan preobrat,presenetljivi dogodki si bodo sledili eden za drugim. Sami boste krivi izgube,uničenja in konca, če ne boste odreagirali na pravi način. Vaše nezaupanje in maščevalnost bosta udarec v prazno. Dokončne spremembe in vplivi na globoki ravni lahko pomenijo globoke rane ali pa srečo v nesreči. Interpretacija je popolnoma vaša. Ostanite zvesti sebi. Lep četrtkov dan vam želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Karta III-Vladarica in ciganska-Ljubica Akcija, razvoj in napredek bodo hodili z vami v korak, pa saj kako tudi ne bi,če ste si zamislili, da boste dosegli kar hočete. Ženske bodo imele danes močan vpliv na vseh področjih, pa če to želite ali ne, nihče vas nikoli nič ne vpraša. Pazite, da ne stopite komu ali še bolje kateri na žulj, ker ste potem lahko pripravljeni na nerganje, nagajanje in celo manipulacijo,tam,kjer je ne želite. Lep petek vam želim in lepe praznike! Napoved bom spet napisala v torek! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Hvala Contesa! Lepe praznike tudi tebi! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Uživaj, contesa.Lepe praznike Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 4 Swords in ciganska Tat Danes je primeren dan za razmišljanje, za poglobitev vase. Vzamite si toliko časa zase, kolikor ga potrebujete! Tudi vaša dejanja naj ne bodo izvršena v afektu, počakajte, premislite, da vam ne bo kasneje žal za izgubljenimi priložnostmi. Bodite previdni v odnosih z ljudmi, saj vam nekateri iz koristoljubja ne kažejo pravega obraza. Uživajte v sončni soboti, zvečer pa na kresu! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Prince of Cups, Fortune Dan dan ko tak, vodenat in ploden, veliko modrosti imate na razpolago... sreče je več kot dovolj, če le počakate nanjo pridete na vrsto,... dost posrečen dan... velik stvari se bo premaknilo, pa tko... Dobro jutro! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Nino, tole je pa bilo rano jutro Bomo pa čakali na srečo, če karte tako pravijo. Včeraj je bil čudn dan. Sodeč po novicah, je bilo veliko tragičnih dogodkov. Današnji mora biti bolj posrečen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Thanks Nino, da si mi pomagal... ...jutri me očitno tudi še ne bo na internet zgodaj, tako da vam pišem jutrišnje sporočilo že danes... KARTI ZA JUTRI - 7 Coins, ciganska Nepričakovana sreča Kar je bilo v vaši moči, ste naredili. Zdaj lahko čakate na sadove svojega dela. Kljub temu, da bodo rezultati vaših prizadevanj zanesljivo prišli, vam svetujem malo več potrpežljivosti. Uživajte v drobnih radostih življenja, dokler prepuščate usodi, da dokonča vaše delo! Obeta se vam nepričakovano prijetno presenečenje! Lep večer in lep dan jutri!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Ribica, tale napoved je pa meni na kožo napisana zdajpa samo še počakati, da se uresniči Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Hmmhm hja ja so napovedi zgodnje zadnje čase... js sem eno zjutraj.. še preden sem šel spat... ti eno zvečer še preden je dan ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Ribica Katja, hvala za tole A vidva to malo tekmujeta? Lahko pa vsak za eno karto povesta, da najdeta sredino Da se ne bosta še stapla tu gori Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 jz pa si rečem da grem pogledat če so karte kej zadele.. pa vidm da mamo že za današnji dan napovedan...wow noro... ja nč pol grem pa kr uživat.... kjulska napoved Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.