5rca 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Ulala, to to super napoved Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 contesa Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 conta hvala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Karta XIIII-Zmernost in ciganska-Izguba Imejte potrpljenje z danimi okoliščinami in se ne ukvarjajte pretirano z njimi,saj bo zmernost poskrbela, da se bodo rešile takorekoč same. Zadovoljno razmišljate o vašem prijateljstvu, ki ima na vas dober vpliv, zato se ga splača utrjevati in negovati. Sprejemanje realnosti in sposobnost za kompromise vam bo pomagala pogoltniti tudi kakšno grenko izkušnjo, po kateri pa boste le močnejši in še bolj odločeni, da marsikaj spremenite. Uspešen torek vam želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Hvala.tudi tebi Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Contesa, hvala prva točka je prišla prav po naročilu v temle trenutku lep dan tudi tebi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 hvala grofica Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Wow, dobra napoved. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Wow, dobra napoved. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 conti, bravo, čist res Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 A kdaj ni? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 ne vem, ker sem zdaj prvič bil pzoren :D Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Karta XVIII-Luna in ciganska-Nekaj denarja Bodite previdni in skrajno stvarni,saj vas nekdo krepko izkorišča, vi pa tega nočete videti ali pa si le zatiskate oči. Pridite stvari do dna, da ne bo prepozno. Pomislite najprej nase, saj ste ves čas potiskali sebe na stran, prednost pa dajali drugim. Čas je,da to spremenite. Površni ste do sebe, bodite raje do drugih. Uspeh na službenem in družbenem področju bo le kapljica sladkorju v skodelici grenke kave,če ne boste naredili kaj pametnega. Smo že sredi tedna-just a little bit stisnite zobe, pa bo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 uhja Lunca Lunca... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tijanti 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Hvala za opozorilo Contesa! tudi tebi vse lepo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Napoved za protinapad - bolj za na juriš bi rekel. Danes bomo zmatrani legli Tak tudi mora bit, da smo fit Rajš mam take napovedi, kot pa tiste pocukrane. Dobra roka Conti Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Hehe boj od zore do mraka praviš Milf? germ js kar mal telovadit pol pa pišem mal santosu za kšn nasvet v boju... lights, camera, action.... gremo iskat batine Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehe boj od zore do mraka praviš Milf? germ js kar mal telovadit pol pa pišem mal santosu za kšn nasvet v boju... lights, camera, action.... gremo iskat batine Drž ze Nino "strenght and honor" Če boš rabil kak backup ti samo reci Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Karta XVIIII-Sonce in ciganska-Veselje Zmagoslavje, uspeh in sreča bodo prišli v pravem trenutku, saj ste potrebovali krepko vzpodbudo in priznanje. Prevzela vas bosta toplota in zadovoljstvo,vaša naklonjenost in zaupanje bosta poplačana. Priznane vam bodo usluge. Nov prijatelj ali prijateljica vam bo lepšala vsakdan, osvobodili se boste marsikaterih spon in prepričanj. Do izraza bo prišla vaša umetniška nadarjenost. Lep sončen četrtek vam želim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 uhhh, zakaj se meni te krasne napovedi nikoli ne uresničijo...zdijo se mi le kot vodilo, kaj bi bilo danes dobro storiti Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Meni se te lepe napovedi tud nikol ne uresničijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 valda da se dons bomo umetniški Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.