Mura 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 a je kje kdo ki je že doživel epi oz. grand mal napad, in mi bi pomagal vse to skup mal razumet? Sicer ne pri sebi samemu. Zato pa skoraj vsakodnevno pri svojemu delu pred leti. Kaj te zanima? stara sem 26 pa noben pr nm tega ni mel,razen raka. prej sm na netu nek zasledila da je to znak da maš lahk možganski tumor,Ja, to se res tudi zaradi tega lahko dogaja.Ni pa nujno?Samo vsekakor bi pa jaz tudi vztrajal, da je treba ugotoviti tudi ali si morda alergiöna na ospen. ja baje je vidt ful grozn-jst tega valda ne vem sam ena moja kolegica k je bla zdravn je mogala pol vzet 3 tablete za živce...a si šla ti kej k zdravniku? mene so dalnapotnice za na preiskave:ct,mr,eeg(pojma nimam kaj to kej pomen) pa še k nevrologu. Torej, ko se navadiš sploh ni več grozno.Ljudje, ki so dali napad skoz potem ponavadi zaspijo in nekateri imajo pri tem prav blažen izraz. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
virgi76 27. julij 2009 Prijavi Deli 27. julij 2009 Evo, moja izkusnja... še sveža (mam še pregriznjen jezik... so ga hotl šivat, pa so se premislili). Zadelo me je 3x (pri 17-ih, 32 in 33-ih). Ta, tazadnja je bila prejšnji teden. Vedno je enako: grem po ulici, nakupovalnem centru al tako (vedno se nekje zunaj po mestu sprehajam, grem iz službe ali pa sem na potovanju!). V glavi čutim, da prekinja zavest, izgubljam vid in sluh. Parkrat sem se ob teh simptomih usedel na kako bližnjo klop, zaprl oči, se malo spočil... in grand mala ni bilo. Če pa to klop iščem predolgo (npr. 5 minut), pa se zbudim v rešilcu, z obgriznjenim jezikom. Lahko tudi bruham, ko pridem k sebi, zaradi udarca z glavo ob tla. Predzadnjic sem imel na skalpu fajn busko, tokrat levo stran obraza (kot bi mi zobe spulili), pac otekel obraz. Potem sledi slikanje rtg glave (predzadnjic tudi prsnega kosa), da preverijo, da ni kaj polomljeno. Super, da sem bil nezavesten, ker bi me bilo sram pred 'dobrimi' ljudmi, ki so morali to prestraseni opazovati in so klicali rešilca. Ne vem, kdo mi je kaj pomagal. Zdaj sem dobil tablete, čaka me še EEG po neprespani noči, pa avta ne smem več vozit . In osebno ne poznam še nobenega, ki ma izkušnje s podobno zabavo. Najbolj mi je zoprno, ker ne morem brez skrbi potovati (2x je bilo v tujini!), brez skrbi plavati v Bohinju, morju, hoditi v gore in še kaj. Vedno se je treba malce na druge zanašati in upati, da te ne bo ujelo v najmanj primernem trenutku. Ki lahko nastopi čez 5 ali 10 let!!!! Lep pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
osa 10. maj 2010 Prijavi Deli 10. maj 2010 Mene pa zanima,če se je kdo ki ima epilepsijo zdravil alternativno in kakšni so bili učinki?Pozna kdo dobrega bioenergetika,ki je imel že take paciente.hvala! osa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.