Skoči na vsebino

Objektivnost

alica

Recommended Posts

Bobnar, tezis...

Nekje je Bern fino povedal - pac govori tako (ker mu ni problem), da se lahko sporazume.

Jaz furam natancno tako, zakaj bi se matrali, ce pa jaz stekam hrvasko in ce Alica steka slovensko (ocitno, vsaj toliko da se lahko vclani in povsem normalno komunicira), mi je kvecjemu v cast, da prvic LN sega prek meja, in drugic, da jih ravno tu potem ni. :vio:

Alica, zelo kul tema! x8Dx

Res je tezko biti objektiven, pa ce si se tak Jack.

Po mojem cisto vsak astrolog tudi sam kdaj 'pade na tem izpitu'. x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

To sam pitala zbog samo zbog sebe jer radim na tome da nesto naučim u vezi sa astrologijom, ali mi se čini da ću imati, tj. imam taj problem. Da ne govorim koliko je materija opsežna...ali vuče...

:xx!: x8Dx

Ovo drugo, što se tiče jezika, probala sam napisati nešto na slovenskom, ali to je bio takav miks...

Pa bolje sada ne... cijeli LNF bi umro od smijeha... :lol:

xrolleyesx

Alica, ja uvek sve znam i sve i svima sve... hm,,, savetujem? :o|o:

A onda ja imam kakav crash isl. xDDx

Najtezje je to kod recimo majki (pogotovo aku su Rakice ili asc rak ili njihova djeca asc rak, manje rak i mjesec u raku)...

Previse zastitnistva, narocito ako ima djete 'teske' aspekte...

Ipak - to je njegov zivot i izkustva trebaju da se stekne... -u? x:Ix x:o)x

x:Dx x:Dx :xx!: Na zivce mi gre zatikanje...

Bom malo po slovensko pa malo tako na pol. OK? x;)x x:)x x:Dx x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Vse ok x:Dx

Ja možda brinem unaprijed sto cu napravit, nemam veze sa rakom i slično... ali "skrbim"...

:sori:

Ovo mi je jasno za rakove i asc rak i njihovu custvenost

..nista nista kao majka rak... mozda samo otac rak x:Dx

Cao hvala

:palec:

x;)x Alica, mislim, da se bo večina strinjala, če rečem, da se nekomu, ki se trudi govoriti zanj tuj jezik ne smejimo, ampak ga spodbujamo! :palec: Na napakah se vsi učimo! x:)x

:palec: Poleg tega mi radi umiramo od smeha x;)x x:Dx Pa ja.....izkoristi lnf tudi za učenje "tujega" jezika......Bemu....škoda, da ni LNF v angleščini.......bi tudi nekaj časa umirali od smeha ob Mickovih postih :eek: x:Dx .......sam pa se bi slej ko prej nauču x;)x x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pozdravljena Alica x:)x

Ce ti razumes nas in mi razumemo tebe,potem ni problema. :palec:

Tudi jaz sem cisti zacetnik in amater kar se tice astrologije,zacela sem pa tudi zato,da bi nekatere stvari razcistila tudi z astroloskega vidika.Nisem rakica,nobenega planeta nimam v raku,pa lahko recem,da sem bila tudi kar zelo zascitniska do otrok.

Se strinjam,da si pri svojih tezko objektiven...

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

Jaz osebno sem takorekoc 'padla na izpitu' temle... :o|o: xrolleyesx

Aja x:o)x x:Dx - Alica, a kaj stekas? x:o)x xDDx x;)x

Mal se hecam, moramo te naucit malo tole... jezik in to... x;)x

... saj vem, da ne pase, a 'nekako pase'... - v tole temo... je bil v LJ en NL tip (ne LN, pac pa NL) in se je ucil slovensko... x:Dx x:o)x Modelsko je bilo tole...

Nakar se je meni enkrat sanjalo, da tip ful obvlada, pricha, naklada, v slengu govori in vse... x?x :eek:

A ni bilo to cez kako leto potem res!!! :O: x:Dx Res, brez heca...

Ampak je bil pa stos, ko sem mu rekla - poslusaj (ko je s pildki 'slovenske lekcije' hodil okoli xDDx) - ti se tu rolas, po K4 in vse... A mislis, da te bo kdo vprasal:

"Kako se imenujete ?" x:Dx :8): - kot je tam po zvezkih in to...

No way - vprasali te bodo - kwa s pa ti za en? in ti ne bo nic jasno...

(nic mu ni bilo jasno, ko sem mu to rekla)... x:Dx

Ampak kaj pa hocem povedati?

Trening, trening... in zelja komunikacije, hotenje, ki, ce je, gre cez vse ovire...

Kot torej trdim - VSE se da zmenit... x;)x

Zdaj pa pliz potrdi tole mojo tezo, Alica... x:px x:o)x x;)x

Kok glasno tapkam... :o|o: - tu ze vsi spijo...

Picasso

:palec: Poleg tega mi radi umiramo od smeha x;)x  x:Dx Pa ja.....izkoristi lnf tudi za učenje "tujega" jezika......Bemu....škoda, da ni LNF v angleščini.......bi tudi nekaj časa umirali od smeha  ob Mickovih postih :eek:  x:Dx .......sam pa se bi slej ko prej nauču x;)x  x^x

VAUUUUUU kolk sdal dobro idejo!!!!!!!!! :eek: :palec: :palec:

pa saj lahko naredimo temo: ucenje angleskega jezika!!!

kjer pisemo IZKLJUCNO (preklinjamo, se deremo, filozoforamo, smejimo, govorimo, pisemo...)

SAMO V ANGLESKEM JEZIKU!!! x8Dx x8Dx x:)x x:)x

stari ti si faca!!! x:)x

no sdej pa sam se marso fprasamo!?? ce lahko??

MARSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA , A LAHKO????? x:o)x

mogoce pa dobimo se kaksenga gosta iz tujine xrolleyesx x:)x x:)x x:)x

al pa gostjo x;)x

Alica, soory k sem se vmesal v tvojo temo.

Bobnar: Sta dajes, to i dobijes!! - preprost zakon vesolja!

Moj slovkar nije baš dobar, evo ne vem sto je to stekati ili Štekati?

malo je teze sto pricamo i u slengu!

zato mozda neces da nađes neke rjeci u rjecniku.

e sad si nam dala razlog da pisemo sto bolje, pravilno slovenacki! :palec:

PRI NAS GOVORIMO SLOVENSKO.

x:Ix Bobnar kakšna dobrodošlica.

Alica vsi tukaj imamo nekaj v glavi in te razumemo, zato mirno piši in sprašuj v hrvaškem jeziku. Mi smo lahko ponosni, da lunin net obiskuje nekdo iz morja.

:palec:

Kar se slovenščine in "slovenščine" tiče, še tole:

13 let sem živel v Metliki, kjer ne moreš drugače, kot da govoriš čudno mešanico obeh jezikov, na koncu pa vsi razumejo vse. In konec koncev, če se nekdo trudi, je že to veliko. In če ga je sram, ker KAO ne zna najboljše slovenščine, mu ne smemo zameriti. Pomislimo samo na to, kakšno slovenščino poslušamo danes od mularije, kakšna slovenščina se najde na raznih čisto uradnih dopisih po Sloveniji, da o navodilih za uporabo uvoženih izdelkov ne govorimo... Torej ne pretiravat. Tudi o slovenščini na tem netu je bilo že kaj rečenega, pa smo še vedno vsi lepo živi in zdravi in vsakdo piše, kakor se mi zdi, pa je vsem dobro.

Glede astrologije:

Objektivnost je zelo ozek pojem. Biti objektiven do sebe - vprašanje, če to gre. Čar je v tem, da imaš pri gledanju svojega lastnega horoskopa in horoskopov svojih bližnjih toliko informacij že v sebi, da te to moti - že vnaprej več, kako boš reagiral itd. Plus samega sebe nihče ne mara tepsti itd. Če se nimaš rad (kar pa pomeni, da se tudi pardoniraš), potem imaš težave že zaradi tega. Ni enostavno.

Pri vedeževalcih je lažje: sami sebi NE MOREJO vedeževati, pa je.

Lep pozdrav!

:vragec:

joOoj alica.....samo pokoWC-a ne brat....ni ga slovarja, ki bi to razreshil

takorekoch nadgradnja Wogonske poezije

666 zlobijeu....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Bern,se strinjam s tabo,da verjetno vedeževalec ne more sebi napovedovati objektivno. :palec:

Jaz pa sem se lotila raziskovanja astroloških vplivov na človeka,pred nekaj leti,ko se mi je življenje dobesedno sesulo in nekaterih stvari si nisem znala razložiti.Veliko odgovorov sem našla ob brskanju po knjigah in internetu z astrloško tematiko,pa še vedno iščem.Sem amater in začetnik v teh vodah.

x:)x x:)x x:)x

Pa še to:ker sta moje sonce(lev)in asc.(devica) čisto kontra,potem je tu še luna(dvojček),polna 12.hiša...Res bom potrebovala pomoč tudi drugih. x:Dx x:Dx

Lep vikend tudi od mene x!x x!x x!x

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

Zahvaljevam svima.

Ono sto dam sama zakljucila je isto kao i Bern, sve ovisi sto smatramo pod objektivnost. uzek pojem kako kaze Bern. Ja sam tek ucenec, a vec to vprašam? Dobro rekla?

Ali me jako jako interesiralo...

Razumem te lana 1 i ja imam svega u 12 hiši i baš ne vjerujem u svoju objektivnost kad budem znala i puno više od ovog danas...

Ali, gremo naprej...pa kamo već došli...

Al sam sve zmešala :eek: x;)x

Ugoden za vikend svima x:Xx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...