Skoči na vsebino

Po modri tabletki za moške-tekoča krema za ženske

KAKO MISLITE, DA BODO ŽENSKE SPREJELE TA NOV SLOVENSKI IZDELEK?  

30

1. 1. KAKO MISLITE, DA BODO ŽENSKE SPREJELE TA NOV SLOVENSKI IZDELEK?

• NAJPREJ BODO VPRAŠALE PRIJATELJICO ZA MNENJE
      2
    • NERODNO JIM BO SPRAŠEVATI PO TEM IZDELKU
      0
    • KONČNO TUDI NEKAJ ZA ŽENSKE
      8
    • VPRAŠALE BODO SVOJEGA ZDRAVNIKA O MNENJU
      0
    • ŠLE BODO V LEKARNO IN POVPRAŠALE O TEM IZDELKU
      6
    • POSLALE BODO SVOJEGA PARTNERJA NAJ GA KUPI
      2
    • POČAKALE BODO, DA BO VEČ REKLAME
      2
    • NE BODO SI PRIZNALE, DA TO POTREBUJEJO
      0
    • SPLOH JIM TO NE BO ZANIMIVO
      0

Recommended Posts

[

Povej mi, ali lahko to žavbico tudi ješ?

Pravijo, da kar ni dobro za v telo, tudi za na telo ni, kaj šele za v tako intimne predele.

(in tukaj je oljček čisto OK)

Vojko

Seveda jo lahko ješ, je iz naravnih substanc! Je brez barve, vonja in okusa.

Saj se nekje strinjam s teboj! Jest sem tudi bolj za vse, kar je naravno, samo je res veliko žensk, ki imajo probleme in, če si lahko na tak način pomagajo, zakaj ne bi bile bolj zadovoljne?

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 88
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

C.L. - dodaj, skopiraj kaksen info, fotko, vec o tem....

Ko se bo to prijelo, se bomo lahko hvalili, da smo tu prvi to imeli in predstavljali. x;)x x8Dx x:px x^x :2src:

x;)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 1 month later...
  • 1 month later...

Pozdravljena Candelighte,

tole berem in sprašujem kaj je zdaj novega v zvezi s tem mazilom ali kakorkoli mu že rečemo, nekaj sem slišala, da se trejo mnenja okoli Viareeja, pa ne vem točno kaj je na stvari.

Ima kdo kaj več novic?

Viaree je umaknjen iz prodaje ( vem za specializirane trgovine) , ker so bili reklamirani ucinki, ki niso dokazani in stvar ne more biti registrirana.Je pa tega ze kaksen mesec , ko je urad a zdravila to umaknil.Dalje pa je vse tiho...bo treba po kaksnem oljcku seci, pa bo.. x:)x

Lp Mojca xrosex

O.... lepo, da ste začeli tole temo! x;)x

Viaree je še vedno v prodaji in lepo stoji in čaka na poličkah v vseh lekarnah in specializiranih trgovinah pa tudi v Venera shopih. Sama sem zadolžena za to in zato vam to lahko 100% zagotavljam, da kogar zanima, se lahko Viaree mirno kupuje. xsrcx

Sedaj je vse legalno in pravilno registrirano in je v bistvu šlo samo zaradi ene same besede, ki je bila v navodilih, katero smo sedaj zbrisali iz teksta. Problem je bil tudi v tem, kam to sploh spada, ker ni lubrikant in ni zdravilo. Še vedno ostaja kozmetični izdelek. x!x

V bistvu je šlo za papirnato vojno, za nas je bila to krasna reklama, saj se je prodaja astronomsko povečala. x:Dx

Gel ostaja še vedno isti, vsebuje naravne snovi, ki nikakor ne morejo škodovati, ni zdravilo, je le mazilo, ki spodbuja boljše spolno življenje. Krema nima nobenih stranskih učinkov, uporablja jo lahko prav vsaka ženska, dejstvo pa je, da sta za učinkovitost potrebni želja in primerna sporščenost. Uporaba kreme je lahko le uvod - največ je še vedno odvisno od predigre in dogajanja potem. x;)x

Res pa je, da najbolj čutijo učinek ženske, ki imajo probleme s suho nožnico in prav te se nam pisno in telefonsko kar naprej zahvaljujejo, ker smo jim omogočili bolj normalno življenje. x:)x

....upam, da sem vsaj malo zadostila vašim vprašanjem, če vas pa še kaj zanima, me pa kar vprašajte xsrcx

C.l.

:palec: Profesionalno.

Cisto vse si povedala in razjasnila, ker pa se je tole dogajalo, se ti je se izkristaliziralo (morda zato, ker si morala kar naprej utemeljevat in vse).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zdaj pripravljamo še javna obvestila in nove reklame, (npr., na 24ur.com za začetek, pa Viva itd.), ker je še vedno veliko tistih, ki so slišali samo negativne stvari in so pri tem tudi ostali. x;)x

Guest sstane
Candy, da ja prineseš tvojo prepovedano mažo na party.

Sem videl reklamo na POP x:Dx  :palec:

Andres, ni je prinesla :C: xcivx :xx!:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...