Mateja 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 se je zgodil KLIK... Huh. Je bilo pa odrešujoče.Sončna... sem najprej prebrala tvoj post v 'jok', pa potem v dnevniku in zdaj šele tole v 'črni luknji'... (tvoja izkušnja mi je zelo 'znana', skoraj identična moji)... čestitam za tvoje uvide in spoznanja ... in hvala, ker tako iskreno in s sončno energijo svoja spoznanja 'daješ naprej' Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Mislim, da je mehurček počil. Najprej,... Rada vas imam. Sončna Vilaja, fajn! ampak, a zdej si kej drugacna? mislm, glede tipov - torej ali ''to'' sprovedes tudi v lifeu - aktivno zivis!?? prizemljis? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 17. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2004 Hmmm... Huh, Free, ne vem, kaj točno si mislil vprašat s tem, imam pa sedaj dosti bolj jasno predstavo o sebi, kaj nekak sem črpala in še znam črpat od ljudi... In predvsem, ZAKAJ. In ravno zaradi tega peljem enga dečkota ta teden na kavo. Bomo videli, kaj bo... Sama skuhala, sama pojedla al kako že.Je pa res, da sedaj, ko sem ugotovila svoje "driverje", dosti lažje operiram z njimi in jih nadzorujem... Mogoče nadzorujem ni prava beseda... Se zagledaš, vidiš, sprejmeš, razumeš... in problema pravzaprav ni več, ker vidiš stvari kar naenkrat takšne kot so. Demet je tole smešno ubesedovat, ker ni besed za te občutke Saj verjetno veš, kaj ti želim prikazat s temi mojimi besedami, ne? In ko enkrat razumeš, ni potrebno več nadzorovat, ker to sprejemaš in veš, zakaj je tam... Ne bom pa več ljubimkala, ne, če si to mislil. Ker je brezpredmetno in sem to tako ali tako ugotovila "že" kak mesec nazaj hihi , jaz biser . "Ne morš da vrjameš, res !!!" Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 ...Ne bom pa več ljubimkala, ..ljubimkanje; je namazanje na kruh; polzi in se namaka, pa nikol dost...sedaj pa izber Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 18. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2004 Hihi 1B, mislim, da imava različen pogled na to Ljubimkanje je prazno... Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 prazno? ker ni zadoščeno tvojemu scenarju v neskočno predajo?ljubimkanje in prijateljevanje; fino, ne Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.