Skoči na vsebino

Astrološki seminar

Recommended Posts

2dnevni seminar natalne astrologije, ki bo dne 07. 02. 2004 in 08. 02. 2004.

info: Lenka: 041 730 597

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Deli na socialnih omrežjih

:vragec:

Seminar bo potekal na Osnovni šoli Savsko naselje, Matjaževa 4, Ljubljana – Bežigra

zakaj je pa program u chefurshchini?????

666 zlobijeu...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

ok...samo seminar je v SLOVENIJI

pa chlovek nekako prichakuje, da bo program v tukajshnjem jeziku

(che zhe predavanja ne bodo)

saj res....a bo simultano prevajanje???? x:Dx

666 zlobijeu....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Aakhut me veseli tvoje zanimanje za seminar, x^x

seveda bo prevajanje, kakršnokoli bi si zaželel :palec:

Lenka obvlada srbščino, tako da še nikoli ni bilo zadrege

prevedem še jaz tudi v štajerščino,

če bi se komu zahotelo x:Dx x:o)x

oz. seveda na Tvojo specialno željo :vragec:

Ha, ha pa sem te

Stankaaa

Ja ampak res super, če se udeležiš seminarja,

te tukaj ne bomo mogli več "okol prinašat", ne?

po moje v shtajerSCCHINO nau treba prevajat.....tam sami bivshebrateljubci

mene pa nau, k mam alergijo na bivshe "brate"

666 zlobijeu....tralala.....se pusti she naprej okol prnashat x:Dx

Ma, ne, gre za to, da se pac (tudi tu) vsrkavajo, izmenjujejo, krozijo ... ... znanja...

Za to gre pri vsem.

Jaz itak ne rabim cefurscine - meni (kot bantuju xDDx) ze govorica telesa ... vse pove. x^x x;)x

Kar se pa tice... ali res mislite, da se na tem ozemlju ne odvijajo predavanja.... v:

kitajscini

ruscini

portugalscini

-

-

- svahilscini...

A anglesko govoreci film pa stekate - al rabte sinhroni prevod... x:o)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

tu mač no. sem mislila da je pomembno znanje in informacije ne pa jezik v katerem se predava. a če bi pršu kakšen američan al anglež, pol bi blo pa kul in dbest, al kaj :xx!:

ne morem verjet :vragec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ne omejujmo se, meje so tako tanke in umetne

všeč mi je pri Aleksandru tudi to, da vplete v predavanje tudi duhovnost in tak širši pogled, še posebno mi je bilo všeč kako je razlagal Urana kot ta sedanji trenutek, ki ga pravzaprav ni...

in njegova slikovita domišljija, ko naslika iz enega aspekta celo zgodbo in opiše ljudi, kraje... in vse se poklapa, vse se dokaže, da astrologija DELUJE

Ah morate prit na predavanje, nimam zdaj toliko časa, čeprav sva že s č.v.e.k.o. rekli, da bi bilo fino, da podam še kak utrinek s predavanj in kak povzetek...a vam povem, da se zadnje čase ne dohitevam, tako da ne obljubljam več.

Amis: " pomembno je znanje " :palec:

Marsa: "vsrkavajo, izmenjujejo, krozijo ... ... znanja" :palec:

... in da še dodam, veliko mi tudi pomenijo male debate, ki nastajajo med odmori, druženje, nasmeh, strinjanje, dvomi, vprašanja, iskrice...ki jim je skupno zanimanje za astrologijo

Vsem obilo astrološkega veselja in ostalih užitkov, ki jih premore planet ZEMLJA, lp Stankaaaa

tu mač no. sem mislila da je pomembno znanje in informacije ne pa jezik v katerem se predava. a če bi pršu kakšen američan al anglež, pol bi blo pa kul in dbest, al kaj  :xx!:

ne morem verjet  :vragec:

program bi biu pol verjetno v slovenshchini

666

seveda se strinjam draga Vodnarja Aakhut in Bobnar, x^x :palec: x:Xx

da če smo na slovenski spletni strani lunin.net, da je objava v slovenščini, ampak ker se mi je mudilo in ker se mi je zdelo bistveno, da tisti, ki jih astrologija zanima tako zelo, da radi obiščejo kakšno izobraževanje in se radi družijo z ljudmi -ki so tudi astroradovedni ---> da dobijo informacijo

Pokowc kar se tiče mednarodne astrološke konference v Beogradu je najboljše, če direktno vprašaš Aleksandra ali po mejlu na astro.lab. Dobila sem program in sem ga objavila v temi medn.astro.konferenca... ostalih podrobnosti ne vem, toda izgleda da so letos v poudarku teme stopinj, in fiksnih zvezd, česar lani res ni bilo. In prognostika je tudi v ospredju, če se ne motim.

Stankaaaa

Še enkrat program v slovenščini:

dvodnevni seminar natalne astrologije bo dne 07. 02. in 08. 02. 2004,

v petek, 06. 02. 2004 ob 19:00 h, bo javno predavanje na to isto temo (Vstopnina za predavanje je 1.200,00 SIT)

Program seminarja v prevodu:

Sobota, 07. februar:

10:00 - 11:30 Abeceda neba

11:30 - 11:45 odmor

11:45 - 13:15 Abeceda neba

13:15 - 15:15 odmor za kosilo

15:15 - 16:45 Aspekti

16:45 - 17:00 odmor

17:00 - 18:30 Dispozitorji in vrste recepcij (primeri in vaje)

Nedelja, 08. februar:

10:00 - 11:30 Astrološke hiše in astrološki simboli

11:30 - 11:45 odmor

11:45 - 13:15 Načini interpretacije horoskopa

13:15 - 15:15 odmor za kosilo

15:15 - 16:45 Praktični primeri interpretacije različnih področij življenja

16:45 - 17:00 odmor

17:00 - 18:30 Praktični primeri interpretacije različnih področij življenja

*Lepo vabljeni*

xyiyax

Bobnar citat: "Sicer pa, čemu skoz neke čefurje vabite, če imamo pa stručkote tule na dosegu roke?A?"

Daj Bobnar, če boš kdaj organiziral kajkoli v zvezi z astrologijo in če boš objavil- z veseljem pridem!

pa če povabiš stručkota iz Slovenije ali iz Quaoarja ali...

meni gre bolj za vsebino, kot to kdo predava

in za druženje, izmenjavo izkušenj

Kogar nacionalna pripadnost tako zbode, zmoti... je kar škoda...

Stankaaa

no evo.... :palec:

che bi zhe na zachetku objavla v slovenshchini vsega tega ne bi bilo

a se sploh zavedash, kolk vech placa bi blo na serverju (za druge neumnosti) x:Dx

666 zlobijeu....tralala

turken rauss

• 1 month later...

SEMINAR -posamezna področja v natalni karti

V petek, 2. 4., bo javno predavanje na temo LILIT: kako ga tolmačimo po hišah, znakih, aspektih, in kako pomemben je v sinastriji.

Znani astrolog bo predstavil vsako področje pomen vladarja in dispozitorja tega področja. Astrolog upošteva 50% vladarja, vendar je smer odvijanja tega področja odvisen tudi od dispozitorja vladarja tega področja, kjer se upošteva dodatnih 50%.

Pojasnil nam bo, kako natančno lahko gledamo posamezne hiše, in sicer:

• 10. hišo, hišo statusa, ugleda, kariere…

• 11. hišo, naše srčne izpolnjene želje, katere nam padejo z »neba«, koliko dobimo in sprejemamo ljubezni, kakšne prijatelje izbiramo…

• V 6. hiši vidimo, ali se lahko skozi vsakdanje delo izognemo neki bolezni, naše delovno okolje, vsakdanje življenje…

• Dotaknili se bomo 9. hiše, to je hiše duhovnosti, visokega izobraževanja, tujine, in tako naprej še naslednjih hiš….

Pojasnili bomo, kako gledamo karto, in kako lahko ocenimo, kakšen namen ima posamezna oseba: če imata dve osebi isti aspekt in je ena žrtev dogajanj, druga pa napadalec. Od česa je odvisno?

Pojasnili bomo tudi, kje lahko uporabimo svobodno voljo, kje je Kozmos, in ali je usoda že določena vnaprej.

• 2 weeks later...

Pozdravljeni,

čeprav sem bila zaradi bolezni otrok na seminarju samo v soboto, moram priznati, da me je Aleksandrovo predavanje spet navdušilo. In čeprav je govoril o stvareh, ki jih v osnovi že poznam in jih prakticiram, me je presenetil z novim znanjem in novimi pogledi. Prav to imam na njegovih predavanjih najraje, da zna na isto temo pogledati na izrazito izviren način, ter ima tudi sposobnost, da človeku razširi pogled in dojemanje karte.

:palec: :palec: :palec:

Priporočam njegove seminarje.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

• 1 month later...

Posredujem vam obvestilo, ki mi ga je poslala Lenka, če koga od forumovcev zanima, vam priporočam, zanimiv je njegov pristop, tak slikovit

Stanka

S svetovno znanim astrologom, g. Aleksandrom Imširagićem, se bomo z veseljem ponovno srečali na Duhovni šoli Astrologije in seminarju prognostike.

DUHOVNA ŠOLA

Duhovna šola Astrologije predstavlja edinstven sistem za doseganje višjih nivojev zavesti treh transpersonalnih planetov – Urana, Neptuna in Plutona. Vstopili boste v prostor, kjer se določa usoda, razvijali višja stanja zavesti in tako izpolnjevali nalogo, ki vam je bila določena. Za obiskovanje duhovne šole ni potrebno predznanje Astrologije.

Četrtek, 20. maj 2004, od 17.00 do 21.00:

Predavanje - celovit sistem za razvoj višjih stanj zavesti in preseganje negativnih vplivov karme.

Petek, 21. maj: Tekom dneva bo vsak posameznik lahko imel eno uro osebnih inštrukcij in meditacij. Vodil jih bo g. Imširagič.

SEMINAR PROGNOSTIKE (PREDIKCIJE)

Sobota, 22. maj, od 10,00 do 18,30:

- Nivoji usode in sistemizacija prognostičnih tehnik

- Metode orbisnega loka in direkcije

- Tranziti

- Ciklus planetov in tehnike povratka

Nedelja, 23. maj, od 10,00 do 18,30 ure.

- Sekundarne progresije

- Terciarne progresije

- Harmonične direkcije

- Profekcije

info: Lenka: 041 730 597.

Imširagič je res govoril o tem kako gremo lahko iz kroga, iz horoskopa in to tako, da vstopimo v samo sredino horoskopa, na tak način da uravnovesimo nasprotja, združimo zavedno in nezavedno. Glavni način je, da sprejmemo vse, tudi stvari, ki nam niso včeš pri nas in bi jih radi pometli pod preprogo. Te stvari lahko postanejo nezavedno in kot tako delujejo za tvojim hrbtom. Če to sprejmeš in vzpostaviš ravnovesje med telesom in umom, potem greš lahko iz kroga, prideš do Urana tako da premagaš Saturna. Oziroma, da se soočiš s Saturnom.

Pravi da smo rojeni zato, da bi spoznali svoje nazavedno, naše telo in da je treba središče prenesti iz šeste čakre na solarni pleksus, ker je tam naše geometrično središče.

Tako čisto malo, za okus tega, kar smo počeli.

Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

in živeti bi morali Venero, skrbeti za to, da se v svojem telesu počutimo udobno, merilo za nivo duhovnosti v nas je lahko tudi to, koliko lepega opazimo vsak dan okoli sebe...

meditacija je lahko način, da dosežemo notranji mir, da nikoli ne reagiramo z jezo in da tudi, če skočimo z bungee jumpingom notranje ostanemo povsem mirni brez tresenja, adrenalinskega šoka...

kar se tiče prognostike, bi lahko pokomentirala, da je bilo obilo dobrih primerov sekundarnih progresij, terciarnih progresij, tranzitov,profekcij in da ga ni pomembnega dogodka, ki se ne bi dal videti že v natalni karti- najenostavneje z orbisnim lokom... in vedno bi bilo treba ujeti najprej širšo zgodbo v natalu, šele nato gledati počasnejše, nato hitrejše planete določenega obdobja

Zanimiva je tudi Aleksandrova napoved za čas druge polovice 2012-natančneje 24.07.2012. V tem času je Uran v Ovnu kvadrat Pluton v Kozorogu. Obravnavali smo karti rojstva "nove" Rusije (1990) in III.rajha. Napoveduje, da bo katastrofa v Rusiji nekako kot bombni napad in da bodo vse meje padle in se zatem sčasoma uredil ene vrste svetovni skupni parlament.

to je še nekaj iskric dodatno od mene in tako se pridružujem Mihelinim vtisom,

Stanka

Zanimiva je tudi Aleksandrova napoved za čas druge polovice 2012-natančneje 24.07.2012. V tem času je Uran v Ovnu kvadrat Pluton v Kozorogu. Obravnavali smo karti rojstva "nove" Rusije (1990) in III.rajha. Napoveduje, da bo katastrofa v Rusiji nekako kot bombni napad in da bodo vse meje padle in se zatem sčasoma uredil ene vrste svetovni skupni parlament.
treba delat ustrezno zalogo :8):
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Po nekaj časa tudi sam pripravljam nekaj, in sicer je original informacija naslednja:

Astrolog Bern Jurečič pripravljam enodnevno delavnico

"INTERPRETACIJA ASTROLOŠKE KARTE",

na kateri se boste seznanili s praktičnimi prijemi, s pomočjo katerih bo vaša razlaga natalne karte veliko več od opisovanja planetarnih položajev, aspektov in razlage sončnega znamenja.

Delavnica bo v soboto, 19.6.2004, ob 10. uri, v OŠ Mirana Jarca, Ipavčeva 1 (Bežigrad) v Ljubljani, in bo trajala do 18.30 (z odmorom za kosilo).

Cena delavnice je 9.000,00 SIT, v primeru prijave in plačila do 11.6. priznavam 10% popust.

Prijave in dodatne informacije: 01 / 366 38 00 ali info@karmaplus.net.

Še tri opombe:

- Kosilo je možno v lastnem aranžmaju ali pa se bomo skupaj odpravili nekam blizu.

- Določeno astrološko predznanje je zaželeno, ker to ni začetni tečaj. Se pravi, vsaj toliko, da vemo, katera so znamenja in planeti, kaj so hiše, ascendent itd.

- Natalne karte (po možnosti v Kochovem sistemu hiš) lahko prinesete s seboj, saj nam bodo v pomoč. Seveda pa ne bomo delali celih analiz.

Lep pozdrav! x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...