mala 3. februar 2004 Prijavi Deli 3. februar 2004 skor čist nova sem tle, pa vidim, da imate tolk fajn kotiček... upam, da ne bo nič narobe, če še jaz dodam svojo željo :-) ribica, res si želim tole službo v stroki... že tako dolgo čakam na kaj takega in vem, da bi mi ful dobro šlo, pa še ekipa je tko fajn. pliz pliz pomagaj, znanje mam, izkušnje tud, rabim samo malo sreče! vsem skupaj pa enga sončka! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 3. februar 2004 Prijavi Deli 3. februar 2004 Za "skor čist novo" Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. februar 2004 Prijavi Deli 3. februar 2004 mala, dobrodosla! pa eno ribico zate Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala 3. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 3. februar 2004 tnx, fajn ste že tko je ribca fajn, pol pa zmer daste še vi eno podporo zraven držim pesti, mal zase, mal pa še za vse druge, ki rabte ribco dejva riba načarat... če mi je namenjen, no. pa mislm da mi je... mejte se na sončku! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2004 Prijavi Deli 3. februar 2004 Zivjo Mala! Dobrodosla! Jasno, da je plac za zelje, me veseli, ko se ti zdi 'fajn koticek'. Tudi jaz dodam nekoliko energije pozitivne tejle tvoji zelji in ti tako zelim cimbolj dbest sluzbico, ravno pravsnjo zate!Ce ne tole, pa se boljso! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala 4. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 4. februar 2004 tnx marsa pa ne sam za kotiček in dobre želje, tud za vse strani tukile vse pohvale good job! ribca zlata, midve bova pa ta teden še mal čarale, veš... ti fuuuul pomagam, lej: mejte se! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. februar 2004 Prijavi Deli 4. februar 2004 jaz pa gledam, kaj marsa tamle zelje kuha.... sem koncno ugotovila... tudi jaz bi zelje tukaj posadila...pa da vidimo, kaj zraste... pa mali pa vsem tudi zelim obilno zetev....trgatev... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala 4. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 4. februar 2004 si me pa nasmejala zelje zelje... ja... ves, kaj pravjo - vec glav vec zelja neki glav je ze... ne dvomim, da bo dobra letina!ajd cmok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. februar 2004 Prijavi Deli 4. februar 2004 Pozdravljena malecka .......in .......za službo......pa velik sreče...... Ribica migni še ti .......da ne bo mala velika postala še preden službo dobi Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. februar 2004 Prijavi Deli 4. februar 2004 hvala ribica......!!!!! mam sluzbico!!!!!!! ma ne, SLUZBO!!! xrosex Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala 4. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 4. februar 2004 yupi yeeee tinka ma službo!!!!!!!!!!!!! (sam upam tinka, da ne mislva na isto službo :-)))))))) anyway, ti prvoščim kakorkol že, ker vem, kak jo je čakat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. februar 2004 Prijavi Deli 4. februar 2004 yupi yeeee tinka ma sluzˇbo!!!!!!!!!!!!! (sam upam tinka, da ne mislva na isto sluzˇbo :-)))))))) anyway, ti prvosˇcˇim kakorkol zˇe, ker vem, kak jo je cˇakat! mislim, da ne, mala... pa tudi ce, je ocitno name cakala... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. februar 2004 Prijavi Deli 4. februar 2004 Mala & Tinka za službo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 Mala & Tinka za sluzˇbo borism Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala 5. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2004 boris & tinka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 dobrodošla mala tole pa za vse službe, opažam da je kar pogosta želja Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala 5. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2004 ola hola jupijej juhu riba in ostali tenk ju tenk ju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! častim! sicer ni tista služba, za katero sem te prosila (od njih še nič odgovora :-(((), ampak je pa še ena druga good služba! pa 100x boljša kot zdajšnja (no sej slabš bi blo pa res težko ) ampak je KUUUUULLLLLLLLLLLLLLL! mejte se! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 pismo ribica a bi lahko meni tud eno boljšo službico poiskala, sej ne da je ta slaba, ampak bi pa boljša bila zaželjena ribica pliskaj mogoče pa bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 mala, čestitke! Selene, bo.......(mogoče mi je pa prišepnila.......?) Anyway, držim Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Draga , prosim, če mi tudi jutri pomagaš, da bom na razgovoru JAZ in da bodo jasno videli, da smo pravi team Hvala Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 za pujsiko Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 jutr prvi dan delam...prosim pomagaj mi, da me bodo ljudje sprejel, pa da mi bojo pomagal spelat zadevo do konca, tak ko nej bi jo spelala... Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.