Skoči na vsebino

črna luna v 7. hiši

misek

Recommended Posts

Bern, hvala za tvoj odgovor. Ja, v konjunkciji sta. A mi lahko samo še to poveš, na katerih področjih naj bi bla agresivna? Mam občutek, da bi hotla bit, po drugi strani pa mi je ok bit nežna.... xrolleyesx :o|o:

El Nino, ti to meni, I can't get no satisfaction? xDDx Zaenkrat sem zadovoljna. x^x x;)x x:Dx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Deli na socialnih omrežjih

A je ta tvoja Lilit v konjunkciji s čim?

Moj dragi jo tudi ima- v 7.hiši. Le da je v konjunkciji z Luno - na 2. stopinje orbisa.

V bistvu mu kaže kakšno ljubeznivo bitje si je želel x:Dx  x:Dx  S tako odštekanimi nagnjeni, kot jih imam ravno jaz x:Dx

Veš kako je s to 7. hišo. Iščemo nekaj, kar sami nimamo. Lahko poiščeš to nekaj v partnerju - zato te verjtno privlačijo takšni bolj odštekani tipi, s kakšnimi darkerskimi nagnjenji - ta darkerska nagnjenja so mi tako zelooo znana x:Dx  x:Dx . Še bolje in predvsem zelo pripročljivo pa je, da izbrskaš tole v sebi. Ti kar brskaj po svoji notranjosti. Grem staviti, da boš našla ogromno zanimivega x:)x

Ne vem če je v konjukciji s čim, imam pa tut luno v sedmi hiši. A to kej pomeni, upam, da ne kej slabga. Ampak darkerski tipi me pa ne privlačjo, u bistvu me privlačta dva tipa moških, taki urejeni, s pošlihtanim lajfom, in s takimi mi takoj postane dolgcajt, pa ful sem dominantna v takih zvezah. Tadrug tip so pa take "barabe" ampak ne tiste "taprave", tut majo pošlihtan lajf, sm da so oni ful dominantni, pa nč se ne ozirajo na moja čustva, pa znajo bit kr precej nesramni, pa vse samo takrat, ko si oni zamisljo. Taki, ki jih punce masovno zapuščajo, ker zraven njih samo trpijo. Znajo bit tut čist netolerantni, takoj ko izrazš kakšno željo al pa poveš kej čustvenga. No, jaz jih pa ljubim, pa čist se jim podredim, pa nč jim ne težim, zato tut oni mene ljubijo. darkerjev me je pa strah.

Ufff, kok sem se zdej raspisala. :O: Tega smajlija pa sploh ne razumem. :O:

El Nino, ti to meni, I can't get no satisfaction?  Zaenkrat sem zadovoljna.    

kaj pa zadovoljena ?

kašne že maš podatke ? da mal pogledam tole zadevo.... (nič ne obljubim, mrbit kakšen, zanimivo, ampak več ne sma zanima me ;) )

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...