cosmic girl 4. februar 2004 Prijavi Deli 4. februar 2004 Pozdravljeni vsi skupaj! Sem nova na tem forumu, zato mi ne zamerite, če se je vprašanje že kdaj pojavilo. Sem uporabila iskalnik, pa ni nič takega našel. Torej, nekdo mi je omenil, da bo to leto zame prelomno (sem devica), ampak če ne bom delovala ob pravih trenutkih, ne bo nič. Zanima me, kam bi se lahko obrnila za izdelavo osebne astrološke karte, ker mi stvar ne da miru. Thnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naila 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 Pozdravljenia cosmic girl! Tudi sama sem devica in me je močno zanimala astrološka napoved.Svetujem ti, da obiščeš Emo Kurent, ker je zares odlična. Vse o njej in njenem napovedovanju prihodnosti in izdelavi astrološke karte najdeš na netu (njene strani ne poznam na pamet). Uživaj Naila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 Tukaj je naslovček Eme Kurent.Klikni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 dobrodosla cosmic girl! (....psst, cosma, konkurenca... ) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 a da imam konkurenco? a dej no Tinka....valjda je punca kaj bolj pri sebi kot jaz ....najbrž pa je iz moje galaxije . Kjer ni folšije je zadosti za vse...še kakega cosmic boya mogoče..... ...sicer pa....kako je že s temi Tinami Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 5. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2004 Haloo, punce. Kaka konkurenca, prej someščanka Hvala za nasvetke. Upam, da bom spet ujela pravo smer v življenju. Vam bom javila, kaj mi bo ven prišlo. Malo se bojim Ampak upam na najboljše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 5. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2004 oz. sogalaksijka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 7. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2004 Hm. Punce, še en pomislek. Sem šla tja na stran od Eme Kurent, pa je kar draga. Skoraj pol moje štipendije. Mi je pa ena kolegica povedala za neko astrologinjo, ki računa 5 jurjev in si pri njej več ur. Kaj pravite na take variante? Je vredno premisliti? Je Kurentova res tako dobra, da se splača dat 7 jurjev več? Če ste ful prepričane vanjo, bom pač malo zategnila pas. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Ej, jst ne plačam niti tolarja za astrološko napoved, Raj potrpim, in uživam v razvijanju intuicije, in se česa sam naučim, al pa tukaj na forumu kakega starega astrologa astrologinjo pocukaš mal za rokav, ja naša študentska denarnica je že tko al tko čist prazna..... pol pa dajat po deset jurjev za napovedi,.... (zdej jih bom pa dobil po glavi) sam pomoje pa res moreš do stvari pridet sam, čene jih sam slišiš, in ni nič, mal meditacije, usklajevanja s samim seboj pa je, pa vse pride, pa je vse jasno, ajd skoraj vse.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Pametno in pozitivno El Nino Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Hm. Punce, še en pomislek. Sem šla tja na stran od Eme Kurent, pa je kar draga. Skoraj pol moje štipendije. Mi je pa ena kolegica povedala za neko astrologinjo, ki računa 5 jurjev in si pri njej več ur. Kaj pravite na take variante? Je vredno premisliti? Je Kurentova res tako dobra, da se splača dat 7 jurjev več? Če ste ful prepričane vanjo, bom pač malo zategnila pas. Hej dekle Lepo, da ti je mar zase!Pa ti je res? Poskusi se malo ustaviti, pogledati okrog sebe.Vsepovsod je tisto kar iščeš.... Dokler boš tako furjasta, ti nobena napoved ne pomaga! Veliko sreče. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Nino, BObnar - sploh pa - Nino se znajde, itak, Oven, kar malo 'pritisne' takole, pa je...Samo nam je vsec zdrava brihtna radovednost ... kako me je ze znal gnjaviti Nino pri 16-ih... - samo je bil pa model, pa sem se kar ukvarjala pa ukvarjala z njim ;~)...Saj to sva ze rekla sem pa tja takole, tako da mislim da ni frke, ce to omenim, a ne, El Nino, ko sva celo tvoj nick skupaj nekako 'rodila' tedaj v Chatu, se spomnis? Itd. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Hehe, jst berem sam še dnevne horskope, za ostalo mam karte, pa še tistim ne zaupam več odkar mi v fris lažejo vedeževalke, da je z mojo ljubeznijo vse vredu.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 ... odkar mi v fris lažejo vedeževalke... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Če je pa res, ej, majo specialne karte pa tko in vse pol pa vprašam povej mi kako kaj ljubezen, jaz pa vesna, pa tisto ja super ja pa to je dobro, pa jst k se mal spoznam, celo res take karte padejo, pol pa tiho, z njo sploh ne govorim, vedeževalka pa spet isto, astrologija pa tud ni nobena izjema, vsaj mal tolažbe najdem v tem da škorpijoni in vodnarji ne gredo skupaj, pa vsi vemo kolk jst nisem škorpijon... tko da tud to ni več opravičilo.... aha 9ki pa je bil le mal natančen )) go vojko, ja šlogarji majo še kaj avtoritete, men govorit, hehe, dnevni horoskopi so pa itak zabava... hja, zdaj ko sem opljuval ljudi vašega in tud mojega kova, naj se vam še opravičim, k v dobro voljo me pa le spravljate/spravljamo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Hehe, jst berem sam še dnevne horskope, za ostalo mam karte, pa še tistim ne zaupam več odkar mi v fris lažejo vedeževalke, da je z mojo ljubeznijo vse vredu....Vsak umetnik je pijan'c...A ni vsak pijan'c umetnik Je rekel nekdo... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Vsak umetnik je pijan'c...A ni vsak pijan'c umetnik Je rekel nekdo... Ehja zdej pa še umetnik nisem več, hm ja, tko je blo lepo, tole, pol pa kar nič več, hm, ajd, dostm mam jaz te robe za danes, pravzaprav je ze nov dan, no danes ma rojstni dan tale vesna, nic ni druge treba pisat, se danes, khm že danes, al pakakorkoli lahkonoč all.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 oz. sogalaksijka midve tukaj kot iz Galaktice ... mi je fino, da je še kdo iz moje galaxije , da ne bodo mislili, da sem edina preživela celica veš kaj cosmic girl...imajo tudi cosmo coctail...bova enkrat morale srknit Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Madona, Cosma, kaj sem pa kaj jaz za en cosmonaut Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 se strinjam. po drugi strani pa tole traja in traja in traja, če hočeš res nekaj znat in razumet. v bistvu tako kot vsaka druga stvar. sicer pa imamo tukaj odlične astrologe (Marsa, Bern, Vojko-DZK...), ne vidim razloga da ti kdo ne bi odgovoril na kakšno vprašanje, mogoče celo krajša analiza...Pa se nekaj na tole - folk dobi celo daljse analize (ne pozabimo, da je -poleg nekaterih obstojecih, ki se zelo pozorno ukvarjajo- tu ze sodelovalo precej dobrih astrologov, ki pa nekateri ne sodelujejo vec, tudi sama sem v zacetku bila nekajkrat bolj aktivna v astro kot zdaj, ko mi pac ne znese vsega furati, predvsem casovno). Imam pa se sama en predlog, Cosmic girl - pisi na urednistvo (npr. www Eme Kurent) in postavi preprosto vprasanje (kot jih jaz dnevno dobivam ze 3 ali 4 leta), pa bos videla, ce kaj dobis nazaj itd. oz. kaj in na kaksen nacin bos obravnavana, pa se bos sama lazje odlocila, ce je to to, kar zelis (tako pa postopaj tudi drugod). Bobnar ima prav - to traja in traja in nihce ne bo nase karte nikoli postekal bolje kot mi sami. Dragim v prid pa tole - lahko gres k nekomu, ki mu bos dala 3 jurje ali 5, pa ti bo recimo rekel, da bo tvoj moz kar umrl (in bos torej vsekakor hotela se en referencnejsi vpogled) - to namrec SE dogaja.Lahko pa gres takoj k dragemu, ki ti bo najbrz nudil kvalitetnejso interpretacijo ali vsaj na visjem nivoju.... ... tudi tu pa seveda ni nujno, da spet ne bos hotela se dodatnega mnenja itd.Potem je lahko kdo velik strokovnjak, ki pa rad nekoliko manipulira.Lahko je nekdo velik strokovnjak, ki se je sam locil (in zdaj vse 'stranke' obravnava skozi taksne prizme...) itd.Torej - ne mores vedeti, ali ti bo vsec ali ne...In zelo pomembno je tudi, kaksen clovek je ta, h kateremu gres takole in se mu pravzaprav prepustis.Torej - mora ti biti vsec in moras ga razumeti (torej mora ti podajati na tebi jasen in razumljiv nacin, imas pravico tudi kaj vprasati dodatno, itd.). Splosni charti (natalni) se dobijo na netu v obliki dvajsetlistnih solat, osebnega astrologa si pa nekako izberemo, ker se bo morda kasneje veckrat ukvarjal z nami...Ker bo ze poznal nase polozaje itd, bos lahko k njemu dodatno sel - recimo samo s krajsim vprasanjem (recimo za doloceno obdobje). Da bi si pa dal delat, ker je to 'moderno' ali nas takole malo matra firbec, pa ni kul, ker morda (ce je oni pac zdravo iskren) ti celo ne bo vsec vse, kar bos videla oz. prebrala. Oz. si bos predstavljala cisto nekaj drugega, kot to, kar bos dobila. Se nekaj (zelo pomembnega!) - nikar ne narocajmo tega za druge!!! Ce sami izrecno niso rekli, da si to zelijo. Ce samo takole omeni enkrat malo, da to bi pa morda imel, ne hitite in mu ne narocajte tega - za to se mora clovek sam odlocit, sel bo pa k tistemu (oz. je tako najprimerneje), pri katerem bo zacutil, da mu lahko da najvec in govorita najbolj 'podoben jezik'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Včeraj sem dobil na oddaji postavljeno vprašanje o "slabih astrologih". Pustimo na stran, da je vprašljivo, kdo je "slab" in kdo je "dober". To je težko reči, ker ni mere, po kateri bi ocenjevali. Se pa zato strinjam s tistim, kar sta rekla tako Vojko po eni kot Marsa po drugi strani (pa še kdo verjetno), da pač greš k tistemu, za katerega čutiš, da potrebuješ njegovo informacijo. To je stvar občutka in ne premisleka. Premislek lahko govori o denarju, ki ga imaš oziroma nimaš in se nato odločiš, da ne greš k nikomer. Ampak če greš, se lahko nasankaš. V bistvu pri komerkoli. Tudi pri "dobrem" astrologu. (Imam kar nekaj informacij, da so bili ljudje, ki so potem prišli k meni, z nekaterimi drugimi ful razočarani, vendar te informacije slišim in zavržem. Isto morda govorijo pri drugih o meni.) Sam ljudem, ki se poslavljajo od mene in navadno pravijo "se še vidimo", vedno rečem, da če smo si pisani, se bomo še videli, če si pa nismo, se pa ne bomo. Oboje je pa dobro, samo ne vemo, zakaj. Morda mojih dodatnih informacij, pa če so bile te prve še tako koristne, sploh ne bodo več rabili. Ker so šli že naprej. In to je zanje definitivno dobro. Jaz jim nisem več potreben. Enostavno. Lep dan vsem skupaj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. februar 2004 Prijavi Deli 8. februar 2004 Tako je, hvala, ker si me 'dopolnil', Bern (*dobro si tudi tistole povedal, tudi meni se dogaja natancno to, da "oni ni bil dober", pa ceprav po mnenju mnogih dober, soliden in izkusen).To je edino pravo gledanje...Res, ni merila enega, ki bi veljalo za vse. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 8. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 8. februar 2004 Hvala za tako iskrena mnenja. Ko malo bolj razmišljam o teh stvareh, se mi zdi, da vse izhaja iz moje nesigurnosti in nezaupanja do sveta. Saj ni čudno glede na pretekle dogodke. Se bom morala bolj v to poglobit in razrešit. Težko zaupam ljudem, še posebej moškim. Saj pravim, da bi denar že spravila skupaj in nikakor ne pričakujem ničesar zastonj. Samo ne poznam te scene in sem hotela slišat vaše MNENJE. Vem, da se ne da kar tako nekoga ocenit "ta je dober/zanič". Še predobro vem. Upam, da vas nisem s tem kako užalila ali razjezila. Naj povem celo zgodbo. Čisto slučajno sem na netu našla eno stran, ki je ponujala free astrološko napoved. Dobila sem jo, ampak v taki obliki, da bi se morala za natančnejšo tej ženski oglasit in pred tem plačat. Če ne njej, pa je svetovala, naj poiščem nekoga v svoji bližini. Valda da ne morem kar eni z neta tako zaupat. Malo me je znervirala, ker je rekla, da mam eno pomembno obdobje pred sabo in če ne bom delovala ob pravem času, bom zamudila svoje šanse. Sem lih v takem nesigurnem obdobju in se mi je zdelo nujno, da to naredim. Sem naivna, ne. Res je, da planeti in to vplivajo na vse živo, ampak glavni smo pa mi sami, ne? Al ne? Kaj mislite? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 8. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 8. februar 2004 Hej dekle Lepo, da ti je mar zase!Pa ti je res? Poskusi se malo ustaviti, pogledati okrog sebe.Vsepovsod je tisto kar iščeš.... Dokler boš tako furjasta, ti nobena napoved ne pomaga! Veliko sreče. VojkoHej Vojko. Šele učim se tega, da mi mora biti mar zame. Maš prav, sem res furjasta. Ampak se bom poskusla malo umirit. Bom probala z afirmacijami doseči čimveč.Thnx za nasvet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 8. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 8. februar 2004 Ej, jst ne plačam niti tolarja za astrološko napoved, Raj potrpim, in uživam v razvijanju intuicije, in se česa sam naučim, al pa tukaj na forumu kakega starega astrologa astrologinjo pocukaš mal za rokav, ja naša študentska denarnica je že tko al tko čist prazna..... pol pa dajat po deset jurjev za napovedi,.... (zdej jih bom pa dobil po glavi) sam pomoje pa res moreš do stvari pridet sam, čene jih sam slišiš, in ni nič, mal meditacije, usklajevanja s samim seboj pa je, pa vse pride, pa je vse jasno, ajd skoraj vse....El Nino, maš prav, ampak tudi ne čist. Že da moraš sam prit do stvari, ampak da ti v glavi klikne, rabiš pa tudi koga, ki se spozna na zadeve, da te usmer i v pravo smer. Sam lahko porabiš neznansko časa za stvar, ki ti jo lahko kdo razloži z enim stavkom. :o|o: To je samo moje mnenje. Pa mislim tudi, da majo nekateri ljudje več daru kot drugi oz. ne toliko več, bolj v smislu nerazvitega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.